Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak se vyhrabat ze sra*ek ?

o Navštíveno 1111x o
o 26.08.2009, 17:14 | dolph
Hoi. Teď s přítelkyní řešíme skoro existenční problém a už z toho začínám pomalu ale jistě šílet. nedávno jsem byl 2 měsíce na nemocenské v průběhu moji nemocenské šla i přítelkyně na nemocenskou.. tak jsem se docela solidne zahrabali v dluzích. Tím nemyslím půjčky od bank, ale známí,rodiče atakpodobně. No vzpamatovávat se z toho budeme asi pekelně dlouho. Ale hlavní problém je v tom že já i přítelkyně máme půjčku (každý jinou) + byt + auto a další píčoviny které se musí platit a ted asi až do roku 2012 budeme žít z ruky do huby. Neexistuje nějaký způsob jak se z tohodletoho vyhrabat? Zkoušeli sme konsolidaci a tu i se společným příjmem cca 30000,-/měs zamítli na plné čáře. Nevím. Možná jsem to napsal zmateně..kdyby někdo nepochopil tak rád vysvětlím znovu :-) . Prostě jde mi o to jak se dostat z těch hoven za ktere si vlastne můžu sám. Pro rýpaly: NE neutrácím za chlast,drogy a kurvy. Předem díky

o 26.08.2009, 17:19 | Kesam
Za 2 měsíce si takhle zasekal jo do roku 2012 jo? Já 7 let nemarodil tak to stíhám a pujčku doplácím v dubnu a je to ok :-)Ale kdybych měl jít marodit tak se stěhuju hned :(
o 26.08.2009, 17:21 | dolph
ale houbelec.. do roku 2012 jsem se zasekl už v roce 2006 :) .. ted za ty dva mesice jsem se zasekal tak do roku 2011 :)))
o 26.08.2009, 17:23 | Šestikule
zbavit se všech p.čovin, klidně i auta, případně ho prodat a koupit nějaké méně finančně náročný
o 26.08.2009, 17:23 | D-door
Kolik dluzis?za ty dva mesice proboha?Zasada je vzdy mit penize shovane na pripady nouze.
o 26.08.2009, 17:26 | D-door
Šestikule tak to radeji bez auta:o)Mam lepsi napad prodej hudbu:o)
o 26.08.2009, 17:27 | dolph
šestkoulí: píčoviny jako pojistka,upc,vodafone .. a auto? ikdyž je to usmolená felda tak te se nezbavim :) takhle už neni kde ubírat..

D-door: radeji to ani nepocitam, ale jak jsem psal tak to neni od bank ale rodice a známí :-/ . A tu zasadu jsem dodrzoval..ale pak na nas prisla jdnu dobu takova neprijemna křeč že se penize museli použít a už se nenasbíraly zpět..
o 26.08.2009, 17:29 | Kacko
Konsolidace je stejne cesta do pekel. Bud rad, ze vam ji zamitli.
Tak zkus najit lepsi praci, nebo dalsi praci. Privydelek. Zjisti za co zbytecne utracis a zbav se toho. Kazda koruna dobra.
o 26.08.2009, 17:34 | D-door
dolph tak rodice pockaj ne?Hodne me zajma kolik dluzis?
o 26.08.2009, 17:35 | dolph
Kacko: jasan taky si rikam ze radeji jeste nejak vydrzim toho dva a pul roku nez platit dalsich let..ale je to fakt na palici.. v praci nas ojebavaji na vsem co jde.. a jinou práci nevim nevim tady je to docela tezke (ostrava a okolí) v tehlete stavajici praci mam jistotu delam tam skoro 8 let takze vim ze me nevyhodi coz u nove prace bych mel pulky stahnute porad a potil se jestli me třeba z nadbytečnosti nevyhodí ta zasraná jakobykrize vsem poplantala mozky takze nevim co muzu cekat.. a novou praci za takove marky jako ted nedostanu (ikdyž dostavam ted jen pakatel) co jsem se ptal tak vsude nastup za 8000 a pak se uvidi.. a to si jaksi nemuzu dovolit.. přivýdělak ano, ale kde jaký? kua tady je to slozite jak zebrik.. a po celodenní dřině v praci jit jeste nekam na stavbu .. to bych za chvilku asi nevydychal ikdyž to vypada tak že mi nic jineho nezbude :-/
o 26.08.2009, 17:37 | dolph
D-door: ty jsi kua zvedavy :-) za ty dva mesice + ted me jeste prizivujou protoze socka s vyplatou nemocenske nejak nespecha (uz na to cekam 2 mesice) ten dluh u nich dela asi neco kolem pajdy
o 26.08.2009, 17:38 | dolph
a rodice pockaj to jo. ale zrovna je bych chtel mit z krku co nejdrive (mylsim financne)
o 26.08.2009, 17:59 | D-door
Ja pracuji ve Frydku a u nas berou.Nastupni plat pro brigose je 12000kc plus premie500 a stravenky 65kcOd 5km plati dopravne ale nevyhoda je ze brigosum ne.U nas za posledni 3mesice prislo10lidi a taky odeslo a to protoze nase mlada sefova bere jen dredace afetaky a buziky no a pak se divi proc odchazeji a pritom tam je veget jako prase.Nesnasim lemplx:o)
o 26.08.2009, 18:01 | dolph
hmm to zni lakave :) jsem z havirova takze do frydku to je kousek. a kde tam pracujes resp co dela firma?
o 26.08.2009, 18:07 | D-door
Firma je AS koukni tu [ Link ] Kamos taky bydli v Havirove a dostava za jizdne.Dela se i na potisku a jeden typos konci.Mozna te vezmou muzu ti dat cislo na moji sefovou je to mlada puboska.
o 26.08.2009, 18:10 | D-door
Ted koukam na ty nase stranky:o)Dost dobre napsane ale v praxi to je uplne jinak.
o 26.08.2009, 18:15 | D-door
dolph stejne nechapu proc tak hodne dluzis?Za jidlo to asi nebude...
o 26.08.2009, 18:17 | dolph
z toho textu jsem jelen :) pochopil jsem asi o co jde, ale vic by me zajimala napln prace :) .. ted delam ridice a prilezitotne ve skladu takze tam mam takovy svuj klid (ne ze bych byl na praci vybiravy) .. kdyztak mi muzes vic info + tel na tu pubosku hodit do mailu :)
o 26.08.2009, 18:19 | dolph
D-door: tak nebydim ve stanu že jo..musime něco jíst..a za něco telefonovat a koukat na telku :) + mi zaplatili 3 splátky (cca 15000,-) tak za tohleto dluzim
o 26.08.2009, 18:21 | Pekys
Jedině se uskromnit. Dát si dohromady co musíš zaplatit, a pak co ti zbyde a z čeho musíš vyžít. A pak se tomu přizpůsobit.

Jde to těžce, protože člověk si odpírá svůj standart dost nerad, ale jde to.

Ono třeba začít jezdit mhd vyjde o dost levněji. Vynechat hospody, zábavu (např. kina) a šetřit a šetřit.
o 26.08.2009, 18:25 | dolph
Pekys: jasan nejsem idiot abych utratil 3 litry v hospode jak to bylo rok nazpet.. svuj standart jsem si odepřel už dávno.. mhd nevyužívám, mám kolo :) a do práce mě to autem vyjde levněji než busem.
o 26.08.2009, 18:29 | D-door
dolph
mas to tam
o 26.08.2009, 18:41 | dolph
D-door: máš tam odpověď nechci to řešit tady :-)
o 26.08.2009, 18:48 | D-door
dolph o.k
o 26.08.2009, 21:15 | Spooky1
dolph: Vím přesně jak je ti ;-) Jinak já si třeba přividělávám u firmy která se zabývá osvětlením, zvučením ruzných akcí + mobilními podii... Včetně projekce... Je to sice víikendovka a celej víkend v *** ale love to nějaký hodí, někam juknu, a baví mě to... třeba něco takovýho by jsi u vas nesehnal?
o 26.08.2009, 21:17 | dolph
Spooky1: u nás o nicem takovem nevim.. rikam jedine stavba a to bych byl takovy přidržpodej a z toho by mi jeblo..koukam po praci kazdy den a nikde nic :-/ je to mrsk
o 26.08.2009, 21:46 | DJ_Felda
dolph: A neslo by pozadat banku treba o odklad splatky na nejakou docasnou dobu a nebo nemas nahodou jeste uzavrene pojisteni k te splatce,ze by si toho mohl vyuzit? Je to prave i o pojisteni v pripade nemoci atd atd.Neams to nahodou s tou pujckou?
o 26.08.2009, 21:54 | Midnite
Felda: psal ze to nema od bank ale od znamych a rodicu
o 27.08.2009, 08:52 | mrazik
Jedine reseni je psat si utracenou kazdou korunu a zpetne se z toho poucit a podivat kde by se dalo usetrit. Rozvrhnout si splatkove priority, co by mohlo pockat a co ne atd. Najit si jeste dalsi praci. Jine reseni me nenapada.
o 27.08.2009, 10:09 | DaveF
jako Mrazik, psát si veškerý platby do různejch chlívků, podívat se na čem se dá ušetřit a to hlavní je za každou cenu ke splácení ještě šetřit, pokud možno aspoň 10% příjmů každý měsíc. Když prachy nevyjdou tak fakt nějakou brigádu, odpoledne, víkendy, v noci jezdit s taxíkem, shánět jinou práci...
o 28.08.2009, 10:49 | vypuk
Není tam u vás nějaká pizérka s rozvozem? Třeba bys mohl dělat víkendové rozvozy, na dýškách ti to něco taky dá. Nebo je v ostravě firma, zabývající se security a zajišťují lidi na různé akce, třeba jsem byl na Rock for People, na Čeladné na Happy festivalu, tady na Evě a Vaškovi (nikdo nerejpejte, když nejsou peníze a mám to kousek od baráku tak není co řešit), a teď v neděli jdu na Street ramp show co je tady u víceúčelovky ve Frýdku. Sice se nudíš při stání a čumění, ale zase kdo ti zaplatí za to, že se nudíš? :) Zkus se jich tam poptat, sídlo mají v Ostravě, kousíček od Šenova. www.cechymen.info
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3595 sekund.