Navštíveno 716x

Takže jak říká nadpis...
Už někdo má a dělal jailbreak ?
Cca do tydne dorazi tak at jsem na nej pripravenej :)

26.08.2009, 20:09 |
alans Tohle ti pomůže
[ Link ] Jinak najdeš tam vše potřebné. Od koho si koupil že přijde? U nás od operátora nebo ze zahraničí?
Já jsem na svým Ipodu Touch 2G dělal JB přes soft QuickFreedom nevim jestli to na ten iphone půjde taky ale bylo to nejlechčí co jsem našel.

26.08.2009, 21:35 |
TROY ;) nejlehčí je červenej sníh :o)

26.08.2009, 23:16 |
FSAL mam asi mesic a hned po koupi sem ho JBnul, jinak jak TROY (moralisty neposlouchej, bez JB si uzijes jen pul srandy :) )
FSAL: to souhlasim ze začatku jsem řikal že JB nebude potřeba ale pak jsem zjistil že pořádná zábava začíná po JB :-)

26.08.2009, 23:20 |
FSAL je to tak :)
Okej...a vy vsichni uz jedete na 3GS ?
Protoze JB na 3.0 jsem nasel plno ale bojim se aby nemel treba 3.1 nebo 3.0.2 nebo podobnej soft.
Na RedSnowa se podivam.
Alans >> kupoval jsem tady v CZ od O2 :)
Jen jeste jestli chapu dobre...
Jailbreak je odemceni systemu pro nahravani aplikaci tretich stran a Unlock je odblokovani pro otatni operatory?
Protoze RedSnow jsem nasel navod na Jailbreak a byl tam i odkaz na Unlock od UltraSnowa.
Tak abych v tom mel jasno...
3G a RedSn0w, nevydržal som to :o)
Ja se jeste nerozhoupal, taky na GSko, porad mam po procteni for trosku obavy, nechci ho hned dojebat..:(
Hlavne me stve ze pada zaruka po JB..:(
2 Martyn: záruka? Spravíš restore z origo zálohy a JB je fuč :oP

31.08.2009, 20:41 |
FSAL asi tak, porad nechapu, co kdo resite s JB, navic bez JB je to takovej "invalida", pak uz min :)

31.08.2009, 20:53 |
Syrup Martyn: uplne v klidu :D a jako ostatni, bez JB si ten telefon ani poradne neuprdne :) nechapu jak jsem ho mohl mit pul roku bez JB ... :))
Když se tu řeši ten JB tak jeden dotaz. já mám teda jen Ipod Touch 2G 8GB ale i tak se mi stává že něco naistaluju ale pak když to spustim tak to načítá a spadne to zpátky do nabídky s ikonama a přitom ta samá aplikace ale třeba jen demoverze funguje ok nevíte něco čím to ?

31.08.2009, 21:13 |
FSAL | Upraveno: 2009-08-31 21:14:44
dela to i na ciste nainstalovanym pristroji po JB, tzn bez ostatnich aplikaci, tkery by mohly zabirat RAM? me na jakymkolik iP, at uz 2G nebo 3G jelo vzdycky vsechno, co sem tam dostal pres iTunes, ktery spatny aplikace ani nenainstalovalo, co mi nasledne spadlo v iP tak dycky jen kvuli nedostatku pameti, takze pomohl restart pripadne jinej zpusob uvolneni, ted u 3GS nejak neresim :)
Jj dělá např NFS Undercover šlape jak hodiny hra Let's Golf ve verzi Lite šlape ale když nainstaluju plnou tak prostě ani tuk ukaže to jen uvodni obrazovku gameloft a spadne to.