Navštíveno 573x

Kdysi sem na aukru koupil 5x 250ml inkoust pro plneni tiskaren CANON pixma ip 4500. Vydrzelo mi to rok a pul a cena 700kc. Proste spokojenost. moje otazka, ted mi plneni doslo. nemate nekdo znameho co by dokazal inkoust sehnat? chci bud 250ml baleni a nebo 500ml (samozrejme kazda barva. Je to pro zminenou pixmu ip4500. www.armor.cz prosim nedoporucujte.

27.08.2009, 22:50 |
clown chudak pixma :o)
jeste jsem nikdy nebyl tak zoufalej, abych lil do tiskarny cokoli, co jen inkoust pripomina .., hlavne ne Crocodile, tj. to co nabizi v Tesco a spol. jako uni inkoust .., a nebo vlastne jo, pro nas je to pak dobrej kseft, az to jednou protece hlavou. Oni totiz ty kazety maji jistou zivotnost (hlavne ty vycucavaci otvory)
kup si radeji kopii / neoriginal
prodavame printwell (www.printwell.cz) :o)
byl to prave ikoust urceny pro tyhle. To co uz sem ted usetril na tehle mi zaplati novou tiskarnu. ze odejde hlava s tim pocitam.
bez prihlaseni to tam nevidim. Mohl bys mi zjistit ceny inkoustu u vas pro tu pixmu a pak ceny cartridgi?

27.08.2009, 23:21 |
clown nejsem s printwellu :o)) inkoust neprodavame .. umyslne, fakt mi to nestoji za to, se hadat obden s nejakym blbeckem, ze manzelce znicil koupelnu atp :o))) a ze jich bylo :o))))
no tak to vim:D s tim sem se setkal. A nevidel bys ty ceny v printwellu? Ta pixma ja plnil ze sem navrtal cartridge, naplnil, zalepil tavnou pistoli a bylo to ok:)

28.08.2009, 10:34 |
vypuk S tím navrtáním, taky jsme jednou měli na nějakou Apollo nebo co to bylo od HP, tak se taky navrtala cartridge, naplnila, ucpala takovou spešl gumou - mělo to i takovou "vrtací" soupravičku :-D Ale to je už dááááááá...ááávno :) Tady například máme v Tescu "stánek", kde doneseš cartridge, zajdeš si na nákup, borec ti to naplní a po nákupu se stavíš, vemeš, zaplatíš a tiskneš ;)

28.08.2009, 21:36 |
clown vypuk .. jojo UNI inkoust :o))) jen kdyby to byla takova prdel az to protece tiskarnou na stul a vtece do notebooku (realny zakaznik s Epsonem) usetril 300 :o)
to enresi muj rpoblem ze shanim inkoust pro IP4500 :))
dělám activejet, jenže to ani nemá smysl posílat :o)