Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC vs X1?ktery z nich?

o Navštíveno 533x o
o 28.08.2009, 07:01 | KaCzaba | Upraveno: 2009-08-28 07:02:10
HTC touch 2
[ Link ]
HTC diamond 2
[ Link ]
SE X1
[ Link ]

na ceny tady nekoukejte muzu to mit od operatora.jedna se mi spise abych s tim nemel po chvili chut s triskonout o zed.na SE forech hani HTC a zase na druhem opacne.takze si nevyberu

o 28.08.2009, 07:20 | JuiGin
za mě, i když kupuju nyní HTC (rozhodla cena), tak SE Xperii, spíš kvůli multimédiím, 3.5mmjack O:-), jemnější dispay a případně focením, jestli to neumí AVI atd bych řešil jiným softem ... [ Link ] Těžký tohle rozhodování :D
o 28.08.2009, 07:22 | muSlim
Naopak, veľmi ľahké rozhodovanie: X1 ani náhodou, ak nechceš furt nadávať, že niečo neide, nereaguje, robí si veci podľa svojho... A nie, moc tomu nepomôže ani custom ROM...
o 28.08.2009, 07:31 | JuiGin
:) to nevím, takže to nechávám na zkušenostech Slima :)
Nic takového jsem ale nikde nečetl
o 28.08.2009, 07:38 | JuiGin
Jak je to vlastně s pamětí RAM?

Diskuse na téma paměti RAM vznikla ještě v době, kdy Xperia vznikala. Specifikace se mnohokrát změnily, takže vás určitě bude zajímat odpověď na tuto otázku - má Xperia 256 nebo 384 MB operační paměti? Systémově viditelných je 256 MB operační paměti, protože právě tato hodnota je vyhrazena pro aplikace, uživatelsky dostupných je pak 200 MB. Po najetí do systému je zabráno zhruba 30%, volné paměti RAM tedy zůstává něco přes 150 MB. Dalších 128 MB operační paměti je použito v grafickém čipu a procesoru.

Podle specifikace procesoru MSM7200A je schopna grafická část chipsetu (jedná se o čip ATI Imageon 2400 nebo 2600G) zobrazit až 4 miliony 3D objektů za sekundu a naplnit až 133 milionů 3D pixelů texturou za jednu vteřinu. Dále musím zmínit i podporu OpenGL, takže zde máme připraven velmi silný multimediální přístroj. Investice do grafického vyvážení je jen a jen vítána, zobrazovací náročnost je díky zmíněným panelům velmi vysoká.

Hlavní hnací jednotkou zařízení je procesor Quallcomm 7200A (americká verze X1a má místo něj procesor MSM7201A, který nepodporuje VGA nahrávání videa s 30 fps, ale jen ve formátu QVGA s 24 fps) , který je taktován na 528 MHz. Nalezneme zde ale ještě jeden procesor, ARM9, který se se svými 256MHz stará o akceleraci aplikačního zpracování a je zaměřen také na plynulé zpracování dat.

To vše znamená, že operační systém Windows Mobile 6.1 Professional často kritizovaný za svoji pomalost na Xperii běhá velice svižně.

Ale já jsem konzumní uživatel O:-)
Běhá svižně :P
o 28.08.2009, 07:49 | KaCzaba
to co pises s tim nadavanim a nefungovanim jsem cetl.nicmene nevim jak je to objektivni,jelikoz vetsinou to funguje tak ze co mam ja je nej a ostatni jsou hujdy:D

ty mas tu X1?
o 28.08.2009, 08:09 | JuiGin | Upraveno: 2009-08-28 08:11:47
o 28.08.2009, 08:15 | Nismo.Power
za mě diamond 2 pokud opravdu nepotřebuješ klávesnici..... X1 cca jako slim...., Diamonda jsem tu chvilku testoval a proti starýmu to je opravdu nebe a dudy, je to plně rovnatelný se starym touch HD resp. je to uplně stejný a asi to má i stejný střeva jen menší tudíž jemnější display ale to v tomhle rozlišení stejnak nepoznáš.....
co jsem tedy měl možnost přímo X1 vs. moje HD tak jsem spíš narazil že X1 je pomalá přes všechny svoje vychytávky... s HD jsem nikdy neměl problém maximálně je potřeba tak jednou za měsíc restart pro sichr ale nepraktikuju to spíš se mi vybije a tudíž vypne :)..... X1 jsem se setkal spíš s věcma typu "nejde" což takovýhle WM zařízení nepotřebuju.... na HD jsem měl maximálně párkrát problém typu aplikace je VGA a já mám víc takže zůstane kus volnej..... ale jinak bez nějakejch závažnejch problémů co vytknout.... WM6,1 rozhodně pomalý nejsou a s narůstajícím počtem sms se taky nezpomalujou stejně tak běžej dobře když na pozadí jede tomtom a na popředí klidně může hrát mp3 a psát do toho sms či brouzdat v opeře a to je asi tak jediná věc co má iphone lepší než HTC tudíž render.... u opery občas opravdu trvá cca sekundu než než se něco překreslí ale jinak ok a zatim celkově nejvychytanější prohlížeč kterej jsem kdy na mobilu viděl :)
o 28.08.2009, 08:33 | KaCzaba
spis bych uprednostnoval klavesnici.a nebo se na drahej foun od operatora vykaslu,vezmu cokoli jinyho obyc pro matku,je to podminkou k pausalu,a neco podobnyho tem co jsme vypsal,bych vzal jetyho.co bys doporucil nismo.
o 28.08.2009, 08:57 | Djturtle
Tyhle zařízení prodávám a jelikož si můžu firemní telefon vybrat, padla volba na Touch Pro 2. Zkoušel jsem všechny. Xperia ee, viz Slim, Diamond je dobrej, ale nemá klávesnici, kterou používám pořád, takže voba padla na Touch Pro. Jediná jeho nevýhoda je, že nemá joystick a občas zlobí bt modul. Někdy se stane, že při pokusu ho zapnout aplikace spadne a je třeba restart. Pak už to ale chodí v pohodě. Jo a taky při přehrávání mp3 přes bt tak jednou za minutu asi na půl sekundy vypadne zvuk. Ale jinak pravdu rychlej a stabilní stroj...
o 28.08.2009, 09:01 | Nismo.Power
jetýho záleží za kolik.....

djturtle.... nemáš starou romku ?
o 28.08.2009, 09:15 | Bucci
Já bych šel do D2 - hw klávesnici nepotřebuju jinak vnitřek téměř totožnej (pár rozdílů je) teda v porovnání s Pro2... X1 je už stará...
o 28.08.2009, 09:17 | Djturtle
Jo, mám starou romku, ale mám takovej pocit, že jsem někde četl, že lepší je nainstalit patche, než tam cpát celou novou romku, která je jiná právě jen v těch patchích..
o 28.08.2009, 09:29 | muSlim | Upraveno: 2009-08-28 09:30:04
2 KaCzaba, JuiGin: 99.999% uživateľov ako HTC tak X1 Ti v ŽIVOTE neprizná, že to má nejakú chybu. Slimáčik našťastie taký nie je, čo sa mu nepáči, ošahá to, poriadne testne a pošle do sveta a samozrejme o tom každému povie svoje :o) X1 som mal (áno, vlastnil) asi 3 týždne, a radšej som o tom nikomu nehovoril lebo taký zlý kauf som už dávno nespravil :oD šiel za fakt zlomkovú cenu, len aby bol čo najrýchlejšie preč. Je to mrdna a navyše ešte "udržiavam" pri živote a opravujem prípadné chyby ďalším dvom kamarátom, ktorí si ju kúpili a nechcú sa jej zbaviť lebo ich to stálo hodne, tak radšej otravujú každý mesiac s niečím novým (akože každý mesiac rada vecí, čo neide, alebo ide inak než by očakávali)... takže verím tomu, že sa o tom nikde nedočítaš, za mňa (a to som sa anno domini na X1 tešil snáď najviac v 70km okruhu) to má toľko mínusových bodov, že byť to o mojich názoroch, tak ten telefon zalezie späť do vývojového centra aj s krabicou a spätným chodom zanikne a zničí všetky plány na svoj vznik :oP a keď už kvôli ničomu inému, tak je to najstarší zo spomenutých...
o 30.08.2009, 16:42 | hifim@ni@k
Tak koukám, že SE nezklame. Vždy platilo že SE je pomalý, pomalý, pomalý. Navíc poruchový. Se divím, že nejsou schopni s tím za tolik let něco udělat. Když šel brácha koupit N95, tak mu ji prodavač rozmlouval a nabízel jako stejně kvalitní a splehlivou alternativu SE ( asi 800 něco ). Ptám se ho jestli si dělá legraci ? Tak SE vybalil a prý ať zkusíme sami. A hádejte co ? Hned nový nefungoval. Při listování nabídkami někdy reagoval a někdy až na třetí máčknutí. Říkám, hele proslulý SE joystick. Prodavač nevěděl co říci a vyhrála N95.
o 30.08.2009, 16:58 | DJ.UFÍK
:-)
o 30.08.2009, 20:41 | mourl
Já se teď taky rozhodoval na co přejít z K790i má to nejlepší foťák s autofokusem a xenon bleskem,takže se mi nelehko opouštěl :( Nakonec při rozhodování mezi D2 a X1 to vyhrál HTC Touch HD :-) a spokojenost.Velký displej,spousta nastavení atp.Ta X1 se mi líbila na obrázkách, ale když jsem jí držel v ruce, tak mi to přišlo malý,hlavně displej.A když už tak už. HD má 3.8"displej to je už mazec.Výdrž baterky taky super. Zatím si s tím pořád hraju a vydrží tak 2-3dny.
Bohužel za ty peníze za co se prodává nejlepší model SE (w995) jsem si tady 3tis přidal a mám v tom offline navigaci,pohodlný full systém WM6, spoustu jak Java tak WM aplikací, velký display a dotykovku.Jak jsem se dotyku bál tak je to dobrý.Když už něco nejde tak vytáhnu stylus a jedu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3914 sekund.