Navštíveno 3713x

včera jsem zkouknul, doporučuju komu se líbí Tarantino styl filmů, kdo nemá rád krev, rachot a rozmlácený hlavy, ať jde na něco jiného... za mě říkám 80%, bavil jsem se výborně... místama to trochu připomíná seriál: Haló, haló... :-))
Tarantulína nemusim, na tohle asi skáknu..... halo halo je good :)

28.08.2009, 10:18 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2009-08-28 10:22:04
Haló Haló je vynikající sejrál :o) !..a na film se těšim!
Jj, súhlasím s Cervinom, výborný film :o)
Jak se to jmenuje v originale?
tapp : Inglourious Basterds
Jojo, uz sem to pohledal, "Hanebny parchanti" a na CSFD maj preklep...
Tapp: právě, že překlep nemaj, je to tak i v originále, tak to přeložili do češtiny jako pancharti

28.08.2009, 10:46 |
DaveF tak přesný název je "Hanebný pancharti - Inglourious Basterds" takže to maj na csfd dobře...
Chystám se zhlédnout, vypadá to fakt dobře a pokud je film doporučen na ahc, musí stát za to .. :-)
tapp: Quentin to tak ma schvalne s preklepem, nechtel kopirovat italskej original :-)
Jo taaaak, az takhle vychytanej nazev :o) V tom pripade Cervin musel koukat na jinej film :o))))))))))))))

28.08.2009, 14:13 |
War Taky jsem na tom včera byl a byla to legrace, ale měl bych dvě výtky. Už mě unavují ty extrémně dlouhé dialogy a dle Tarantina by druhá světová skončila dost brzy a úplně jinak.

28.08.2009, 14:27 |
Kesam Na to se teda musím podívat.
Chystám se příští tejden... Tak snad to bude opravdu stát za to.
Perfektní film.
"Landa" (Christoph Waltz) je na Oscara! Dialogy perfektní. Brutálních scén je daleko méně než např. v Kill Bill. Pulp Fiction a Inglourious Basterds jsou podle mě 2 nejlepší filmy od Tarantina.
War - 1) já bych to jako "legraci " nehodnotil.
2) ty dialogy mají své opodstatnění a jsou perfektní.
3) na začátku filmu se objeví titulek (alespoň v německé verzi filmu) "Es war einmal im von Nazis besetzten Frankreich..." což by se dalo přeložit jako "Bylo nebylo, jednou v nacisty obsazené Francii...." , což bystrému diváku napoví, že se jedná o fikci - pohádku.
Kdo se na Tarantinovi filmy kouká stylem "Ty vole, to byl krvák!", tak asi moc nepochopil.

29.08.2009, 22:44 |
Nismo.Power | Upraveno: 2009-08-29 22:51:47
tak jsem se vrátil z kina......
za mě velice dobrý..... sice prostě tarantulíno se tam nezapře a věci ala "chapter" mě tam prostě vadily a nesednou mi tam lepší by to bylo prostě klasika přechod + titulek dole klasika ala "po sto letech..."
nicméně to je drobnost a asi to je tim že tarantulína opravdu nemusim, jediný co beru je pupl fiction takže asi jako harry tyhle dva jsou super.....
Waltz oopravdu super..... mno a scénka kde se mluvilo italsky naprosto luxusní :))
takže za mě velice dobrej film, doporučuju a dávám 90% :)
BTW : David Bowie - Cat People ......výborně zasazená písnička do filmu !!!!! ta za mě má 100%
hlavně nechodte na Muži v říji, ted jsem přišel z kina a větši sračku jsem neviděl...
Luke : jj, to mi bylo jasný hned po ukázce kterou jsem viděl ..... takovejhle film nemá cenu ani s nim zatěžovat lajnu že bych ho stáhnul ale škoda prázdnejch sektorů na disku natož média :)))
na co se opravdu těšim je District9 :)
Jj, District9 vyzerá zaujímavo :o)
Hanebný pancharti pecka !!!
N.P.: Scénka s italštinou byla výborná a super byla taky ta, jak byli v tom sklepě a Steiglitz seděl vedle nácka a pěnil a bylo na něm vidět, že už by ho nejradši oddělal :o))) !!!
District9 bude zajímavej filmeček !!!
zeptej se ho, co udela s uniformou... presne to jsem si myslel... :-)))

31.08.2009, 15:34 |
War Harry:
ad 1) ano vzhledem k tomu, že se Tarantino inspiruje v béčkových filmech, tak občas není ani legrace
ad 2) jsem schopný uznat, že v Pulp Fiction měly svá opodstatnění, ale nejmarkantnější to bylo třeba v autu zabiják. tam už dialogy nabírají velkou únavnost
ad 3) budiž :-)
byla to pecka,akorát škoda že si tam nezahrál tarantino jako ve většině svých filmů
rozhodoval jsem se jestli na to jit, takze diky za ulehceni :-)