Navštíveno 649x

umí tady někdo obstarat čelní sklo "jinak". Případně kdo poradí....
díky

28.08.2009, 15:04 |
alans Můžu ti tam dát folii. :)))

28.08.2009, 15:05 |
Zdenek (A)
"jinak"? To jako za pet prstu? :-)
no asi jako alans, nebo plexi, atd :-D jinak to fakt nechapu :-D
já ti jedno prodám levně.....je to z golfa 3, kdyžtak si ho můžeš přiříznout kdyby nesedělo... :-))) ;-)
z golfa spis asi vetsinou protahnout :-D nebo uriznout kus nahore a nastavit to tim nastrane :-D
tak bych tady měl ještě z golfa 4, tak když to poladí, tak ze 2 udělá jedno v pohodě....jeslti to je kluk šikounej... ;-) :-)))
když už tu je něco o čelním skle, tak se zeptám, jestli by někdo neuměl čelní sklo na BMW E21 ??! mám s tím tak trochu problémek sehnat ho! A dám za to i peníze! ;-) :-D
mám na okně "hvězdičku" přímo naproti čenichu, nemám připojištěný přední sklo a rád bych to před lakem přesklil. Vídával jsem inzeráty v annonci, kdy firmy s autosklem inzerovali že zařídí pojištění již prasklého skla za malý poplatek. Umíte v tom někdo chodit/zařídit?

28.08.2009, 20:08 |
vypuk Třeba ti pomůže, když napíšeš, na co to sklo chceš...
nech to zavarit. Pokud to neni velky , umi to autoskla opravit
Asi tomu uplne nerozumim.
Budto mam sklo pojistene, tak jdu do pojistovny a vyridim pojistnou zalezitost.
Nebo sklo nemam pojistene, tak si ho necham vymenit, zaplatim to, poucim se a priste si ho pojistim.
StreetFighter: Zalezi jakou mas pojistovnu, pokud UNIQA, tak umim, mozna by se dala i jina.. Kdyztak cislo na me mas:-)
Ondra127: Děkuji, číslo mám uložené z naší poslední komunikace, zítra zavolám
Jako Milan, a jestli chces delat podvody, tak bych se tady o tom nerozepisoval...