Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > není servis jako servis

o Navštíveno 681x o
o 28.08.2009, 14:55 | Šestikule
aneb jak jsem zjišťoval cenu opravy vadného čidla automatu ve značkových servisech Renault.

servis č.1 - V síti Renault není možné objednat jednotlivé podstatné díly automatické převodovky. Pouze výměna celku, repasovaná převodovka za 71.700,- bez DPH.

servis č.2 - Poptávané čidlo dodáváme za cenu 1.500,- bez DPH. Cena za opravu 840,- bez DPH.

Co k tomu říct? :-)

o 28.08.2009, 14:59 | tappaja
Ze to sou ku*dy normalni.
Nevim pod koho spada Renault CZ, ale napsal bych na zastoupeni, jaky tam maj zmrdy, ktery serou na zakaznika. I kdyz hele, sou to francouzi, takze pochybuju, ze by se tim vubec nekdo zabyval.
o 28.08.2009, 15:04 | Zdenek (A)
To znam... Open Calibra 4x4. Jedno praskle testeni v hydraulice ctyrkolky. Tesneni se samostatne nedodava. Jedine vymena cele sestikvaltove prevodovky s integrovanou mezinapravovou spojkou. Cena nahradniho dilu: 160.000,- Kc.
o 28.08.2009, 15:07 | muSlim
ako tapp, nechal by som im to trochu prevetrať hlavičky ktorými papajú slimáčky :o)
o 28.08.2009, 15:17 | Nismo.Power
slušný :) ale tak to bejvá no....
o 28.08.2009, 15:21 | martin924
co k tomu říct... vždyť nejjednodušší oprava části je vyměnit celej prvek za funkční, tak co se divíme. Navíc na tom určitě vydělaj víc než na výměně jednoho čidla...
o 28.08.2009, 15:54 | SEKIN
Mě kdysi na renaultovi občas nespouštělo čerpadlo, který tlakuje brzdy, v jednom origo servisu, nezjistili čím to je, v druhým nabídli pouze výměnu celýho čerpadla (mektal cosi o 67 tisících bez daně), a nakonec se ukázalo (v neznačkovým servisu), že blbne kontrolka hladiny v nádrži na brzdovku. Takže v Renault Opportunity v Brně Líšni by mě nechali vyměnit čerpadlo (tak odhadem za 100 tisíc z daní a prací) a moc by mě zajímalo, co by mi pak tvrdili že to nespíná pořád, když vada byla úplně jinde.
o 28.08.2009, 16:37 | fredy
oni na příjmu oprav snad musí mít nějaqké prémie za natáhnutí zakazníka:)
o 28.08.2009, 18:47 | crestik
sekin, měls ses tam vrátit, po tom, co ti to odhalil ten garážník :-)
o 28.08.2009, 19:05 | Dudelina
Mě ještě víc štve, jak autorizáky jedou zřejmě na opravy z pojistek a ty samý díly jsou ne třeba o 50% dražší, ale klidně 10x dražší.
Třeba radiátor Valeo do Xantie v Citroenu asi 6000,- já si Valeo (prostě úplně ten samej) seženu za 600,-.
o 28.08.2009, 20:19 | 20bad
myslím že se řešilo asi na VW clubu?a tam psali ze i do autorizáků dodává Kelly a jiný distributoři druhovýroby a autorizák to pak prodává za cenu originálů:-((
jinak jako Dudelina, co někdy slyším od lídí co měli nehodu a kolik pojišťovna proplatila třeba při opravdu malým ťuknutí tak valím bulvy a vůbec se nedivím vysokýmu povinnýmu ručení, na obyč malý nehodě kolik se nakrmí lidí a pojišťovně je to asi fuk
o 28.08.2009, 23:01 | Rudi
bohužel v čechách to tak funguje, budou ti tvrdit, že ti tam dávaj originál díl, kterej sice stojí hodně, ale vydrží neuvěřitelně hodně oproti replikám z kellyny, ale jakmile zabouchnou dveře, tak volaj kellynu a objednávaj starline :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4445 sekund.