Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaké napětí má mít baterka?

o Navštíveno 541x o
o 28.08.2009, 21:44 | Petr0000 | Upraveno: 2009-08-28 21:46:02
Kolik má dávat baterka s vyplým motorem?12,5 V je normál?Jak poznám,že to chce lepší baterku?Mám 55ah a jednou jsem ji omylem vybil na nulu.Mám 2 zesiky.jeden na sw 450w max a kompa 100wrms max.nepouštím to na max,ani ne na půlku,ale zajímá mě,jak poznám,že to chce lepší baterku už.Kdy už baterka nestíhá nastarovat?pod 12V.

o 28.08.2009, 22:34 | tappaja
Tezko zjistis, kdyz meris napeti naprazdno. Muze mit 12, pri startovani klesne na 9 treba.
Dost napovi stari, jestli se o ni staras, a tak... jestli mas pochybnosti, kup novou.
o 30.08.2009, 12:03 | Crimson
taky mám dotaz , mám 2 baterie, rok staré.. resp. synátor, to je fuk, máme je nějak prohazovat třeba každé 3 měsíce aby ta jedna neodešla jen tím , že prostě bude ležet ladem ..
o 30.08.2009, 12:10 | Bladzej
stačí když tu co leží ladem nabijete a necháte odpočívat, po čase ji znovu dobijte. takle jsem cca pulroku udržoval powercellku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3648 sekund.