Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reset IT nastavení

o Navštíveno 411x o
o 29.08.2009, 12:52 | Losky
Ahoj, mám notebook a mám problém v tom, že pokud mám doma notes na netu přes kabel, vše je ok, všechny brány atd jsou nastaveny. Pak odpojím IT a jdu někam pryč a připojím se přes wifinu např. v restauraci, krásně se spojím a net běží, ale pak když přijdu domu, musím opět ukládat nastavení IT (brány atd). Co s tím??? Moc a moc díky za radu

o 29.08.2009, 14:10 | vypuk
Mno, jestli jsem to správně pochopil - doma máš pevně přidělenou adresu, kterou musíš mít v notesu vyplněnou? Nebo jak?
o 30.08.2009, 16:40 | KaZaN
Loskyne, nemíchej IT s IP (o;
Jinak pokud je to tak jak pochopil i Vypuk, tak existujou programky co to umí měnit samy...ale tady mi zase nesedí to, že píšeš, že doma sipřes kabel a jinde edeš přes WiFi, což nějak neinterferuje....ale možná ses nevyjádřil dost přesně a i doma jedeš přes WiFi, pak bych se první řadě zamyslel,jestli nevyužít v AP ten technologický zázrak DHCP (o; (jedna z věcí která mne deptá na pseudoposkytovatelích wifi netu a spol, kde napražej klientovi do notebooku manuální nastavení a fakt, že je to mobilní stroj, co se chce připojit i jinde je jim šumák)
o 30.08.2009, 20:11 | Losky
doma používám klasicky přes anténu internet, tak přes nějaký router a do notesu píchu kabel a v nastavení netu mám pevnou veřejnou adresu. Pak vyndám kabel a jedu pryč. Někde třeba v obchodáku zapnu wifi a připojím se na net. Když pak přijdu domu, píchnu do notesu kabel od netu a ejhle, původní nastavení netu je resetované a opět musím zadávat brány atd:(
o 30.08.2009, 20:13 | Losky
Ještě bych měl jeden dotaz, končil smlouvu někdo s firmou Cerberos, je to můj poskytovatel netu, ale běží to poslední dobou naprd, pořád se to hroutí atd. Ve smlouvě je napsáno, že je tam výpovědní lhůta 3 měsíce (tzn. dalších 1800,-). Přijde mi, že vůbec nedodržujou smlouvu. Každou chvíli net padá, pořád tam volám, že net nejde a pak to na pár dní zprovozní a pak zase nic. Kdyžtak buďte tak hodní a jestli máte s nima někdo zkušenost, budu moc rád. Díky
o 30.08.2009, 22:07 | KaZaN
Pak bych si do toho routeru bodl nějaký sociální APčko, tomu ybch dal na WAN tu adresu co cpeš tomu notesu a připojoval bych se přes WiFi...
o 31.08.2009, 12:14 | Losky
Už to nějak chodí, dal jsem novou verzi Mozilly a service pack a už to chodí:))))))))
o 31.08.2009, 12:25 | KaZaN
Zajímavý samoléčitelství (o:
o 31.08.2009, 22:17 | Losky
hlavně že to funguje a mám klid, věčné znovuzadávání adres mě rozčilovalo:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3914 sekund.