Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > To:policisté či zasvědcenní

o Navštíveno 1121x o
o 29.08.2009, 14:52 | Akordýsek | Upraveno: 2009-08-29 14:55:28
Kluci jel jsem dolů z barandova s návěsem.blikla mě žlutá před ksichtem a v půlce kabiny červená-rychlej semafor..nemám šanci s 23tunama hned zabrzdit..a když jo tak by to do mě někdo cinknul..
Policajti 2500 na místě..Prvně jsem řekl že jo,tak to vypisovali,volal jsem na firmu,šéf mě řekl at to neplatím že jestli jsem jel tak jak tvrdím,tak at to neplatím,inu jdu za nimi slušně Nezlobte se,jsem si jistej že jsem to neudělal záměrně,chci to projednat dál..Policajtka jak chcete postarám se o to že přijdete o papíry to vám garantuju..A pořád na mě řvala aji ten její kolega úplně nesmyslně..vůbec jsem nemluvil a nic jim neudělal..neodporoval,dýchal bez problémů atd..
Budu to muset jet řešit do prahy?co mě můžou dát?
Mám vcelku stres..Děkuju za info.
Nejradši bych dal stížnost na jejich chování..Měl jsem sebou kamarádku a ta slyšela jak na mě řvali..Ale nemám jejich čísla odznaků.

o 29.08.2009, 14:55 | Mika
To máš docela peška, každopádně pokud půjdeš přes správní tak si je tam mohou, musí pozvat jako svědky, ale pokud budou mít video tak tě mohou vyřešit ve zkráceným řízení, tzv. příkazním a to do výše 4000,- Kč. No nezávidím ti, každopádně se mi ted stava, ze lidi jsou cim dal tim drzejsi a ty nejdrzejsi si navic stezuji. dnes se vyplati si stale stezovat. Zdar a drzim pesti.
o 29.08.2009, 14:58 | X-sat (M)
Ahoj. Zkus je kontaktovat mailem, podle časového určení a určení místa určitě budou vědět, jaká hlídka tam byla.

Policie ČR - OVK Praha

Je to KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY
Odbor vnitřní kontroly

e-mail: aaokssdr@mvcr.cz

Mám s nimi osobní dobrou zkušenost.
o 29.08.2009, 15:08 | tappaja
No stat se muze, nevim jak tam padla ta cervena atd, ale "postarám se o to že přijdete o papíry to vám garantuju" by asi taky nemuselo bejt ve slovniku policistu...
o 29.08.2009, 15:24 | Spirit
AkordýseK: Maj to natočené?nebo jsou na semaforech kamery?pokud ne měl jsi stát za tím,že jsi projel na oranžovou a to jen z duvodu,že jsi nechtel ohrozit provoz! pokud tam byla kamaradka a nemaj to nahrané tak to tvrd! s tím,že máš svědka!!
o 29.08.2009, 15:37 | Akordýsek
ale já jsem jel fakt na žlutou..Díky budu kontaktovat email.A já jsem jim to řekl.že tam mám 23tun palet které se nesmí kurovat.že kdybych to zašlápl tak se to sesype a ještě by v té koloně když jsme jeli asi 40 tak by do mě někdo řízl.A baba že jsem profesionál že toto..oni ani nevěděli jestli mě mají vzít nebo ne až ta asi za 400metrů mu ona něco řekla tak to rozblikali..jediné co jsem jí řekl..to klidně aji přiznám tak při tom řvaní jsem jí řekl že at s tím jede,at vidí jaký to je mít 38tun soupravu..vteřinu mám prodlevu já vteřinu brzdy a jsem kde v prdeli..snad to nějak dopadne.já bych jí aji ty prachy dal,ale mě hrozně mrzelo to jednání..Kdo mě tady zná tak ví že jsem normální člověk kterej jedná s lidima normálně,nearogantně na rovinu..A musel jsem si schytat tohle..mám otca bez nohy táhnu pomalu z výplaty aji naše a ted tohle..je mě zle když si na tu blondýnu vzpomenu..
o 29.08.2009, 15:41 | Akordýsek | Upraveno: 2009-08-29 15:41:52
jo a ještě mě překvapilo že od nich nemám lautr žádnej papír,ani jsem nic nepodepsal..akorát mě začla fotit auto..se slovama fajn jak chcete napíšu vám tam všechno co najdu a ještě uvidíte..Mám plyšáky za oknem..to beru,ale to co zkoušela dál že nemám technickou na návěsu když je tam měsíc stará..nebo že mám na lyžinách mezi kolama ostré hrany,když je to po směru jízdy zakryté od výrobce a proti směru ne a že to mě tam taky napíše že za to taky zodpovídám..Šmarjá jak takové lidi můžou něco takového dělat?Ona kdyby mohla tak mě tam snad zřezala obuškem za to že jí toho 2.5tisíce nechcu dát..a ten blondáček snad mladší než já to samé
o 29.08.2009, 16:03 | mrazik
Akordysek ja bych si dovolil tvrdit, ze ti nic neprijde. Neco podobneho mel bracha. Jel z pneuservisu s novejma gumama na tahaci, zastavili ho cajti a mlada machr policajtka si nechala ukazat vsechny papiry, pak si nechala rozblikat vsechny svetla, jestli jako fungujou a nakonec s viteznym usmevem na tvari konstatovala, ze ma sjety gumy. To uz bracha nevydrzel a vyprsknul smichy. Na tech gumach je hrana kvuli vode, uz na ni se ptala co to jako je,vzorek zacina relativne daleko od kraje a v tom dezenu jsou kosticky, ktere povazovala za takove ty kontrolni co jsou u osobaku. No takze ji dal prednasku o gumach na kamionech a na navesech. Policajtka v polovine prednasky urazene odesla, prastila s dverma u auta a odjela.
Nechapu jak te muzou zastavit za to, ze jsi s navesem projel na cervenou. To mas jako z kabiny vyhodit kotvu a zastavit na fleku ?
Ono ji proste nastvalo, ze jsi si vubec dovolil odporovat. Ona je policajtka a ma vzdycky pravdu.
o 29.08.2009, 16:05 | Spirit
jo tak jestli to je tak:)) tak ti ani nic nedojde tak mě strašily taky,že to maj nahrané a,že to posílaj rovnou at očekávám pozvánku je to rok a nic :))nic nemaj nahrané tak si stuj za svím a nenervuj se bude to OK
o 29.08.2009, 17:24 | Rudi
možná to bude trochu těžší bo prvně si s trestem souhlasil a následně si se až odvolával, že si jel určitě na oranžovou...vyplatí se spíš zapírat, zapírat, zapírat a znovu zapírat, než přiznat pravdu a pak se zase bránit
o 29.08.2009, 17:34 | 20bad
jinak samzřejmě doufam ze jsi tam jel povolenou 30 km/h pro nakladaky:-)to kdyby jo tak zastavis na zlutou jak nic. a samořemě rychlost jízdy musíš přzpůsobit vlastnostem vozidla a nákladu, a můžeš předpokládak změnu znamení na semaforu když se k němu blížíš, ale dost kázaní, sám jedu radši na zlutou než aby se mi někdo podíval do kufru, ale tohle místo kde tě chytli je tím že tam chytaj tak profláklí, jinak bych se na OVK vybodnul, počítám, že nic na magoš nepošlou, když si budeš stěžovat tam to pošlou určitě protože se jich na OVK budou ptát jak tě za tvůj přestupek projednali
o 29.08.2009, 17:36 | X-sat (M)
Pokud jste nic nesepisovali, nic se řešit nebude. Ale stížnost podej, pokud je to tak, jak popisuješ.
o 29.08.2009, 17:42 | 20bad
nic nemusim s přetupcem sepisovat, na místě si opíšu doklady a oznámko udělám na baráku, pašíka k tomu nepotřebuju, tak bych si nebyl tak jistej že se nic řešit nebude
o 29.08.2009, 17:43 | X-sat (M)
ok, neznám
o 29.08.2009, 17:48 | 20bad
jinak mě ještě napdalo, vůbec tě nemusej posílat na magoš za průjezd na rudou ale třeba za nezastavení na žlutý signál, což bys částečně potvrdil v té stížnosti kde bys uváděl, že jsi jel na žlutou, ale kdo ví, nechal bych to být, stížnost se podlě mě ukončí jako nedůvodná a možná by sis ještě přihoršil, ale jak říkám Kdo ví?:-)
o 29.08.2009, 19:05 | Luke_288
akordýsek: byl bych v klidu, ani bych tu stížnost na jejich chování nepodával, protože jestli jsi s tím přestupkem nesouhlasil jak jsem pochopil (je trochu blbý, že jsi nejdřív souhlasil a pak nesouhlasil, ale to je jen o tvý odvaze a "drzosti"), tak o tom se přece musí sepsat protokol, kterej musíš podepsat. a kdysi mi byla dána rada, že se člověk má podepsat hned za poslední tečku za větou v oznámení a zbytek proškrtnout, aby si tam nikdo nemoh nic dopsat.
vsadil bych na to, že to zmačkala a zahodila...
o 29.08.2009, 19:18 | Pepíno_Honda
musí to vždy sepsat na místě !! sepisuje se je "Oznámení přestupku", kdy na druhé straně se může "podezřelý" vyjádřit k věci, která mu je kladena za vinu a hlavně to podepsat....
o 29.08.2009, 19:56 | Midnite
jj musis na miste dostat nejaky ,,dokument,, co si udelal a podepsat.. Jinak jak rikam BUZEROVAT lidi a VYBIRAT penize
o 29.08.2009, 20:10 | Pepíno_Honda
trochu upřesním Midnita. Ti ten formulář dají jen k vyjádření a podpisu, ale nic nedostaneš
o 29.08.2009, 20:19 | X-sat (M)
Hm, tak jak to opravdu??? ;-) Musí na místě něco sepsat nebo ne?
o 29.08.2009, 20:27 | 20bad
k oznámení přestupu na magistrát není potřeba písemné vyjádření a podpis toho kdo je oznamován. a není nic jednodušího než tam napsat "odmítl se vyjádřit, odmítl podepsat":-) tohle se dělá když se sepisuje na místě v ruce, ted se to většinou píše do kompu a oznamovaný se vyjádří až ve správním řízení, spousta přestupků se nedá projednávat na místě blokově, předjíždění, druhý nedání přednosti atd, a to se není ani k čemu na místě vyjadřovat a co podepisovat.jinak jinej kraj jinej ...
opravdu nedejte na jedna bába povídala, na netu je spousta keců, nic vám na místě dávat opravdu policista nemá
o 29.08.2009, 21:29 | Midnite
nejlepsi jsou magori s nosama nahoru a pritom jsou to jen hloupi magori co si mysli ze jsou vse.. proste na policajty mam svuj nazor
o 29.08.2009, 22:03 | 20bad | Upraveno: 2009-08-29 22:03:49
ano správně a takovy jsou JENOM u policie:-)
o 29.08.2009, 23:41 | Luke_288
20bad: pokud nesouhlasím s přestupkem, tak mi chceš říct, že se nic nesepisuje? to, že to švestky každýmu necpou pod nos k podpisu je jasný, protože opravdu nemusí, nicméně když nesouhlasim s přestupkem, tak to chci vždycky protokolárně zapsat včetně mýho podpisu. a je to přesně z toho důvodu, kterej jsi popsal, že si tam pak policajt napíše, že odmítl podepsat atd atd...
absolutně neuznávám a odsuzuju blbečky, co do těch vyjádření pak píšou, že jim policajt připadal pod vlivem, ty bych pak tahal po soudech až by se posrali, ale na druhou stranu by nějakej protokolární zápis o přestupku měli dát viníkovi dle mě k nahlédnutí.
o 30.08.2009, 01:21 | 20bad
protokol se nesepisuje, píše se oznámení o přestupku, tudíž žádný protokolární zapisovaní se nekoná, poté co obrží správní orgán oznámení se zahájí správní řízení kam si tě pozvou a kde jim sdělíš jak se k tomu staviš atd a je na správním orgánů jak ve věci rozhodnou, policie v tomto případě pouze oznamuje PODEZŘENÍ ze spáchání přestupu, správní orgán posoudí důkazy, a buď věc odloží nebo rozhodne o výši pokuty atd.
Ten papír kam se psalo vyjádření řidiče ještě funguje ale u nás ho třeba nepoužíváme, na každém kraji a oddělení se postupuje trochu jinak, to odmítl podepsat jsem psal jako možnou eventulatitu ale nikdy sem se nesetkal že by to tam někdo takhle psal, lidi tam většinou psali nějaky s prominutím kecy a nebo opravu odmítli všechno když tedy sme to psali ještě na ty papíry na místě
o 30.08.2009, 01:22 | 20bad
jo jinak právo k nahlédnutí do spisu máš až ve správním řízení, nahlédnutí do spisu u policie ti muže a nemusí být odmítnuto
o 30.08.2009, 01:57 | pepe689 | Upraveno: 2009-08-30 01:59:30
vdivny ze se nesepisuje nic ,pac bezna kontrola a panacek ma tva data a muze je kdykoliv zneuzit jinak blbci nejsou jen u policajtu
jinak co vim znamy odmitl cokoliv podepsat a normalne si ho predvedli takze je to vec stara cca 2 mesice
Jo a k cinnosti policie se nevyjadruji pac znam panacka ...taxikar co ho chytli se zakaznikem a mel 3,5 promile a nesebrali mu papiry za 9 dni ho chytli znova a mel skoro 4 a to uz mu papiry sebrali divny zalezitost 11 mesicu stara
jo a barandaku --na picu kopec
o 30.08.2009, 02:47 | Akordýsek
to bylo poslední semafor na té sendesátce..je to téčko já jel od plzně..
A budu to muset jet řešit do prahy..inu počkám,až něco přijde a pak teprve budu řešti jejich chování.
Dnes jsem mluvil se známím a ten mě řekl at se vsadím že už napsali na služebně že jsem byl sprostej já..A doufám že mě nemůžou sebrát papíry.
Jo a bylo mi řečeno že by to se mnou měl řešit můj odbor v místě bydliště,že mě body budou udělovat oni..
o 30.08.2009, 08:56 | 20bad
papíry se za tohle nesbírájí pokud to nebyl druhý tento přestupek do roka, ale bud v klidu nic ti podle mě nepřijde, spiš se podívej na mapu a řekni mi co to bylo za křižovatku
o 30.08.2009, 08:57 | 20bad
barandak je kopec jako kazdej jinej:-)))
o 30.08.2009, 12:22 | Akordýsek
Je to křižovatka s ulicí štěpařskou..Jsou to třetí světla jestli dobře počítám od nájezdu z okruhu..od plzně
o 30.08.2009, 13:02 | fredh
pokud bude rozumnej úředník a ještě máš tu svědkyni, tak by to tak zlý bejt nemuselo ne? Když teda něco přijde.
o 30.08.2009, 16:42 | 20bad
aha tak to sorry tam 30km/h opravdu není
o 31.08.2009, 21:24 | Borik2
20bad
no, v severočeském kraji - konkrétně CL+LBC musíme sepsat formulář Oznámení o přestupku, a to vždy při oznámení přestupku na úřad, neboť dle vyjádření z úřadu LBC a Cl a také státního zastupitelství je zákonem předepsáno, že řidič má v tomto případě právo se vyjádřit k tomu, co je mu kladeno za vinu. Samozřejmě, nemusí také psát nic. A také nám bylo oznámeno, že pokud toto Oznámení (předepsaný formulář) potom spis odeslaný na úřad neobsahuje, jedná se o procesní chybu, důsledkem které věc nelze řešit a přestupek se musí ODLOŽIT.
A dokonce nestačí, když se mi přestuipce vyjádří ve výlsechu, který stvrdí svým podpisem . Prostě - přes sepsané Oznámení o přestupku vlak nejede.
o 01.09.2009, 06:40 | sanjasin
Zkušenost s užitečnou prací naší policie:

Otec jel na kole po okresce, kde je přejezd a stopka, jezdí tam jen úzkokolejka rychlostí tak 20 km/h a navíc je tam hned zastávka, kde zastavuje, takže přejížděl přejezd rychlostí chůze a samozřejme tam stáli zašitý Pomáhat a chránit a pak za ním jeli cca 400 m a dali mu pokutu stovku, otec napsal stížnost, já bych jim nic nedal, druhej den tam vychytali dalšího týpka na kole při stejný situaci, hned majáky a za ním, ty k***y, místo toho, aby dělali něco kloudnýho, tak se tam zašívají, čumí po babách (je tam kmep a pěkná příroda) a buzerujou.
o 01.09.2009, 21:45 | 20bad
Borik2, vím že každý oddělení děla věci jinak, ale třeba oznamení na úřad kdy oznamuješ dopravní nehodu se teď děla klasicky v lotusu, stejně jako malá atd, v tomhle programu je i klasický přestupek kde je formulář oznámení o přestupku kterým můžeš oznamovat třeba pouze přestupek v dopravě a zde není vlbec žádná možnost aby do ně dopisoval přestupce nějaké vyjádření, do toho oznámení klasicky napíšu jak se k tomu řidič staví a tím je to hotovo. Prostě ho vytěžíš na místě k přestupku a napíšeš tam co ti řekl, případně mužeš přidat ÚZ
o 02.09.2009, 11:47 | Pepíno_Honda
ale Lotus má jen a jen dopravka. My na obvodě, hlídkový atd., klasiku oznámení A5 :-)

Akordýsek: byli to dopraváci s bílýma čepičkama ?
o 02.09.2009, 11:54 | Midnite
kdo si precte toto tema nemuze o ,,uzitecne,, praci nasi policie pochybovat
o 02.09.2009, 13:40 | Borik2 | Upraveno: 2009-09-02 13:40:46
20bad
To máš pravdu, takhle jsem to dělal donedávna, ale je to asi měsíc, možná dva, co musíme (a přes to fakt nejede vlak) sepsat Oznámení proti BESIP (formulář máme normál v Lotusu), příp. ten tiskopis Oznámení formátu A5. Jde tam prý o tu zákonnou možnost přestupce se k tomu na místě písemně vyjádřit.
o 02.09.2009, 19:33 | Zdeny60
Mrazik:

tak to, co jis napsal, mě doslova rozesekalo na mrť. Ty to nemůžeš myslet snad vážně: cituji:"Nechapu jak te muzou zastavit za to, ze jsi s navesem projel na cervenou. To mas jako z kabiny vyhodit kotvu a zastavit na fleku ?"

Já jsem kamion v životě neřídil a doufám, že se tím nebudu muset nikdy živit, je to vo nervy, ale jedno vím ZCELA JISTĚ: když vím, že za sebou vezu 40tun a potažmo v místě, kde to znám, tak předem zareaguji tím, že zpomalím, protože předvídám, že když 100 metrů svítí zelená, tak asi velmi pravděpopdobně naskočí červená!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak se pak už nedivím, že jsou pod kamiony zmasakrovaný lidi kolkrát zcela nevinně, protože se zcela jistě a zákonitě najdou mezi nimi i ti, co uvažují jkao ty.

Jsi fakt třída, do zlata vytesat!!!!!!!!!!!!!!!! A za co tedy by měli už cajti zastavovat a stíhat, když ne za NEDÁNÍ přednosti AJÍZDY NA ČERVENOIU!!!!!!!!!!!!

Tys mě teda pobavil. nedivím se už ničemi, když se na foru o autech, kde by měla platit i určitá úroveň chování na silnici, najde takový, jako ty!!!!!!!!!!!

Pardo, já být na místě policajt a vidět tebe, že jedeš na červenou,m vlítnul do křižovatky a udělal ti místo!!!!!!!!!!

Akordýsek: tobě přeju, aby ti to dobře dopaldo, ale zároveň si nemohu odpustit poznámku ve smyslu tom, co jsem vytýla (/ a za tím si 100% stojíém), že máš jet tak, aby k takové situaci nedošlo. Vem si, že zprava mohl vyjet někdo hodně rychlej. A dneska bys tu nepsal, protože v krimu, jak známo, mají maily jen prominenti.

Tož to je můj pohled na věc. A klidně mě bijte a mlaťte, za tímhle si tedy stojím pevně nohama na zemi.

A chyby omluvte, protže Mrazík mě tak nasral, jak málokdo už dlouho ne.

o 02.09.2009, 19:36 | Zdeny60
20 bad: jasná věc, je to tak! Mrazíku, zkus se nějak obhájit za to, cos tu kydnul!!!!!!!!!!!
o 02.09.2009, 21:31 | Akordýsek | Upraveno: 2009-09-02 21:32:20
z prava nemohl tam nic není..žádná ulice a já jel na žlutou...takže mě tam ani neměl kdo vyjet..hej neboj věř mě že mám už něco naježděného a vím kdy to prostě musím zašlapnout a kdy prostě jet..byly chvíle kdy jsem zatahoval na kamionu ručku..když si nějakej mladej pičus kterej mě předjíždí v zatáčce s papínkovým autem a nic přes mne nevidí myslí že to osvobodil zatroubíš a on ti kokot třeba v 60sáti dupne na brzdy před ksichtem..a bez ot stylu skočil bych mu do kufru...nene kluci neskočil každej to zašlápne..neubrzdíš neukecáš..
o 03.09.2009, 21:33 | sprath
Počkám si až Zdeny60 dá někdy příspěvek na téma: Táhnul jsem se za kamionama který jezděj mezi semaforama 20km/h. Chápu tvou rozezlenost, ale všechny křížovatky by měly být načasované tak, že pokud do ní vjedeš povolenou rychlostí, byť i na žlutou, tak by jsi ji měl bezpečně projet. Interval se nastavuje i podle velikosti křižovatky, respektive podle nejdelšího možného průjezdu křižovatkou. Souhlasím s tím, že jet by se mělo pouze na zelenou, ale jelikož už mám něco najeto a to jak malými i velkými auty, tak si troufnu tvrdit, že pouze na zelenou se jezdit nedá. A jestli mi někdo bude tvrdit, že na žlutou nikdy nejel, tak buď kecá anebo se světlům vyhýbá jako čert kříži.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3976 sekund.