Navštíveno 819x

Potřeboval bych odhad ceny výměny spojky na Tdi 96kw koncern passat kombi, 2001 rok.
pokud to budeš měnit pořádně, takže včetně dvouhmotového setrváku a nebudeš tam dávat místo toho jednohmot tak jen díly jsou cca 12 000 Kč. pak myslím tak 10 hodin práce, neb vyhodit ten těžkej špajz ven a dát ho tam zpět taky není úplná rychlovka.. hodinovka se pohybuje od 290-390 Kč vč DPH /hod u nezávislého autoservisu
kde se dá koupit celá sada s tím dvouhmotovým setrvákem za 12 tisíc? mě právě teď všicí říkají ceny x3 :(
Only_One> s dvouhmoťákem dělá třeba Valeo 835012 (umím 12.899,- s DPH), LUK 600001500 (bude výrazně dražší).
Ja umim LUK v podobny cene,vymena kolem 2-2.5t
Ono jde dát jen jednohmotový? Já myslím že to by byl opravdu rachot...
jasně že jde (asi ale ne u všech aut), akorát už to nebude takový komfortní jako s dvouhmoťákem
tak tyhle ceny jsou už docela dobré. Takže s kolegou jdu pořešit nákup toho vozu a případně pak dám vědět co a jak. Díky kluci.
no vidíš, že tak moc nekecám :-) a ještě ti to udělají za dobrý prachy.. neváhej..
jen aby ty díly nebyli poláci

02.09.2009, 23:29 |
clown spis aby na dily byla zaruka :o))
u mě je doklad, záruka samozřejmostí. Jsem plátce DPH, kdyby to pro tebe mělo význam.
Šestikule: Byl jsem svědkem toho, jak se to chlapíci pokoušeli udělat na 524td, dokonce k tomu dali lamelu s pružinama ale byl to takovej masakr že by to za chvíli oddělalo klikovku.
RedBaron: to souhlas, sám bych do toho nešel a nechal tam dvouhmoťák. Má to svý opodstatnění.