Navštíveno 943x

Tak je to tady, už odpoledne jsem tušil, že to padne a padlo, počkal jsem si schválně do noci a potvrdily se moje předpoklady, takže bye bye SkyEurope, jsem rád, že jsem se s Tebou proletěl, bohužel už se nikdy neproletím...
[ Link ]
jedna z mých archviních fotografií...

01.09.2009, 02:58 |
KaZaN No jo no, aspoň teď zůstaneš chvilku nohama na zemi (o:
to je totiž tím, že Timo měl ty lety skoro zadarmo ... to je naprosto jasný :-D
za mesic sem mel letet 2000 v pr.
KaZaN: kdepak, 19týho s Ryanem do Londýna :o))))))))))))))))
madmaik: no jen šílenec by poslední tři měsíce od nich kupoval letenky ;o)

01.09.2009, 08:15 |
Sau Škoda jich, zas o konkurenci míň. Naposled sem s nima letěl v březnu a naštěstí to klaplo ok, na čas a to už v té době občas létali jak sa jim chtělo. Snad bude wizzair, který jich v podstatě nahradil, lepší nástupce.
TTT přišel o konkrenci :)
Joo.. TTT umi... za chvili zlikviduje i CSA :o)))
Kua, tak wizz do toho, ateny jsou volny!
no těmhle mega byznysům nerozumim, ale selským rozumem vzato, firma nemůže vydělávat když letenky stojí v řádech skokorun a přitom náklady na let jsou X-krát vyšší ...
každopádně s Timo travel bych se rád podívat do Benátek :o)
Vis co, ono "za par korun" je jen par sedadel v letadle, to je na delsi pocty...
přesně jak píše Roman, zaplatí to prostě jiní...viz moje cesta za 3 týdny do Londýna, já kupoval jeden směr za 100 Kč včetně tax, dnes ten jeden směr stojí 3000Kč včetně tax...
TT : Zase London ? Co děláš tenhle víkend ?
madmaik: Wizz nabízí tuším za 30 euro lupen náhradou za SkyEurope lupen :-)
TT : Fajné .. v pátek kolem 18 - 19 h, tušíš kde by jsi se mohl nacházet ? :-D
thetimo:njn pred mesicem jsme s nima byl v athenach,uz tenkrat to bylo takovy divny ale stejne sem to zkusil zas a nevyslo uz no :) ale zase beur to tak ze co sem s nima nalital tak kdybych lital treba s csa tak sem v tom daleko za vic.
TheTimo: No a to me rika,ze jsme uz dloooooooouho nebyli nikde na vylete.Uz jsi vydal dalsi katalog zajezdu pro AHC??? :-)))
Kačko budu buď s Darinou nebo budu doma, zavoláme si, číslo máte ne ? ;o)
madmaik: jasný, já s nima taky nalítal hektar ;o)
Petře zatím má podnikání přednost ;o) dočkej času
Ondro,dočkam času,jako husa klasu.Jo a slyšel jsem,že se husa klasu dočkala,protože si počkala :-))))