Navštíveno 662x

Zdravím, chci bráchovi koupit k narozeninám minibike,ale vůbec se v nich nevyznám.. má někdo zkušenosti, že by poradil? Našel jsem na netu tento a docela se mi líbí máte s ním někdo nějaký zkušensti
[ Link ] ? Jo a musí se na něm jezdit v helmě nebo jak to je?
všechno jsou to čínský jebky. Já si ho taky kdysi koupil ale rozdělal jsem to šroubku ..provařil rám (byla jejich slabina), vyměnil všechny ložiska (jejich nevydrží nic) chce to aspon ABEC5, předělal všechny šroubky za pořádnou tvrdou ocel!, vystužil kapotáž laminátem (původní praskala), koupil silnější pružinky do spojky, prdl jsem tam sportovní výfuk, předělal stupačky a poslední věc koupil nové pneu SAVA!!! pak se na tom dalo jezdit:)

01.09.2009, 13:11 |
Alííí Všechno jsou to stejný "jebky", a když budeš chvíli hledat, najdeš i cenově kolem 2.000,- Kč. Pokud bys bral použitýho, tak pozor na zvuk motoru, ojebaný kolečka u řetězu, a strhaný šroubky.
Jinak motoricky celkem nezničitelná věc, ale 190 cm člověk se n ato skládá už hodně blbě. Záleží kolik bráchovi je, a jakej účel to má plnit. Je to spíš pro prdel, nebo pro dobrý a vtipný rozbití huby před kámošema. :-)
Helma je Ti na tom dobrá jen v tom, že si odřeš všechno na těle krom huby, až si usteleš, protože benga po tobě půjdou jak slepice po flusu tak jako tak.
Další dotazy? :-)

01.09.2009, 13:12 |
Alííí :-)
ve zbytku to dopsal Alííí :) ...chrániče na kolena, rukavice a helma ...sem raději ani nepsal ..poznáš až si lehneš :)
bráchovi bude 18... chci mu to koukpit na vyblbnutí... Policajti po tom jdou jo? Takže když s tím bude jezdit večer po parkovišti tak mu něco můžou jo?
...výfuk bývá dost hlučný ..tak že bud je zavolá okolí nebo ho zahlídnou oni...neviděl bych to na pokutu ale určitě mu řeknou at si veme svojich pár švestek a jde někam jinam :)
po rekonstrukci :)

hledal bych jiný dárek, nebo originál Blatu, pokud chce fakt jezdit. Kámoš to vyhrál v nějaké soutěží, je to strašný šmejd ty číny, ani to nenatočil, všechno je jahodové železo, odlitky fakt síla. Kravál to dělá neskutečný, zvláště na letní večer. Dle mě zábava na dvě odpoledne.

01.09.2009, 15:31 |
Timbo zase bych to tak nedramatizoval. kdyz to uz kupujes s vedomim ze je to cina a ne hightech od blaty a podle toho se k tomu chovas tak je s tim docela sranda. sroubky povymenujes tak jako tak pac se original casem vyklepou a uz je nenajdes. vyhoda je ze sou na to dily za hubicku a je jich jak hnoje. ja mam 115 kilo a uvezlo me to po rovince jen tak tak do kopecka bez sance. ale s jinyma "normalnima" kamosema co maj kolem 75-80kg to uz jelo slusne. malymu jsem koupil quad cinu a hned sem to musel uskrtit pac junior ma 12 kilo a s nim to cvicilo neskutecne :-D ale jinak ten vyfuk je fakt brutalne nahlas do dvou dnu te prestanou mit sousedi radi kdyz s tim budes jezdit kolem baraku. doporucil bych nekam na letiste nebo do prumyslove zony o vikendu nebo na vecer.
tak pro něj by to bylo na občasný vyblbnutí... nepotřebuje žádnej hightech, jeho kámoši maj taky nějaký mrdky, teda aspon myslím... tak aby mohl jezdit s nima... jezdí jezdit za město kde jsou připravený parcely a je tam uplne novej asfalt... na kolik by tak vyšla údržba? myslim ty ložiska a takový věci...