Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pomozte m inekdo hledat

o Navštíveno 663x o
o 01.09.2009, 20:03 | michal_smsmsm (A)
potreboval bych zjistit: cislo popisne rodneho domu Josefa Theuera? narozen v Litomysli. Nejak se mi o nedari nikde najit ;) dik moc jestli nekdo vite nebo nekdo najdete ;)

o 01.09.2009, 20:11 | bafis
Vprvní řadě je to Theurer...

Mohlo by ti pomo tohle..Dne 20. listopadu 1862 – se v Litomyšli manželům Theurerovým narodil syn Josef. Světlo světa spatřil v domě, který patří k areálu zámku a nesl stejné číslo jako pivovar, kde se o osmatřicet let dříve narodil Bedřich Smetana
o 01.09.2009, 20:14 | bafis
o 01.09.2009, 20:18 | michal_smsmsm (A)
uz jsem nasel, po oprave jmena to bylo otazkou chvilinky... diky moc ;) to je tak kdyz clovek vylusti blbe i jmeno, se nedivim ze jsem to nemohl najit a jeste vis se divim ze je spousta stranek kde je to jmeno psano blbe, pak maj slusny lidi neco najit ;) takze jeste jednou diky moc ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 2.1868 sekund.