Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: pamatování hesla outlook

o Navštíveno 648x o
o 02.09.2009, 18:27 | Pekys
už jsem bezradnej, vždycky nastavim outlook, adresu, heslo, pak v dalším nastavení to ověření smtp či co to je od O2, dokončim a všechno funguje. Jakmile vypnu pc, heslo od mailu i heslo k ověření se ztratí, i když mám zaškrtnuto pamatovat heslo.

Outlook je 2002 z Office profesional
systém je Vista Home

Tak nějak nevím co s tím, tuším že by to mohla bejt nějaká ochrana přímo v systému, ale nevím kde co zrušit nebo povolit.

Nevíte někdo co s tím? Všechno jsou to čistý nový instalace, takže reinstal bude k ničemu.

díky

o 02.09.2009, 19:41 | Šestikule
hele, dělalo mi to taky, vyzkoušel jsem všechny rady od lidí i přímo Microsoftu, ale nikdy jsem to nerozchodil. Nakonec jsem to vyřešil přechodem na Office 2007, nejdřív tu zkušební sadu na 90 dnů a pak jsem to koupil jako upgrade.

Nicméně návody se dají na webu MS a bude to i teda na foru neb se to tu párkrát řešilo
o 02.09.2009, 20:12 | Pekys
kua, jdu hledat.

Kdyby někdo věděl, uvítám každou radu.
o 02.09.2009, 22:27 | Šestikule
něco je tady, ale ne pro Vistu ( [ Link ] )
o 02.09.2009, 22:30 | Pekys
dík, to jsem taky právě našel, ale vista nic. No zkusím to i tak, třeba budou registry využívány podobně jako v xp.

o 02.09.2009, 22:31 | Šestikule
možná tohle ( [ Link ] ), ale mně nefungovalo nic, co jsem našel
o 02.09.2009, 22:42 | Pekys
podle reakcí to nevypadá moc nadějně, ale ani z Ofikama 2007. By mě zajímalo co je to za bordel. Zkusim si pohrát se zabezpečením, ale stejně to nevidim růžově. Kua, novej notas a hned takový problémy.

Díky 6tikule
o 03.09.2009, 10:23 | Šestikule
mně ten přechod na Off2007 pomohl, ty si to už zkoušel a nic?
o 03.09.2009, 11:13 | Pekys
ještě ne, dneska jedu k ségře to vyzkoušet, ale officum 2007 se bráním jak čert kříži. Stačí že má problémy v celkem přehledným off xp, natož jí tam hodit 07 :o)

A i tak, kupovat novej soft kvůli nějaký chybě mi přijde uhozený.
o 03.09.2009, 11:16 | Šestikule
uhozený to je, ale co jsem pátral, tak většinou u toho všichni skončili, protože pod Vistama se ten problém s hesly snad vyřešit nedá. Jinak je fakt, že Off07 jsou strašný z hlediska ergonomie, či jak to nazvat.
o 03.09.2009, 11:24 | Pekys
To snad radši přeinstaluju ten notebook na xp :o)

No vyzkoušim to a uvidim, ale moc nadějí po přečtení reakcí na netu tomu nedávám :(
o 03.09.2009, 12:54 | Pekys
Takže jsem našel nějaký scripty, který se dají použít. Vypadá to jako jediný řešení, ale nevim jak ochcat ještě heslo ISP, který zasraný O2 požaduje.

Celý je to způsobený tím, že vista už nepodporuje Protected storage interface, kam se ukládali hesla z office. Proto se tam nic neuchová.
o 03.09.2009, 13:07 | Ghofig
ja tohle resil primo s microsftem a taky se nepovedlo. posilali par veci, co zkusit, ale neslo to... takze asi fakt reinstall :)
o 03.09.2009, 13:57 | Pekys
spíš upgrade :(

i podle reakcí na script (ne od MS) to vypadá že to všem funguje, ale jde jen o heslo k pop3, který si to zapamatuje. Jenže mě mizí i heslo k providerovi, což už ten script neřeší.

Ach jo. Díky všem.
o 04.09.2009, 11:01 | Pekys
Takže vyřešeno, přechod na windows mail integrovanej ve Vistách a po prvníh rychlym shlédnutí není zase tak špatnej, v podstatě Outlook bez kalendáře, a možná ještě chybí nějaký další fce, ale ty na poštu nejsou třeba.
Vše ostatní z office funguje, tak není nutnost to měnit.
Tak to dopadlo docela dobře.
Dík za rady
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3995 sekund.