Navštíveno 540x

[ Link ] nedávám to sem abych upozornil na údajný závod milionářů. na to mám svůj názor. jen mě zaujala jedna věta v reportáži v událostch na ČT 1. šlo o to, že krajský úřad zakázal dětskému domovu přijmout finanční dar od těchto lidí.. Docela mě to překvapilo... proto jsem našel jejich stránky a přečetl si hned na první straně otevřený dopis... určitě to tu rozdělím na několik táborů. Ale trochu se sotožňuji s tím co je tam psáno. Mno uvidíme jaký to bude mít pokračování
hm, nějak nekomentuju, ale zrovna např. to video pod tím dopisem jde příkladem, že? Aneb kdo má love koupí si vše?
Penize vladnou svetu, tak to proste je, bylo a bude.
Chápu že to nepřijali. Nešlo to přes ně, nemohli si z toho nic ulejt, tak proč by to měli dostat ti, co to potřebujou?! zase se mi chce zvracet....
Nebudu komentovat ten závod ale to odmítnutí daru je docela hnus neřeknu kdyby chtěli dát dar na novou kašnu, koupaliště atd... ale tady jde o děti který za to že jsou tam kde jsou nemohou a každej dar ať už je od kohokoliv jim pomůže a naprosto souhlasím s martin924 nemohli si nic ulejt tak to odmítli bohužel se sám s tímhle setkávám furt jelikož pracuju ve firmě kde příjdu často do styku s bohatšíma lidma kteří darujou nějaký penize pro handicapované a tam je krásně vidět jak někdo daruje nadaci třeba 300 000,- alenež ty penize prolezou přes tyhle ...... tak na konci ti co to nejvíc potřebujou z toho dostanou třeba jen 50 000,- ale ředitel té nadace najednou letí do egypta na dovolenou a podobně. Bohužel to je povaha spousty lidí že když oni nemužou mít tak ani druhej nebude mít a když náhodou mohou mít tak udělat vše aby ten druhej dostal co nejmíň.
tak jak čtu, tak to nakonec přijal DD u nás ve městě :-)