Navštíveno 970x

Chci se zeptat. Jaká je možnost dostat prachy z e-shopu. který se po objednání a zaplacení zboží přestal ozývat a nereaguje? Napadá vás něco?
zalezi na castce... co to je za web?
Proboha proč někdo něco takového platí dopředu? Už to je podezřelé. Není lepší dobírka a zkontrolovat to ještě na poště nebo od dopravky? V případě nalezení chyby,cihly atp. nepřevzít a vrátí se to odesílateli...

03.09.2009, 10:14 |
Mikoň To mu ted nepomuze. Chybama se clovek uci.
Nebyl to malý noname obchod. Jednalo se o tašku na notebook od DICOTY. Na oficiálních stránkách Dicoty jsem si vybral jeden ze dvou oficiálních e-shopů. Jednalo se o WWW.NEJLEVNEJSIOBCHOD.CZ. Platba byla 700,- rovnou na účet předem z toho důvodu, protože sem to tady potřeboval co nejrychleji.
Harry: neplatívám předem, ale když najdu na stránkách předního výrobce tašek oficiální zastoupení, tak člověk čeká že to bude v pohodě.
Tweety: ozvi se mi večer na icq, pomohu Ti s tím.. Něco podobného jsem nedávno řešil...

03.09.2009, 10:20 |
tom96 harryp: tedko se řešilo na jiném foru otvírání balíku na poště a i když já jsem si to vyhádal tak všichni ostatní se shodli na tom, že ti stejně nedají balík otevřít před převzetím tedy před zaplacením částky. Leda že by ten balík byl poničený.
Bolthron: OK večer se ozvu.
Napadá ještě neco někoho tady?

03.09.2009, 10:20 |
tom96 harryp: tedko se řešilo na jiném foru otvírání balíku na poště a i když já jsem si to vyhádal tak všichni ostatní se shodli na tom, že ti stejně nedají balík otevřít před převzetím tedy před zaplacením částky. Leda že by ten balík byl poničený.
pohrozit provozovateli e-shopu, že to oznámíš na ČOI a Živnostenský úřad
to tom96: ano je to o přístupu jednotlivých pracovníků u přepážky na poště,nicméně jde to když se chce a vůbec žáden problém jsem nikdy neměl s balíkem,který doručují domů,řidič tu minutu v klidu počkal vždycky!
TO Tweety_xx - máš pravdu píšni přímo na Dicotu,třeba to potlačí,určitě je znají,jinak by na ně neuváděli kontakt na webu.
Nicméně obecně na rychlosti jestli pošlou dobírku nebo normální přepravu (platba předem) se vůbec nic neurychlí :-(
Co to bylo za tašku?
Asi 2x jsem tam nakupoval (rok zpět), vždy osobní převzetí... Jednou jsem tam čekal asi půl hodiny, protože paní přede mnou se tam rozčilovala, i sprostá slova na jejich hlavu padla.. Takže asi nebudeš první s negativní zkušeností..
byla to taška smart skin. je to nějaká neopránová. přítelkině si jí vybrala jako dárak k narozeninám.
jinak čoi a žú už mě taky napadly
Tweety_xx: tak jim prostě napiš slušný mail, zmiň čoi a žú a uvidíš
Koukám smartskiny jsou skladově v pohodě dostupné,tak to fakt je u nich nějaký úlet nebo chyba jednotlivce :-(
No ještě abych vás uvedl do úplných detailů. Peníze byly odeslané ještě ten den co sem to objedna dle instrukcí co přišly mailem. pak se týden nic nedělo a po deseti dnech přišel mail že zboží bylo odesláno. Řekl sem si no sou dovolené asi sem se blbě trefil. No v mailu že to bylo odesláno bylo i číslo balíku. tak sem hned šel na stránky české pošty abych se mrknul kde balík je a napsalo mi to že zásilka s tímto číslem není v evidenci. Tak sem se tam snažil volat nikdo to nebral. Pak se mi to povedlo chlap mi tvrdil že asi došlo k chybě a že to předá na expedici i s mojím číslem aby se mi ozvali. Asi po třech dnech bez reakce sem volal znovu a úplně stejná odpověď. Včera sem volal znovu nikdo to nebral a odpoledne už to ani nezvonilo a byl tam jen takový ten divný ton.
2Tweety: STalo se mi na jare neco podobneho kdyz jsem objednaval letni gumy.
Na strankach psali ze je maj skladem-objednal jsem.
Po 10 dnech uz jsem to nevydrzel a volal tam.
Pani mi oznamila ze skladem nejsou a cekaji na dodavku.
Cca 4 dny nato prisel mail ze byly expedovany UPC a druhy den si mohu overit kde uz pneu jsou.
Za dalsi 3 dny kdy nic neprislo a odkaz na UPC hlasil neexistujici balik jsem opet volal a opet mi bylo oznameno ze doslo k chybe ze stale cekaji na dodavku...
Pneu jsem misto slibovanych 2 pracovnich dni obdrzel cca po mesici.
Co z topho plyne? Patrne te osidit nechteji, alespon se jim to kvuli par stovkam snad nevyplati, ale dle me tu kabelku nemaj skladem a cekaji az jim prijde coz muze trvat nekdy hodne dlouho....
Pozor s tou dopravkou se to může stát,např. u PPL mám číslo balíku hned v ruce,ale v systému se objeví až později !

03.09.2009, 23:13 |
Olda BATMAN: nebral jsi ty gumy náhodou z prima-pneumatiky.cz? Tam nikdy nikdo nic nekupujte! Jsou to šmejdi.. čekal jsem na gumy 3 tejdny a po několika telefonátech mi řekli že odeslali, tak jsem si řikal fajn gumy budou za dva dny doma.. no a ani po 5ti nic nepřišlo, tak volám a oni že prej je nemaj na skladě.. tak jsem řekl díky že ruším objednávku a nazdar... zavolal jsem na pneusky.cz jesi maj skladem 195/45/15 pán řekl že bez problému a za dva dny jsem měl doma.. Fakt je lepší si to předem voťuknout.
Je to tak, jak všichni říkají. Tyhle eshopy tvrdí, že mají všechno na skladě, ale skutečná doba dodání je třeba měsíc. Není to vyloženě krádež nebo podvod, ale prostě manipulují s datem dodání a spoléhají, že na magický nápis "skladem" nalákají co nejvíc zákazníků.

03.09.2009, 23:46 |
Rudi nevim, v čem je platba předem teda rychlejší. Pokud na něco spěchám, tak objednávám dobírkou a druhej den je to hnedka tady...pokud ne, shánim jinde

04.09.2009, 07:51 |
Tweety_xx | Upraveno: 2009-09-04 07:52:49
Rudi: Prostě sem to pbral podle toho co tam měli napsané. Časově to bylo možná nakonec i stejné, ale bylo to levnější platbou předem.
2OLDA: Ano byly to prima-pneu, to trvalo mesic nez jsem se jim na to vykaslal. Pak nejlevnejsipneu.cz skoro to samy jen o tyden rychlejsi. Uz jsem nemel silu hledat 3. e-shop tak jsem poslusne cekal....
Tak ted přišlo, že mají problém s poštou a že to pošlou PPL. tak uvidíme jestli je to zas jen další kec, nebo to dojde.
Takže balíček nakonec po měsíci přišel. Sem rád že je doma, ale od téhle firmy si už nikdy více nic neobjednám. Mají každopádně zvláštní přístup k zákazníkovi.