Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mizuno tichošlápky :)

o Navštíveno 855x o
o 03.09.2009, 23:25 | Downland
Tak planuju koupi novejch bot znate nekdo firmu Mizuno? Jestli nekdo mate boty od nich tak piste at nekoupim nakej ksunt dik. Ps: ujizdim na sportovni obuvi :)

o 03.09.2009, 23:54 | DaveX
Mizuno znám, normální značka. Není nejhorší ale dobrá moc není. Můj názor. Za mě jedině nike a adidas.
o 04.09.2009, 00:01 | Kesam
Muj názor je že dneska je to na jedno brdo šijou to v jedný továrně akorát pod značkama co tam kdo chce :-)
o 04.09.2009, 00:02 | Ravo
Můj názor přesně opačný, Mizuno je podle mě lepší než Adidas nebo Nike. Musíš ale srovnávat boty s podobnou cenou. Prostě chci říct že za stejně kvalitní boty dáš u Nike/Adidas/Puma víc (platíš víc za značku :-).Každý výrobce dělá víc "výkonostních" řad.

Nicméně mám zkušenost jen se sálovými botami na volejbal a venkovními na běh. Nevím jaký mají kopačky na ven (prej skvělý) ani jaký sálovky na futsal (pevnost povrchu na kopání) nebo na basket (kotník?). Ale řekl bych že běh a volejbal vždycky byly jejich doména - wave technologie a lehkost, ventilace apod...

Spíš napiš na co ty boty budeš používat
o 04.09.2009, 00:06 | Downland
jj se omlouvam zapomel sem na co je chci hlavne beh v terenu les rozbite cesty atd...
o 04.09.2009, 00:12 | DaveX | Upraveno: 2009-09-04 00:14:35
tak na to si kup New Balance :) a budeš spokojený člověk.
o 04.09.2009, 00:13 | Kesam
Do terénu si kup Jungle (Americké kanady ) :D
o 04.09.2009, 00:22 | Downland
Koukam sem nak pozadu se zanckama :-D Ale jo diky mrknu na to :)
o 04.09.2009, 00:35 | DaveX
Já jsem si ty boty koupil cca před 3 rokama, byla to tehdy nová značka a koupil jsem jedny, které stály 3000. Byla ale taková zaváděcí akce, tak jsem je měl za 1000. Přímo běžecké boty pro všechny terény. Nejlepší boty, co jsem kdy měl. Běhalo se v nich fakt parádně.
o 04.09.2009, 01:00 | Downland
no mel jsem prave vyhlidnuty tyto [ Link ] tak nevim :)
o 04.09.2009, 01:39 | JP
Ono taky hodně záleží na noze... Bejt tebou, tak zajdu někam kde toho maj víc a zkoušim. Nedá se jen tak po netu říct, že ti Mizuno sedne víc než Nike, nebo naopak, to je u každýho jiný.
o 04.09.2009, 02:16 | macek
Mizuno si kupuju uz 5 let a podle me jsou super lepsi nez adidas a nike aspon ja mam takovou zkusenost
o 04.09.2009, 03:04 | DaveX | Upraveno: 2009-09-04 03:05:03
To bude o zvyku, každý je zvyklý na něco jiného. Já už hraju od mala fotbal a mizuna kopačky jsem například neměl ani jednou. Byly nepohodlné. A i pravda bude na tom, že kdo se se obouvá do NIKE nebo Adidas tak ten už na ty boty nedá dopustit a vždycky pude při koupi po nich, než po jiných značkách.
o 04.09.2009, 08:08 | pali
Ravo: Prosimte jaky boty pouzivas na volejbal? Divam se ted taky po salovkach na volejbal a padly me do oka Wave Blocker...
o 04.09.2009, 08:12 | zede
Taky už je nějaký pátek používám. Přijdou mi docela pohodlné, i když zezačátku jsem si na ně musel hodně zvykat. A přijde mi to že moc nevydrží. Nicméně se dají pořídít za rozumnou cenu...takže tak :-)
o 04.09.2009, 08:13 | filip146
mizuno jsou myslím japonci a řekl bych že 50%procent se dělá přímo v japonsku, zatímco adidas nike je 101% malajsie, sungapu a jiný opičáci, měl jsem mizuno na pinčes a vydržely 4 roky ...
o 04.09.2009, 08:13 | tykeev
tak konkrétně Mizuno používala ex-přítelka na závodní úrovni (volejbal) a nemohla si je vynachválit
o 04.09.2009, 10:11 | Šestikule
běhám nějakých dejme tomu 16 let v terénu, vyzkoušel jsem myslím řadu značek a za mě:

Adidas - k ničemu

Asics - pohodlné, ale malá životnost (odolnost kamenům apod.), vhodné spíš na silnici a dráhu

Brooks - výborné do lehkého terénu, v blátě a na sněhu nemají záběr

New Balance - výborné, jen si člověk musí zvyknout na "neevropskou" stavbu boty, tj. u mě u každýho modelu (měl jsem od nich asi 6 různých) první 2-3 týdny odřené nohy vzadu nad patou

Nike - k ničemu

Salomon - velmi pohodlné a pevné, poměrně záhy však stavba boty povolí a jsou jakoby sešláplé, tj. nevhodné do terénu

Saucony - nejsou špatný, ale nějak extra mně neoslovily

Teva - běhám poslední tři roky, nejlepší boty, co jsem kdy měl. Perfektní po všech stránkách, maximálně odolné a přitom lehké. Nevím, jestli se u nás prodávají, na závodech sem je ještě na nikom neviděl. Kupuji v USA.

Takže za mě, jestli chceš ozkoušenou spotřebku, běž do New Balance, běhám v tom banda lidí. Jestli chceš zkusit něco jiného, co jen tak nepotkáš, jdi do Teva.
o 04.09.2009, 10:21 | fredh
mizuno vydržely v zátěži 2roky. adidasy půl roku. Slabší švy i tkanina. Mám blbej zlozvyk při fotbale šoupat po zemi nohu tak že prodírám látku na boku boty.

Pohodlnost stejná.
o 04.09.2009, 10:31 | muSlim
Mizuno je veľmo dobrá značka, špecializujú sa skôr ale na golf/tenis/fudbal a podobné športy...
o 04.09.2009, 10:54 | tom96
když to vezmu z pohledu velkého zatížení. Tak já jsem dělal hodně dlouho závodně atletiku. A mizuna jsou naprosto špičkový boty určitě bych se jich nebál. Odběhal jsem na nich opravdu všechno a měl jsem od nich i tretry, které taky vydrželi nemožný. Adidasy nevím jak ted, ale tenkrát spolu s Nike byli proti mizuno zbytečně dražší a přitom tenkrát měli ještě horší technologii odpružení paty atd. Jinak adidasy které by se rychle nezničili máme jenom jeden pár a ten je opravdu nezničitelný ostatní šli rychle do kopru. Nike neznám vždycky mi přišlo že jsou zbytečně drahý až na tretry ty byli dobrý. Reebok mám od nich spoustu páru kvůli velmi přijatelné ceně a všechny drží je pravda nejsou nijak moc zatěžovaný spíše chůze atd. And1 nic moc, Newbalance neznám ale mělo spoustu lidí kolem mě a vždy spokojenost, Salomon neměl jsem možnost, Asics znám od nich tretry jinak boty ne-e možná bych to radši nepokoušel, converse těch pár co mám jsou asi nejpohodlnější boty co jsem kdy měl a pumy máme taky jeden pár kterej se snad vživotě nezničí a vypadají pořád jak nové, ale jinak taky neznám. Takže asi takhle asi jsem na nějakou značku zapomněl, ale prošlo mi pod nohama už takovejch bot, že si to všechno nepamatuju.
Takže na závěr bych šel do mizuno a Newbalance ty vydrží i případně sport bez problému. Pokud jde jen o to mít boty na nošení tak jak tu někdo napsal myslím, že je to jedno.
o 04.09.2009, 11:24 | Downland
Dobre diky tak ja do nich pujdu :) Diky moc vsem za reakce :)
o 04.09.2009, 12:14 | Luke_288
ty voe, napsat o Mizunu, že je nic moc, to je hukot:)
dle mě jedna z nejlepších značek.

o 04.09.2009, 12:21 | DaveX
Luke_288: Jak pro koho. Tady taky všichni píšou o adidas a nike že jsou o ničem. A přitom vidíš nějakého fotbalistu v mizunech? Já upřímně ne nebo málo. Je to každého názor. Mi mizuna neseděly na noze vůbec. Takže pro mě to jsou špatné boty. 100 lidí 100 názorů
o 04.09.2009, 12:24 | tom96
davex: to co vidíš na sportovcích v televizi nemá nic společného s kvalitou, ale s tím kolik ta firma má peněz a kolik s těch peněz rve do reklami. Ono totiž nevíš kolik zapasů s těma botama vydrží. Každopádně nejde o to že to jsou špatný boty, ale co vím tak se tady psala zkušenost a co vím i kolem mě tak boty nike a adidas pokud se používají ve sportu prostě odchází docela rychle. V téhle době třeba už i ty mizuna, přeci jenom už je to dýl, ale naběhal jsem na těch botách tisíce kilometrů takže pro mě to jsou velmi kvalitní boty
o 04.09.2009, 12:26 | Luke_288 | Upraveno: 2009-09-04 12:28:30
DaveX: tak to si nemyslim. že fotbalisti nehrajou v mizunech určitě neznamená, že jsou zrovna špatný. v tomhle si dokonce myslim, že to spíš otázka sponzorství.
to je stejný jako s autama a spolehlivostí, pokud se kupříkladu nějaká značka pohybuje v žebříčku spolehlivosti na prvních místech, tak asi prostě spolehlivá bude a to, že se s ní nejezdí kupříkladu WRC na tom nic nezmění...

na druhou stranu já už 5 let běhám v adidaskách a nemám problém
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3452 sekund.