Před rokem a něco mi v autorizovaným servisu měnili snímač otáček klikovky za nový, protože odešel a nyní odešel znovu (po cca 10 000 km), takže jsem ji to dal, aby to spravili v rámci reklamce, oni mají na opravu 12 měsíční záruku, proto beru, že jim zaplatím práci, diagnostiku atd.., ale co mě překvapilo je, že mi naúčtovali i nový snímač + mi dolili a naúčtovali olej, kterýho jsem tam měl nad min. hranicí, ale já to po nich nechtěl, olej si dolívám sám a v zakázkovým listě to není napsaný a ani to se mnou nikdo nekonzultoval, ještě mi tam dolili pohoný hmoty, což mě taky dost zaráží, ani nesvítila rezerva, asi si ze mě chcou udělat dojnou krávu. A další perlička, účtujou si i zkušební jízdu, takže vám opotřebovávají auto a projíždí naftu a já to platím :).
Kolik je záruka na nový náhradní díl? Já myslím, že 24 měsíců, proto jim chci snímač vyreklamovat + ten olej, možná i naftu.
Dík
Na snimac by mela byt zaruka 2 roky. Na praci se dava tusim jen 6 mesicu.
To s tim olejem je v autorizovanem servisu docela normalni, ale ta nafta zarazila i me.
Holt prumerny nemec by si chrochtal jak se mu o milacka v servise dobre postarali, cehun bude porad nespokojeny .... :-)
Někde jsem vyčet, že když mi díl vymění v rámci opravy, tak platí záruka 12 měsíců, když bych na něj měl zvlášť doklad, pak 24 měsíců, ale je fakt, že ve faktuře je rozepsaná cena dílu, opravy atd., je to bordel.