A pak i nějaký ten mail:
Dobrý den,byl jsem se dívat na tu moji Avii a po domluvě s kolegou,který jezdí na srazy se mnou jsme se dohodli,že bysme nepoužili naši starou Avii s korbou,ale daleko lepší by bylo udělat zástavbu do našeho nového skříňového Iveca.Skříň je celá z laminátu,takže by se to dalo použít jako základ.Chtělo by to ale pořádně promyslet,aby se do toho laminátu nedělaly díry zbytečně navíc.Představu mám asi takovou,že by v konečné fázi hrálo ze tří stran,dva boky a vrchní díl tedy strop skříně.
Co jsem se díval na internet tak by se dalo použít možná něco z tohohle,ale moc tomu nerozumím tak se podívejte sám...
2x zesilovač
[ Link ] ... -1019.html
3x zesilovač
[ Link ] ... ne-digital
3x zesilovač
[ Link ] ... arless-two
5-10 ks kapacitátoru
[ Link ] ... l?cPath=19
8 ks
[ Link ] ... lusive-220
8 ks
[ Link ] ... io-crx-216
4 ks,vybral by se vnitřek,bedny byste si mohl nechat
[ Link ] ... -cm-woofer
6 ks
[ Link ] ... tx-12-30cm
4 ks
[ Link ] ... ?cPath=177
pět až šest sad
[ Link ] ... ?cPath=157
a na odhlučnění třeba tohle,změřil bych přesně kolik by toho bylo potřeba na celé Iveco,ale myslím,že odhadem tak 80-90 m2
[ Link ] ... ath=18_119
ještě se zeptám tety,ona dělá v obchodě s kobercama ORFA tak by mi možná mohla sehnat nějaký levný koberec,že by se celá ta skříň pak potáhla z venku,aby to bylo v jedné barvě jako celek.Ještě se chci zeptat,jestli by nepomohly takové ty papírové plata od vajíček na odhlučnění.Kdysi jsme to měli v klubovně,aby nás tam nebylo slyšet když jsme si tam vodili holky a sahali jim na prsa,že by se s tím vylepila ta skříň uvnitř.No a všechny dráty by se musely vyvézt ven k mixážnímu pultu,protože bych vevnitř asi ohluchnul.Napájení bych zajistil,na to bych použil 12 kusů baterek z Tatry 815.Popřemýšlejte jak by se to dalo udělat a jak dlouho by to asi trvalo,protože se blíží zimní Audiosraz tunerů na Lysé Hoře a já bych všem chtěl vyrazit dech.Já bych vám potom poslal řidiče s tím Ivecem a on by vám s tím pomohl,aby to bylo rychleji.Moc tomu ale nerozumí tak byste mu musel říct co a jak má udělat,protože se v tom nevyzná,on má farmu,kde chová nutrie a o jiné věci se moc nezajímá.
Zatím moc děkuju a jak budete vědět podrobnost i propočty tak mi dejte vědět.Cena není důležitá,já bych to hlavně potřebovat na tu Lysou Horu na ten sraz
odpověď:
zdarvim koukal sem se na ty věcičky a určite bych vzal sadu kabelaže
[ Link ] ... ?cPath=157 potom bych vzal ten odhlučnující asfalt a potom bych vzal tyhle bedna protoze nemaji papirovou memabranu maji jí z hliniku a jsou dvou cívkové
[ Link ] ... -cm-woofer a zesilovač bych uš našel spíš já protoze sem se koukal na ty co jste my poslal a ty jsou docela slabe jeden dobrej tam byl ale za ty penize to postavite celí takze bych to nakoupil takhle a poslal bych to na moji adresu aby nmi ste to zaplatil a dal tam moji adresu aby nebili zadní zdržovačky ja přeposílání od vas kemě atd jestli by to takhle šlo tak příští týden aš by to přišlo tak do příštího tejde by ste moch mít muziku hotovou se vším všudy o víkonu 4000watt a to uš je masakr jeste vam pošlu ten zesilovač ale potom se ješte kouknu kde ho koupit za víhodnou cenu tak my napište co a jak a proměřovat nic nemuzu to muzu aš přijede ten váš kamarad tak potom to budu proměřovat ale dejme tomu za 6 hod by mohla bít bedna hotová tak napište nechte sy to projit hlavou a ozvětese zatim s pozdravem Martin:CH..
další odpověď
to je ten asfalt ...
[ Link ] ... ath=18_119
další mail pro experta:
ten jsem vám poslal já,nemám teťe napsat ať mi odloží těch 90 m2 nějakého kvalitního koberce s protihlukovým filcem? To by bylo na venek té skříně super,už mi odložila koberec s lebkou se skříženýma hnátama jak měli piráti na vlajkách tak to by bylo teprve perfektní.Pak by se daly do očí lebky napreparovat barevné diody ,které by blikaly podle hudby.Mám doma koupený stroj na vytváření páry,tak by bylo super,kdyby se tam do té skříně nějak nainstaloval zevnitř té lebky a jak by to hrálo tak by to zároveň vypouštělo z huby té lebky ven páru.To by byl teprve masakr.To byste zvládl taky? Bude to chtít asi pak další baterku z další tatry,ale to nebude problém,bratranec má vrakoviště nákladních aut tak mi jich dá kolik budu potřebovat.Stejně za tím Ivecem vozím vlek kde mám ten mixážní pult a všechny baterky s tatrovek.Jinak je místa na korbě dost,takže byste to tam v pohodě nainstaloval i s tím parovodem.
ještě dotaz pro fooferboye:
Ještě se chcu zeptat jestli ten počet kusů co jsem psal může být nebo bych měl ještě něčeho přidat? Na spotřebě elektriky nezáleží,kdyby to nestíhaly ty baterky s Tatrovek tak mám ještě vojenskou elektrocentrálu.je sice starší z roku 1964,ale pogenerálce a dává pár pěkných kw. A co ty obaly od vajíček? Pomohlo by to?Díky
odpověď:
no ja bich pravje koupil ten antivibrační plát a dokdy to chcete mít hotové??a ješte se chci zeptat jakej počet kusu jako tech repro beden co sem vam poslal ?jak to bude s tou elektronikou to potrebuju vedet ty diody a ta para to uš se udělá lehce "snad "a ten koberec taky žádnej problémale tet hlavně potřebuju vědět jak to vše bude stou elektronikou ??to potrebuju vedet jako první protoze to je nejduležitější aby to všechno klapalo tak jak má tak mi dejte info protoze to je promne víchozí zatim a napiste ...
další dotaz...
Počet repro jsem vám navrhnul,já se v tom moc nevyznám tak bych to nechal na vás s tím počtem.Nějak to zkuste promyslet,já bych to nechal na vás.Hlavně ať to vydá takové DB,že se z Lysé Hory přestěhují vlci a mědvědi spátky na Slovensko do Tater.A jak jste to myslel s tou elektronikou,co by vás zajímalo?
další mail pro experta:
Tohle je stejné auto jako jsem koupil ny srazy a technoparty.Do tohohle bych chtěl po vás vyrobit a nainstalovat celou tu aparaturu a z venku potáhnout tím kobercem s lebkama na ty diody a paropotrubí.Hrát by to mělo ze tří stran....dva boky a strop skříně.
[ Link ] ... 1251365882
odpověď:
no tak nato bude potreba více repro tak 3x repro na kazdou stranu a nejake širokopásmove repro pro hlas a hlavně potrebuju vědět kolik dotoho date penez abych podle toho moch schanět věci do tý bedny napište mi maximum částky aby sme se pohli zatim...
dotaz:
Já vím,ale co ty kapacitátory,ty by tam měly být k vůli napětí.
odpověď:
jo to si mislim ze to bude slušnej rachot no počet repro sem vam uš poslal vzal bych ty 4 bedny tu kabelaš a ten antivibrační plat z asfaltu to jsou ty veci jak ste my poslal na víběr tak jak to koupite jak se to prepošle atd potřebuju vědět ja vím co koupit ale potrenuju se svami domluvit jak proběhne platba předmětu kdybi to bylo richle ta rika do víkendu mate muziku se vším všudy tak napište jak to bude zatim...
dotaz:
No tak to co bych do toho vrazil pokuď by to bylo provedené ve vyšší kvalitě tak řekněme něco kolem 80-100 000,-,ale sám nic nekupujte,to musíme konzultovat.To není bedna za 1500 kč. Jinak není problém a peníze nehrajou roli..A co ty obaly na vajíčka?
Jo a ten sraz je až 27.listopadu,takže času je dost,mi jde hlavně o to,aby tam blikaly ty diody a chrlil se z těch koster ten dým(mlha).
Odpověď:
no ja se koukam po nejakem kapacitaru ale pravě potrebuju vědět častku kterou byste dal to té víroby celkovou částku to je promně víchozí abych moch schnět ty veci bšechny abych věděl co mam sehnat kolik kusu atd tak napište...
odpověď:
jo tak to sem rad ze aš takhle to my je jasny že nemuzu nic brat to je jenom po domluvje svami a ty obali na vajička to neni dobrej napat oto uš by se měl postarat ten antivibračni pás a chci se zeptat kdy biste to chtěl začít delat protoze ja mam tet nejaký zakazky tak abych se vešel do termínu zatim..
další mail pro audioexperta:
S tím termínem to zase tak nespěchá.já bych kdyžtak přijrl s tím řidičem,protože svěřit někomu zboží za 100 000 litrů je dost,tak bych vám s tím pomohl a dovezl bych i ten koberec od tety.Buď bych přespal s řidičem v autě a nebo u vás a ugrilovali bysme nějakou tu nutrii,stejně to šofér vozí sebou v chlaďáku.