Navštíveno 1054x

05.09.2009, 11:03 |
LukeFab | Upraveno: 2009-09-05 11:03:24
to sou kreteni toto.vyhozený peníze prostě.at to daj radši mě,když mají na vyhazování.já to využiju rozhodně líp.
Já už to nekomentuju,někdy si říkám proč já nejsem cikorka))
čoveče golfiku.... ty umíš zkazit člověku celej vejkend...
Only_One-Ja ho mám taky zkažený tak at v tom nejsem sám)))
wow, ten za to čssd hodně solidní názor...souhlas
Zmrdi černý, ježiš tohle už neni možný.
Co na to rict? Tady snad nekdo ucelove vyvolava nesnasenlivost vuci ciganum, nic jinyho me nenapada. Ty kurvy nahore snad chcou vyvolat obcanskou valku aby mohli prosadit dalsi utahovani sroubku. Nasi predci meli perfektni vynalez. Jmenovalo se to tusim DEFENESTRACE.
S těma oknama mi to připadá, že chtějí omezit krádeže oken na novostavbách :-D
Tý vole, tak já platím do fondu oprav jak šulin a za 3 roky mám pořád původní okna, protože domovník je debil. A ten kdo neplatil skoro nikdy nájem bude mít nový? Tohle je jako co, právní stát tahle věc?
kurva do pi.i,to uz snad neni mozny..
Je to smutný ale je to tak((
To je diskriminace slušnejch lidí, jestli si někdo myslí že tím že do Chánova nasype x mega a udělá z toho na rok pěkný sídliště - tak to potom no comment - aneb jak byl nadpis článku o Kocábovi - Strýček Míša se postará...

05.09.2009, 13:57 |
Timbo | Upraveno: 2009-09-05 13:57:40
no tak se necilte a uz ted tam bezte rozvesit letaky ze koupite okna at mate do bytu a na domy. ty dementi to stejne do roka vybouraj a prodaj tak at na vas zbyde :-)
... no konečně mi nebude foukat do baráku.... :-)
Misto oken bych investoval do demolice a nejlepe neohlasene demolice. Jen polozit a buuuuuuuuuum.
tak tohle je hodně špatný to sem neměl ani číst..... stejnak tam ty okna vydržej max měsíc než je prodaj cigorky.......
no článek mi zkazil pěkně sobotní náladu, komentovat to radši nebudu, páč bych dostal 5 let na tvrdo, ale pro rozveselní jsem našel alespoň vtip :o)
Cikán stopuje a zastaví mu skinhead. Říká: "Svezu tě, ale musíš jet s tenisákem v hubě". Cikán přemýšlí, má to daleko a dlouho mu nikdo nezastavil, tak si říká, že to vydrží: "Tak jo, kde ho máte?" Skinhead na to: "Vzadu, na tažným zařízení ..."
proč sem dáváte příspěvky s takovým tématem , proč se mosím furt rozčilovat ?!
z toho aby se člověk posral...
dopadnou jak "radiatóry" v létě demontujou a rozprodaj, v zimě budou chudáčči mrznout stěžovat si že sou "dyskredytovaný".

05.09.2009, 18:42 |
alans Mám po náladě kurva svině černý.

05.09.2009, 19:32 |
DaveX no comment
to je tak zasrana nespravedlnost... my co platime dane, jak kokoti chodime do prace abysme meli co zrat a meli jsme aspon trosku slusnou uroven zivota... za vsechno platime a tyhle asocialove, co kradou, devastujou okolo vsechno co najdou maji porad jen same socialni vyhody... kurwa prace fix jak ja sem nasranej...
no ty voe , asi nejaka mimoradna dotace na zatepleni a snaha dostat je k volbam jinak nevim, jestli nemaj okna jejich problem max at si to zaplachtujou igelitem a maj teplo taky oken je pro ne skoda
no ty voe , asi nejaka mimoradna dotace na zatepleni a snaha dostat je k volbam jinak nevim, jestli nemaj okna jejich problem max at si to zaplachtujou igelitem a maj teplo taky oken je pro ne skoda
Z toho by jeden posral,
bydlím v bytě, kterej je zatím v majetku města Most a už dlouhou dobu se snažíme o to aby nám udělali plastový okna, který by sme si samozřejmě v nájmu zaplatili. Ale to nééé, proč maj zase morgoši přednost před slušnýma a platícíma lidma. A to nám narozdíl od nich nájem ještě zvýší.
Kurva a pak kdo je tady diskriminovanej

05.09.2009, 21:27 |
Kesam NASRAT!!!!!!!!! Jim do dlaní.

06.09.2009, 12:18 |
gizmi OnlyOne: kdo setri ma za 3..kdo krade ma za 10..a pokud jsi cikan tak za 50 :D a nemusis ani jedno :)) Jinak vcera jsem byl svedkem jak na Mikulasskem namesti pribehla mala cikanska rodinka (8 deti), pribehla k panovi co prodaval na namesticku ovoce a normalne ho obrali o zbozi a jeste se mu smali ze nemuze NIC :( Upozornuji ze jsem zrychlil krok, protoze se mi sama odjistila 315tka v pouzdre a ja si nechtel jit sednout :( Pana mi bylo lito, ale sam vim jak by to dopadlo kdybych vzal cikane za fligr (to udelal uz otec jednou a pak ho tu nahanela banda opic s drevama v ruce ze ho zabijou ze jim sahl na decko a chudak pak mesic chodil s podpaznim pouzdrem pod sakem) ... nehlede na to ze ta banda potkala souseda co dela u armady a ten jim rekl at na dvore nedelaji bordel a jdou jinam a ti mu rozmlatili jeho mlade auto na totalku (dlouho se to resilo, pac od nich nedostane nic kdyz nic nemaji)..

06.09.2009, 21:17 |
Kesam gizmi: je to v prdeli no.