Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nekdo od T-Mobilu?

o Navštíveno 502x o
o 05.09.2009, 11:34 | Knightey-
Ted jsem se jen tak kouknul na faktury, zjistil jsem ze tam mam zapocteny data.
GPRS/EDGE - Internet 134,50 2 690 kB 0 kB 19

Pritom platim ten tarif Surf+, je mi jasny ze to je jen na teo internetove prohlizeni.
Do doby co jsem mel SE P1i tak pohoda.
Ale ted co mam iPhona 3G, tak cumim :D Za prve FUP limit 50MB dokazu vycucat jen prohlizenim stranek za par dni. Pac Safari to nejak nekomprimuje narozdil od Mini Opery v SE P1i co jsem mel.
Dal ten iPhone se furt pripouje nekam a neso stahuje atp. Cili tenhle tarifu T-M je na howno.
Prej bych mel si poridit Internet+ za 830,-Kc na coz seru.
U o2 se plati 150,-kc a nic dalsiho se neplati a jeste je vetsi FUP limit na 150MB.
Cili chci odstoupit od smlouvy u T-Mobilu a prejit zpet zase k o2 s cislem.
Smlouvu u T-M mam jeste do Dubna roku 2010. Jak postupovat? CO vsechno budu muset platit?
Jde to vyresit telefonatem ci osobne nekde u nich nebo dokonce emailem?

o 05.09.2009, 12:35 | MaSuZaPi_Honza | Upraveno: 2009-09-05 12:37:58
taky se za zvýhodněnou cenu dává k iPhonům zvýhodnění internet+ . Surf+ nebo Surf and mail+ se k iPhonům nedoporučuje, ty jsou jenom na komunikaci přes http a https popř. pop3 a imap. V iphonu a na appstoru je spousta aplikací, který prostě vužívaj jiný komunikační porty.

smlouvu Ti jen tak protože se Ti chce neukončí!
o 05.09.2009, 16:36 | TROY
smlouvu by ti měli ukončit né? Ale doplatíš ten závazek co si myslim
o 05.09.2009, 16:48 | Knightey-
Masuzapi_Honza: Ta zvyhodnena cena je tech 830,-Kc? Se mi zda docela dost.
Jako s timhle telefonem mi je ten Surf+ k nicemu. A to jak tim ze ho nemuzes vyuzit na plno tak i tim FUP Limitem 50MB.
Kdyz by meli v nabidce za nejakou tu lepsi cenu ten internet tak bych sel do toho ale nemaji.
Jsem ochotnej doplatit ten poplatek. Tarif mam ten BAV SE. Zbyvalo by doplatit asi 7x ten tarif. Akorat je docela blby abych ho doplacel kdyz jsem jsi zadnte telefon pri prodluzovani smlouvy nebral. Ani telefn a ani nic jineho.
o 05.09.2009, 17:55 | MaSuZaPi_Honza
ne zvýhodněná cena je tuším s 50% slevou.
o 05.09.2009, 18:37 | Knightey-
Na jak dlouho ale? :)
o 05.09.2009, 18:50 | MaSuZaPi_Honza
to netuším.. na infolince nedělám, tak to vím jen okrajově
o 05.09.2009, 18:59 | Knightey-
Jo uz jsem to nasel.

Výhodná data k vašemu novému telefonu

Vybrali jste si nový telefon? Je to jeden z následujících? iPhone 3G, Nokia E90, N95, MDA Compact IV, MDA Touch, MDA Vario III, MDA Vario IV, Sony Ericsson XPERIE X1. Nabízíme vám k němu Internet+ za pouhých 399 Kč bez DPH měsíčně (474,81 Kč s DPH). Zvýhodněná cena Internetu+ je podmíněna závazkem jeho využívání po dobu 12 měsíců. Nabídka neplatí pro zákazíky s rámcovou smlouvou. Podrobné podmínky zvýhodnění Internet+

To uz neni tak hrozny.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.369 sekund.