Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mail klient

o Navštíveno 557x o
o 06.09.2009, 14:02 | crestik
...jaký používáte? Zkušenosti, apod. Pokud možno free, nebo "vyřešení legálnosti", měl by umět rozdělení do složek, zálohu na disk, bezproblémově posílat mejly (seznam mi při větší vělikosti díky pomalému upladu často selže). Outlook nechcu :-)

o 06.09.2009, 14:34 | Ondra127
Jestli mas Visty, tak Win Mail, nedavno ho tu nekdo i dokonce chvalil.. Jinak v XP se dalo par veci docela spolehlive delat s Outlook Express....
o 06.09.2009, 14:36 | crestik
...taky by se hodilo, aby mejly zůstaly i na serveru, když se tam přihlásím odjinud...nevím, jestli to je standard, nebo ne...
o 06.09.2009, 14:46 | Ondra127
Outlook umi urcite, win mail snad taky a Outlook express by to taky mohl zvladnout..
o 06.09.2009, 15:02 | Long
Outlook 07 SP2, i kdyz nechces:)
o 06.09.2009, 15:19 | ruffrider
Evolution (pod Ubuntu)
o 06.09.2009, 18:28 | Mr.Scully
Nejvíc se mi líbí "light" klienti, hlavně asi Windows Mail, potom taky Windows Live Mail (lepší, ale ještě jsem mu nepřivyknul) a pod XP klasickej Outlook Express. Thunderbird jsem zkoušel krátce a nezaujal mě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3613 sekund.