Navštíveno 1878x

Mame u domku dva jezky, kteri kazdy vecer chodi na kocici granule. Chrapou pres den nekde na dvorku schovany, blizi se zima a mamka nevi jak je zazimovat, nebo co pro ne udelat, aby prezili celou zimu bez uhony..
Muj navhr (hodit je na gril) nebyl akceptovan:-(

06.09.2009, 18:42 |
FSAL
Takze nej bude asi zajit na veterinu.. To uz se tesim, jak ho nalozim do auta a on mi ho zamori blechama:-)

06.09.2009, 18:50 |
FSAL auto ne, tebe jo :)

06.09.2009, 18:51 |
FSAL hlavne at te nenapadne ta blbost, ze ho posypes nejakym pudrem, pripadne postrikas jinou sragorou proti blecham ;)
Ja zatim ani nevim, jak ho chytit, protoze se ty potvory ukazou vzdy cca kolem 10-te hodiny vecer, hodinu zerou a pak uz je clovek zase vubec nevidi.. A kdyz ho vecer chytim a budu drzet do rana, tak z toho chudaci budou mit urcite dozivotni trauma:-)

06.09.2009, 19:04 |
FSAL no kazdopadne kozeny rukavice a jestli ti nezdrhne, tak by se mel schoulit a normos ho vezmes, pripadne na lopatu, ja osobne bych je ale nechal na pospas, jestli sou takhle vydatne krmeny, tak snad nejsou blby, aby si nenasli nejakej pelech, kde neumrznou
No, prave ze me nenapada misto na mym dvorku, kde by se mohli dobre upelesit, aby preckali zimu... To je prave ten problem..
Skodik: Jo, ty svině žerou kočičí granule Friskies:-)
aspon maj vyvazenou stravu :) podle mě by se meli zazimovat v pohode sami. nerozmazloval bych je :)
Ja to mamce tvrdim taky, ale ona se furt boji, ze zmrznou...

07.09.2009, 00:37 |
Kesam FSAL pěknej popis na ježucha .
Pustit ho k netu a pak už se nikam nehne:)

07.09.2009, 06:48 |
fredh tak mamině ukaž co se mu prohání v bodlinách a myslím, že o zazimování ježka už nebude řeč...
taky nám chodili nagranule, stačilo je naložit do kyblíku a odnést někam dál. nejlépe přes vodu k sousedom a bylo po starostech. jinak nám neškodili, ale kočka byla pěkně nasraná

07.09.2009, 10:15 |
Fipo pokud jsou takhle krmeni,tak zimu přečkaj úplně vpohodě. A pokud máš zahradu a na ní nějaké stromky,tak až opadaj listy,navez je na hromadu a na jaře je najdeš pod tou hromadou :-) prostě nahaž všelijakej bordel na hromadu a oni už si to uzpůsobí pro své požadavky

07.09.2009, 11:54 |
Cenda Taky mam nekde na zahrade jezka. Zjistil jsem to poprve tak, ze jsem o nej v brance pri ceste z hospody zakopnul. Jsem se divil, ze bych byl az tak nalitej a do branky se nevesel - ejhle, jezek! Snad se tam nekde pres zimu schova.

07.09.2009, 12:07 |
bawor Podle mě vydrží přes zimu v pohodě max jak tu je psaný s tím listím. A s tím odnášením řekl by sem že to je škoda je to dobrej likvidátor různé havěti.
:-)

07.09.2009, 13:50 |
FSAL :D
takovej vigvam:-D Jestli je takhle průběžně krmíš tak bych je nechal být, místo si určitě najdou, i kdyby to nemělo být na tvém dvorku.
Zazimovaná myš

Ondro,zavolej na ne mestskou policii,ze ti dupou pod oknem.Oni poslou odchytovou sluzbu a odvezou je do utulku :-))))
Hmmm, jenze tady MP-ici nejsou... To tedy asi nevyjde.. A statni PCR by me jeste dala pokutu, ze je rusim od kafe:-)