Navštíveno 1034x

06.09.2009, 19:40 |
Kesam Je to něco jako turtles že nebö tak a ta leštěnka má ruzné barvy přímo na lak auta jak to leští???

06.09.2009, 19:49 |
Kesam To je ono :-)
já doporučuju všechno co je turtle wax, je to stejně kvalitní jako sonax
taky jsem želvou na metalízu šmrdlal auto ...
jenže je s tím strašný s*aní, tak kupuju jen šampon s voskem :o)
Já používám asi 6-7 let TW na metalické laky - jeden šedý na stříbrnou metlu a jeden černý na černou. Byly k tomu vždy korekční tužky.
Aplikace: naneseš lehkým rovnoměrným rozetřením. PO necelé 1-2 minutách to zešedbně. Pak vezmeš suchý flanel či bavlnu a přeleštíš.
Jde to úplně samo a lehce, nedělá vůbec šmouhy a na laku vydrží tak 2 měsíce. Pak je lepší obnovit. Mluvím a autu, které parkuje venku!
Pokud se dostane někde na nanesené místo voda, je to pak matnější, ale přeleštění suchým hardem ta ihned napraví.
Lesk je výtečný a vodoodpudivost také, protože to obsahuje teflon (ne silikon ).
Vcelku slušné výsledky dosahuji s Fix1, který jsem našel v garáži, starý aspoň těch 7 let, co jsem přecházel na TW (mezitím to 7x zmrzlo, protože nemám vytápenou garáž) a dodnes to funguje. Přesto ale při nejbližší příležitosti koupím TW, protože ten nesmrdí tak, jako Fix 1:-) Fakt je, že Fix 1 se výborně leští.
Za mě, TW jen dooručuji. Jinak poznámka: pokud se leští auto např. šedé, či šedozelené a pod. je lepší použít klidně černý, protože lépe maskuje stopy po kamení - ten bílý(šedý) na světlé metalízy po uschnutí zanechává nerozleštěná místa výrazně bílá a to pak i na šedé kastli ruší.
Jinak mám trik (prozrazuji zdarma své nouhau) - vibrační bruska, vlněný plstěnec a jedem - lesk jak blesk a perfektně to zatáhne šklrábance, protže pigment po rozleštění je zase černý! Tak jsem to dělal na Superbu a měl lesk jako to oné, co mají psi:-)

06.09.2009, 21:00 |
Kesam NP-Zdeny60: Jo takže je to god jo ??? Já se ptám hlavně kvuly té barevné jako že ta leštěnka je tmavě modrá na víku a já mám světle modrou a na tom obalu bylo že ta barva má odpovídat barvě na autu tak nevím.
jinak je u toho korekční tužka.

06.09.2009, 21:02 |
Kesam A ten kotouč koupím kde?? Barvy laky? na tu vibračku.
používám taky tu barevnou a musim říct že nemá chybu.

06.09.2009, 21:23 |
Kesam Zejtra pro ní teda jdu :-)

06.09.2009, 22:34 |
relax | Upraveno: 2009-09-06 22:35:01
jj mam od nich dost veci a treba takovej odstranovac hmyzu funguje i na textil .. co uz sem tim cistil veci :D sice trosku smrdi ale fakt cisti cokoliv :)