Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tolkien by se mohl zahrabat - Kámošovo literární dílko

o Navštíveno 791x o
o 06.09.2009, 23:37 | vypuk | Upraveno: 2009-09-06 23:42:58
Můj boj v kuchyni!! Tak jsem zase jednou přijel z výletu domů!!!!! chtěl jsem vejít do kuchyně ,ale hned u dveří mě zastavil velký mrak něčeho neidentifikovatelného!!! Rychle jsem zavřel dveře!!!! Po čase jsem se dozvěděl, že se u nás v kuchyni uhnízdil roj (co roj to byla celá eskadra) mušek, které jsou mírumilovné asi jako 30 jednotek ss před v padem do ruska!!! Ale já si řekl, nejsem srab!!Vyzbrojen jsem kráčel čelit svému osudu !Již u dveří jsem zjistil bolestivou realitu, jsem v pasti. Nejenže na dveřích byly nápisy typu ,,neprojdeš dál" či odzbrojující ,, nás mnogo" , ale slyšet těžké manévry jako pří útoku na pearl harbor činily z mého zadku dírkovač na papír!!! Opět jsem se musel donutit dávkou málo ředěné slivovice, kterou můj otec požíva jako podpalovač do kamen, abych mohl pokračovat dál! V okamžiku kdy jsem rozrazil dveře tuhla krev v žilách i náročnému diváku hitchkokovich ,,pohádek" a tomu úleku a strachu , který dorazil v hnědém kompaktním balení jsem už nevěnoval pozornost!! Nu uznejte sami ,kdyby jste se zhlédli v xy miliónu malých očí , neposrali by jste se???? Ale abych se vrátil k příběhu! Po všech komplikacích , které vznikly při vstupu do kuchyně, jsem se dlouho nerozmýšlel a velmi rychlým a šikovným kotoulem jsem se ocitl ve velice nešikovném místě! Kout místnosti odkud není úniku není zrovna nejlepší pro začátek! Zde jsem byl teprve v prdeli! Mušky můj kotoul s velmi nechutným smíchem ocenily a vrhly se za mnou!! Jelikož z mého trávicím ústrojí nebylo již nadále co produkovat ,bylo mé myšlení velmi jasné! Z kapsy jsem vytáhl flakonu se sprejem a od opasku jsem elegantně vztyčil lepačku na mouchy! Začal neúprosný souboj! Řeknu vám ,že Tolkien se se sevým Pánem prstenu může jít zahrabat. Lepačka létala na všechny možné i nemožné strany ,až mi jednu dobu připadlo ,že ji snad již neovládám a mocný sprej plnil též dobře svou funkci posledního pomazáni. Ovšem druhá strana nepolevovala, snad to bylo těmi výkřiky ,, zpátky ni krok" ,, za stranu a za muchy" a neuvěřitelné,, za Frodáááááááá"!!!!!! No , ale abych to zkrátil. Byl by to jistě dlouhý a nervy drásající boj, ale naštěstí mě v poslední okamžiku(myslím, že se dá nazvat jako poslední okamžik, okamžik kdy mušky prolomily vaši obranu a zbylé jednotky vytahují příbory chstajic se ke správnému stolování) napadla spásná myšlenka! Leč vyčerpajic jsem se probojoval až ke sporáku , zde z posledníh sil nahmatajíc krabičku zápalek, vytáhl poslední zápalku a se smířením , že pozdravím Elvise , zapálil! Na posledy jsem se podíval na nálet ,který se na mě blížil a vyloudil jsem ten nejlepší grrrk ,který jsem se celá léta učil! Slivovice na nervy vykonala své! Přes obrovský ohnivý mrak ,za který by se ani tisíciletý drak nestyděl, se neměli mušky možnost dostat! Slyšíc poslední modlidby a nářky se mi ulevilo!Bylo po všem! Hirošima hadra! Přežil jsem!!!!!......................... a jelikož už na to nemám sil tak ZÍTRA KURVA VOJTA V KUCHYNI UKLIDÍŠ TY!!!!! jdu se zhroutit!!

Martin Lukáš

Nevím jak vy, ale já to u nich zažil(sice né, v plné parádě, ale smrádek parádní) a nikdy více :-D

o 06.09.2009, 23:41 | Midnite
až na pár chyb dobré
o 06.09.2009, 23:43 | Kesam
Kámoš asi na něčem frčí ne??:D pěknej příběh.
o 06.09.2009, 23:43 | vypuk | Upraveno: 2009-09-06 23:44:55
Korektora jsem si netroufnul udělat, to by mě na nedělní večer moc zmohlo :))) Takže tato verze se dá označit jako UNCENSORED :-D

A jak se tu někdo ptal na přivýdělek menší, pche co menší, velký - z toho by šla u nich udělat dobrá reality show :-D
o 07.09.2009, 00:14 | kozlustechnykus
Kulhanek vztekle rozkusuje klavesnici nootebooku (kde jsou jeho zaveje v podzemnim bunkru) a Jaff marne hleda Modrou sferu :-DD Novy velikan ceskeho literarniho nebe vstupuje na scenu :)

Ps: celkem dobry.
o 07.09.2009, 00:25 | KFL
Sorry, ale nedá se to číst. V každým řádku 80 chyb, příšernej sloh .. o obsahu nemluvim.
o 07.09.2009, 13:03 | Milhauzz
Fakt se to blbě čte. U pátý věty sem skončil ...
o 07.09.2009, 13:15 | muSlim
Prečo Tolkien? To s Tolkienom a jeho dielami nemá nič spoločného :oP
o 07.09.2009, 15:36 | Nismo.Power
já nechápu o čem to je ? :)) to jako pravdivej příběh či co nebo byl zdrogovanej a napsal tohle ? :))
o 07.09.2009, 15:41 | Mr.Scully
Sorry, ale takovéhle věci jsem s nadšením psal ve třinácti letech (a to je taky věk, ve kterém bych se tomu zasmál). Má tam dost chyb, překlepů a nesmyslné vykřičníky. Podle mě dost slabý.
o 07.09.2009, 15:42 | Luke_288
taky si asi sedim na vedení, jestli se snažil o to bejt vtipnej, tak tomuhle se snad nemůže zasmát ani škodovkář...
o 07.09.2009, 15:53 | Midi34
vůbec nevím o čem to je ?

to jako šel zlitej pomlátit plácačkou mouchy do kuchyně ?
o 07.09.2009, 18:51 | Sasanka
Taky by mě zajímalo kde je pointa :-D
o 07.09.2009, 19:04 | vypuk
Kdybyste k nim šli do kuchyně, tak byste to pochopili. A ty chyby, myslím si, že to ještě jde překousnout, vzhledem k jinému zdejšímu příspěvku, ale tam se to dá pochopit u cizince.

Nevím na čem si jel, ale je srdcem menší alkoholik tak to asi přehnal se slivkou :-D
o 08.09.2009, 14:05 | empiK (M)
jako pokus neco zkusit to beru. ale zustal bych u toho.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3248 sekund.