Navštíveno 406x

má někdo pojištěné u AXA? spokojenost či nikoliv
To by mě taky zajímalo a i třeba zkušenost s havarijním u nich. Uniqua mě teď pěkně vytočila a u ČPP nechtěj o nějakém zlevnění ani slyšet.

07.09.2009, 12:39 |
KaZaN Tak ono s ehlavně teď bude zase zdražovat, některý už během podzimu aby si připravily pudu na přelom roku a ostatní to napálej s přelomem roku, auuuuuuuuuuuuu

07.09.2009, 15:57 |
Timbo nevim jak v CZ ale v nemecku je axa uz hafo let. je jedna z nejlevnejsich pojistoven vubec. doporocuju radne precist podminky plneni nez uzavres smlouvu s moji tchyni brutalne vydrbali protoze si neprecetla smlouvu pak si celou dobu myslela jak dobre a levne neni pojistena a pak po bouracce se nestacila divit.

08.09.2009, 20:25 |
Adler timbo: to by me tak yzajimalo co se stalo ? mam unich pojistku ale ze bych nejak extra cetl smlouvu se rict neda

09.09.2009, 00:13 |
Timbo tchyne u nich byla pojistena leta a vse bylo v pohode dokud se nic nestalo. ale jednou na ceste z cech domu byla prutrz mracen a pri najezdu na dalnici ji to uklouzlo a poslala to do svodidel. rikala si pohoda sem pojistena mam havarijku, jenze havarijka se stahovala podle smlouvy na to kdyby to poslala do jinyho auta nebo domu. stromy nebo svodidla apod. ne. oprava v servisu bez problemu pri sboluucasti 100€ jenze jen v partnerske dilne ktera je nejblizsi v hamburgu (cca. 250km) v jakekoli jine dilne ano ale ke spoluucasti jeste + 200€. coz se u 10 let stareho auta absolutne nevyplati. nakonec jsem koupil na vrakaci dily v barve vozu za 100€ a auto dal dohromady sam.
Aha, ale to mě nějak nezajímá. Havárku mám a sem s ní relativně spokojen. Tady byl dotaz na Povinné ručení :o)