Navštíveno 1081x

07.09.2009, 13:12 |
Cormi Ahoj, prosim vás jak ste kdo řešil zaslepení ostřikování zadního skla když ste demontovali stěrač? Mám Golfa 4 a myslel jsem že stačí to odpojit na páčce volantu ale tam je prej "dopředný chod" přední sklo a "zpětný chod" zadní sklo, čili tam to nejde. U nádobky vody do ostřikovače je jen jedno čerpadlo pro obojí, takže tam to taky nepůjde a když to nechám a spustím omylem páčku na volantu tak mi poteče voda do pátých dveří a to rozhodně nechci. Takže moc nevím co s tim... ale určitě existuje nějaký jednoduchý řešení který mě vůbec nenapadlo :-) díky za rady
vymenit za packu z auta bez zadni sterace?

07.09.2009, 13:53 |
Ravo Bypass - hadička zadního stěrače zpět do nádobky ostřikování?
Alespoň si budeš moct promíchávat kapalinu...docela frajeřina ne? :D:D:D

07.09.2009, 14:02 |
Alííí Já udělal na hadičce uzel, a bylo to. :-)
A hlavně jsem pak neostřikoval dozadu, takže možnost spálení motůrku nulová.

07.09.2009, 16:08 |
JP Buď na kabel fláknout diodu, nebo ten "bypass", jak píše Ravo:D
na predni naraznik pridelat obracene ostrikovace smerem pred auto, hadicku pripojit na ne a strikat po lidech...
to je teprve frajerina...:-))
a nebo si to přidělat dopředu a namířit na chladič :-) to je taky cool :-) viděl jsem to v TV, dávali to na nisánka R34ku ale měli v tom víc koníčků :-) nevim jak ty. byl to jenom návrh :-)

08.09.2009, 08:19 |
Cormi heh vy si z toho zas děláte srandu :-) ale díky
dost zajímavá je ta myšlenka sehnat si páčku z Bory, ale ještě zvážim všechny (teda téměř všechny) vaše návrhy...
myslím, že páčka z Bory je stejná jako z Octavie a sedany obvykle nemají zadní stěrač, takže se to bude shánět docela snadno...