Navštíveno 974x

07.09.2009, 18:49 |
tykeev | Upraveno: 2009-09-07 18:49:38
Luku, máš tu malou inspiraci na rychloopravy :-)
Ještě najít borce, který by takhle snadno zvládal i rozvody :-D
[ Link ]
no tak tomu říkám rychlost :)

07.09.2009, 20:17 |
SEKIN Zajímavý je, že ten člověk má ještě všechny prsty.
a jak myslis ze to prehazujem? :-D
tak to je dobrý....to zkusím u svého VW TDI :-))))
mno zase je pravda že když jsem nad tim tak přemejšlel tak sem si vzpoměl že jsem u cadillacu strčil prs do cesty kladce :))) řikal sem si že to na zimu vemu mejdlovou vodou.... tak hadřík namočil do mejdlový a hurá na to, přiložim....čistim čistim trochu to kvičelo a pěkně to ztichlo po aplikace.... no a pak jen lup a chytlo to hadry a s prstem mi to projelo napínací kladkou.... zprvu sem nic necejtil ale tak za minutu jsem si myslel že mám zlomenej prst, nateklej a bolelo to jako svině :) no a asi tak po 20km cesty mi rupnul ten řemen, byl to pouze na vodní pumpu hnanej z vačky.... po těch 20km jedu a koukám že auto napsalo že mi omezuje rychlost, vypíná klimatizaci a snižuje výkon motoru, tak koukám a ahá teplota motoru naplno a já zrovna vjížděl do prahy :)) tak jsem se takhle docukal do práce a od práce k Jirkovi pro novej řemej kterej náhodou měl u sebe přičemž jednou mi to po cestě napsalo at zastavim a nechám vychladit ..... nějaký chytrý :)
no a od tý doby mě podobný kraviny jako tohle nenapadaj :D
Ses si jistej, ze to byl prs? Nismo, ty nam neco tajis...
:o))))))))))
tak to je mega machrovinka :D
to Luke-Jeep:
tak to se těším na předvedení naživo :-) aneb máš co trénovat :-D
ted uz to nejde od te doby co mam porsche vetrak :-D
Tapp : voe .... to už je potom co jsem si koupil velký auto, bejt to až potom tak je jasný že si velkym autem něco dokazuju.... ale nejsem přeci Q :))
LJ : nežvatlej a koukej se činit, nahod origo větrák a trénuj :))
tak pozor panove co sem zjistil kamarad rikal ze to prej neni v tom cloveku ale ze m dobrej sroubovak:D
jakože nějakej automaticky naváděnej, kterej ti sám hýbe s rukou, jo? :-D
no nejak tak to asi myslel:D cituju:D : má dobrej šroubovák... tím to je''

08.09.2009, 08:12 |
Veva tak to je pecka :-D
Zákazník: "Dobrý den, potřebuju vyměnit řemen"
Servisák: "tak si nastartujte ..."
Zákazník: "wtf?"
:)