Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: pomoc notebook toshiba

o Navštíveno 479x o
o 08.09.2009, 22:32 | Paczqo
Prosím potřebuju radu od odborníku přítelkyně má notebook toshiba satellite pro 6100 a začal zlobit přes display lítaj čáry pak to hodí hlášku o něčem jako nv4 atd pak nasleduje modrá smrt a restartuje se a takhle se to opakuje třeba 10x ale potom naběhne a jede v pohodě furt ale po tom restartu to vždy hodí hlášku o špatné baterii na desce a potřebě nastavit bios jinak ten notebook má i slabou normální baterii a i když se běhm používání tváří jako nabitá po zapnutí třeba druhej den už se ta baterie zas nabijí i když se notebook vůbec nezapínal a tenhle problem bývá většinou jen do té doby dokud svítí nabijení holt už to neni mladík ale slouží dobře.

Takže dá se vyměnit ta baterie na desce a jaká tam patří ?
Je ta závada jen tou baterií ?

o 08.09.2009, 22:48 | koren
zajimavej problem, mam ten samej notes (bohuzel vicemene po smrti) a mel jsem ho i otevrenej - nicmene zadnou baterku jsem tam nepotkal. ale muze to bejt i tim ze jsem ji nehledal:-)

pokud chces muzu pustit ten muj na dily za nejakou symbolickou cenu...
o 08.09.2009, 22:50 | vypuk
Tak typ baterky zjistíš po vyndání té stávající :) Ale ty pruhy, nepřehřívá se ti ten noťas? Není v prdeli grafika?
o 08.09.2009, 23:00 | Šestikule
budes to muset nejspis rozebrat, nevim jak v tomto pripade, ale na bios byvala vzdy peckova baterie, rozmer zjistis az ji najdes. Kazdopadne bych se preventivne rozhlizel po novem notasu a rozhodne zalohoval komplet data
o 08.09.2009, 23:43 | Paczqo
Šestikule: data sou zálohovaný resp nic se už krom nainstalovanýho softu do ntb neukládá ale vše jde na externí dísk, jinak mam ten samej problem jako koren tu baterku jsem nepotkal je fakt ze jsem to nemel rozdelany do posledniho sroubku ale i tak jsem nevidel proto se ptam tu zda nekdo nevi co s tim. Novej notas je v planu ale čekam na finance.

koren: co vse je po srmti ? a symbolickou cenu bys viděl kolik ? jako nouzovku na oživeni současnyho bych to možna bral než bude na novej.

vypuk: nepřehřívá právě sice speedfan dává všelijaké scifi teploty ale ten ntb po tom prudění šlape ok.
o 09.09.2009, 08:56 | Šestikule
zkus to kuchnout podle tohoto návodu ( [ Link ] ) a na základní desce ta baterka musí být. Jinak ještě zkus rozpojit a opět spojit napájení desky, může tam být špatný kontakt
o 09.09.2009, 12:08 | sotek
hlášku nv4 bych tipoval na problém s ovladači
a pokud se resetuje bios, tak vadná CMOS baterka nebo kondík
o 12.09.2009, 18:30 | koren
Paczqo:neco s deskou,pravdepodobne.obavam se ze bych ti pridelal jen praci vysledek by byl nula:-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4723 sekund.