Navštíveno 8890x

Byl mi zabaven propujceny ofiko sipkovy automat, tak chci poresit nejakou klasickou elektronickou "hracku" pro svoje nenarocne vrhani:)) muzete neco doporucit? Libi se mi treba tady totok
[ Link ] hlavne cenove lol:))
nebo jestli ma cenu priplacet za neco lepsiho? Diky..

09.09.2009, 10:33 |
drebb tohle ti bude delat zbytecne kraval, ale jestli ti to nevadi tak pohoda. Ja si kupil radsi sisal a kovove hroty na svoje sipky a jsem spokojeny
Kraval? To myslis jak, jakoze to piska, pripadne pri dopadu sipek? Uprimne kraval tady zrovna nevyhledavam.. Ale chtel bych neco elektronickeho.
Já bych šel dnes už spíš do něčeho lepšího
[ Link ] , ale to je asi cenou mimo.. U těhle terčů za pár korun je to úplně jedno.. Jestliže hraješ softy, tak by se Ti hroty nezabodávaly do sisalu, kdyby si koupil sisalový terč. Musel by si buď zašpičatit plastové hroty, ale to se zkracuje životnost toho terče, nebo by sis musel koupit ocelové hroty, ale šipka je potom těžší a trénink by neměl ten správný efekt.. Nebo si koupit stejně těžké s ocelovým hrotem na sisal a softové šipky by si pak měl na klasický automatový terč..
Kraválem asi myslí to, že když hodíš šipku do toho el. terče, tak to docela bouchne.
vybírej z terčů echovell
mám doma tohle a funguje dobře
[ Link ]

09.09.2009, 12:05 |
Daryl (A)
Bolthorn: neni to tak uplne pravda.
Ja mam doma sisal a hraju i softy.
Na sisal mam conversion kit (sroubovaci ocel hroty) a jejich vahu nahrazuju na softech srobovacima zavazickama, takze jak na soft, tak na steel mam stejnou vahu i chovani sipky. Rozdil je skoro nepostrehnutelnej, ale ten eliminujes dostatecne dlouhym rozehranim pred zapasem. Hodinka to v pohode spravi. Jinak ja mel nekolik domacich elektronickych tercu vcetne nekolika verzi echowellu a uz nikdy vice ... chodili na mne i sousedi jestli mi jebe ci co ... sisal je hezkej, tichej a popravde i na turnajcich jej uprednostnuju.
Daryl: jj vlastně, už si mi to jednou vysvětloval s těma závažíčkama..
Kazdopadne diky za vsechny prispevky, ale mluvte kua cesky chlapi:))
Co to je sisal, soft..?
Chci neco co se bude pokud mozno nejvic blizit klasickym barovym automatum.. Musi to mit el. pocitadlo, vyber vice her a cenovy strop je tak 2-3K, idealne min.. Je to fakt pro amaterskou placani, zadny treninky na zapasy nebo tak..
Peturo mno vidis ten se mi libi a jak je to s tou hlucnosti? Bordel fakt neee..

09.09.2009, 12:18 |
Daryl (A)
Martyn: vsechny "nastenne" terce delaj bordel. I ja jsem hledal a celkem dlouho a bez sance. Slysel jsem o nejake Britske firme, co dela odhlucneny elektronicky terce na doma, ale cenovka tam byla fakt vysoko.
Proste u toho automatu slysis jen dopad sipky na vysec, kdezto u nastenneho srace se trepe a mlati cely terc. Mozna by slo udelat nejake uzpusobeni (vytlumit a napevno nasroubovat na zed), ale i tak maji tyhle male terce "mlativou" konstrukci samotnych vyseci.

09.09.2009, 12:42 |
drebb | Upraveno: 2009-09-09 12:45:19
to martyn: Sisal je terc na sipky s ocelovymi hroty kterym se rika steel, soft sipky jsou klasika s plastovymi hroty.
tim kravalem jsem myslel jak rika Bolt, ty plastaky proste delaji hluk pri dopadu sipky, a pokud nebydlis v rodinnem baraku kde to je teoreticky fuk tak na byte te sousedi sezerou.
jinac taky mam kit se sroubovacimi kovovymi sipkami a vahu taky na softy ladim zavazickama, stoji to par susni a pokud mas kvalitni sipky tak ti to je uz tim tuplem fuk. Doma na zdi mam sisal a pohodicka, ten se da koupit myslim od 500 - ? a znici se podle toho jak casto hrajes, i kdyz kvalitnejsi vydrzi dost dlouho
a pocitadlo ti je k nicemu pokud se ucis hazet na urcita cisla nebo doubly ci triply je to jednaci trening, ktery pak muzes zurocit na barovem matu, nevim jak nademnou, ale ja se snazim spise trenovat presnost a o skore mi moc nejde
Mno sice to neni do bytu, ale do pokeroveho klubu, kde by vyssi hluk mohl byt rusivy.
Diky za vysvetleni:) takze idealni stav by mohl byt sisal terc + totok udelatko na el. pocitani?
[ Link ] + jeste by to zrejme chtelo to "obkruzi", tam by jsme byli nekde na 2,5K cca..
Nebo teda koupit klasicke el. a vyhrat si s umistenim - co treba mezi sipky a zed tenouckej molitan a poradne prosroubovat?
zase to s tím rachotem nepřehánějte ... děláte jako kdyby jste mlátili do zdi sbíječkou :o)
mám ten obyčejný echovell, má to asi 30 her nebo kolik - stejně hrajem jen 301 - 501 nebo nejvyšší skore :o)
na zdi to drží na 3šroubech (já to zavěsil na skobičku) a při hodu to prostě "plácne" asi jako když hrnkem klepneš do desky stolu ... (možná ani to ne)
hrot se občas zlomí, ale za rok provozu jsem vyměnil cca 15hrotů...

09.09.2009, 14:01 |
drebb no nevim me by osobne ty tukoty docela vadili kdybych u toho nekde sedel. a nejde ani tak o molitan mezi terc a zed ale o naraz do toho terce, nevim jak jsou na tom ty echa tam to je mozna nejak eliminovane ale obycejny plastak dela rachot jak prase
Martyn: stav se u mě dáme hru a uvidíš ... nebo se v PB stav v Trisportu, kdysi je tam taky prodávali, tak si to vyzkoušíš
Vzdyt uz nejsi local ty uprchliku:)) zajdu do toho tipsportu juknout dik za tip
No ono nejde o to že ten teč bouchne o zeď, ale plastová konstrukce levných terčů je udělaná z obyč plastu a při zabodnutí šipky do teče to v něm zarachotí, protože je to prostě low cost ;o) ! A když už terč tak aby mělo pole Double a Triple jen 2 řady teček a ne tři, protože jinak je to pro děcka a ne pro řádný hraní šipek ;o)) !!!
Martyn: 40km to je prd vzdálenost :o))) to je pořád local :o)))
mě se líbí, jak tu je každej fajnšmekr na šipky :o)
pokud doposud házel na šipkoautomat tak je to srovnatelný s "low cost" terčem a svůj účel (možnost jiné hry) to rozhodně splní ..
jo kdyby tam rozjížděl šipkovou ligu tak to je jiná :o)

09.09.2009, 17:30 |
Francouz | Upraveno: 2009-09-09 17:30:31
Petura: no hraju RAŠL atd. takže o šipkách a potažmo terčích a ostatních věcech něco vím ;o)) !!
...kazdopadne je fajn ze tady se najdou odbornici fakt na vsechno:) ale urcite diky za rady, fakt to neni na zadny profi treninky nebo tak, zajdu kouknout a vyzkouset ty el. plastaky a uvidime..
Francouz: ale jo ... je právě zajímavý co se na AHC sejde za "profese"
já šipky hážu jen tak když se mi chce, když občas vyrazím na pivko a je tam automat tak si taky rád hodím ...