Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rošt na zesíky pro kutily

o Navštíveno 638x o
o 09.09.2009, 12:26 | Lumík
Ahoj všichni, potřeboval bych někoho kdo by mi vyrobil tento rošt na zesíky. Nápad z mé strany je naohýbat drát a posvařovat viz obrázek. Tloušťka drátu aby zapadla do děr pro uchycení zesíku.

Jedná se mi o to, že zesíky mam v kufru na podlaze a chci zabránit, kdyby v něm padla taška na zesík, aby nepromáčkla ty mřížky dovnitř (už se mi to jednou totiž stalo) měl by někdo nějaky rady nebo kontakty? Praha, Plzeň nejlépe.

Nebo pokud by stačily poze rozměry zesíku tak můžem i na dálku.

foto k příspěvku  od Lumík

o 09.09.2009, 12:28 | Lumík
Jen dodám že to neni na pořád. V kufru skoro nic nevozím, ale když někam jedu tak se občas místo hodí. Foto kufru.
Před zesíkama místo mam, ale jak říkam, občas se hodí i to místo nad nima.

foto k příspěvku  od Lumík

o 09.09.2009, 12:31 | Lumík
Pavel_528 navrhl druhou variantu.

Do obdelníkového plechu vyřezat otvory a na kraje navařit nožky.

Nechám to na Vás budu rád za cokoliv.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.386 sekund.