Navštíveno 1062x

Tak jsem se byl chvilku projet a koukám co to mám v gumě, takovej krásnej hřebíček :)

škoda, že jsem si nevyfotil ten imbus 8, co jsem měl v tý pneu, když jsem jel k tobě :o) pneu měla najeto celých 70km :o))
Já měl štěstí, tohle bylo jen tak tak :-) Ale v nejhorším jde jet i na prázdný gumě :)

09.09.2009, 19:14 |
JP Mě asi 14 dní zpátky potkalo tohle... Nevim proč k tomu došlo - tlak jsem kontroloval den předtim, pneu už sice měla jen asi 2.5mm vzorek, ale píchlá nikde nebyla, ventilek OK, žádná vymetená díra... Asi ve 120 to při předjíždění začalo hučet, tak jsem zastavil, vylezu a tam tohle.

jak řikám, pokaždý když vyjedeš tak se něco stane..... bejt tebou tak na to nelezu :D
třeba to je jen varování , aby si na to už příště nelezl :D

09.09.2009, 23:47 |
Kesam Jako NP :-)))

10.09.2009, 00:26 |
Rudi tyve něco úplně stejnýho jako johanik měl teď kámoš taky na autě

10.09.2009, 10:26 |
Pekys jednou jsem měl v pneu na 4kolce zapíchlej suk tak 3cm širokej :o) až dovnitř a koukal z něj jen špalíček :o)
Naštěstí to šlo opravit, a odpoledne se dolítalo ještě na tý poloprázdný, jak to postupně ucházelo.
tenhle je aspon šikovně zapíchlej
to JP: mno nejspis to vypada na vadu pneumatiky.
Tusim ze separace? :)
Taky jsem to mel na jednich, prej se odlepej mezi sebou ze vnitr pneu kolem rafku vrstvy a dostane se mezi ne vzduch a tohle to prej udela .