Navštíveno 608x

12.09.2009, 21:27 |
fredh Viz nadpis. Brácha roztřelil mašinu, snažím se rozchodit motor a cívky a kabely sou v řiti. Nevím kolik jich tam bylo. Dvě, nebo čtyři?
A prodává se to i s kabelama ke svíčkám?
Zatím sem našel inzerát a jeden kus 750kč- je to dobrá cena?

to to rozbil tak že odletěli cívky ? :)
jinak viděl jsem dvě tyhle motorky myslim že tam jsou určo dvě, na dva válce jedna a kabely jsou myslim přímo jejich součástí a někde ani nejdou sundat jsou natvrdo....

13.09.2009, 17:32 |
fredh jj sou dvě, už je mám sehnaný a rozbitý to bylo takto...

13.09.2009, 17:34 |
fredh jo a jinak, na co může bejt tohle? Vypadá to jako nějaký čidlo na vzduch, ale v airboxu na to díra není.

tak to je slušně na sračku...... ale zdá se mi to nebo vůbec nevzal vidle ?
to čidlo nevim, z kterejch míst to bylo? jak vypadá teplotně odolný, kolik má drátů..... může to bejt třeba teplota vzduchu a ta nemusí bejt a airboxu může bejt za nim...
jinak pokud jsou i vidle tak to spíš rozprodejte na díly.....už takhle měla ta motorka cenu 30-35 vcajku....takhle to je tak 10k

13.09.2009, 20:04 |
fredh to už je bouchlý tak 2-3 roky. Vidle byly trochu ohnutý. Šlo to pod auto. Pár dílů už je fuč, akorát motor byl pořád pod plachtou a momentálně není do čeho píchnout, tak sem si řekl, že ho zkusím rozchodit a buď ho střelím, nebo pude do motokáry:)
Dráty má to čidlo myslím 2.
a čistě náhodou nemáš ještě přední kotouče ? :)
kdybys. ho nerozchodil tak dej vědět vzal bych to na hraní :)
jako Jindrs ... chybi k tomu jeste pruzinka

14.09.2009, 11:26 |
fredh pružinku sem nějakou našel. Takže k rozběhnutí motoru netřeba:)
Děkuji pánové.
Jinak Nismo: možná někoho budu mít, co to rozebere a promaže, než to naškrábnem.