Navštíveno 758x

13.09.2009, 21:00 |
20bad Si tak ted vecer jedu po Prumyslový směrem na jižní spojku, předjede me BMW a během tří vtein rána na čelní sklo jak svin, na okne dva koláče v místě před řidičem, každý přes 20cm v průměru a trochu lízlá střecha, mám sklo po celým autě a v ksichtě. Bmw jsem dojel, ale než jsem stačil vylézt tak padla zelená a bavor bral dráhu směrem na Uhřiněves a opravdu nechtěl zastavit:-), spz mám ale upřímě fakt nevím zda to hodil on nebo někdo z křoví podél silnice protože od kola to odlétnout nemohlo, musely to být nějaký dva kameny hozený najednou, připojištění nemám takže budu cvakat ze svého:-(( jen sem se holt musel vykecat:-)

13.09.2009, 21:10 |
empiK (M)
je to hnus. ale divim, sez ze kdyz to pripojisteni stoji petikilo, ze ho dneska nema kazdej

13.09.2009, 21:14 |
20bad jj taky si ted drbu hlavu, že ho nemám:-))

13.09.2009, 21:35 |
Rudi klasika todle, kvůli ušetřenýmu pětikilu nebo litru taková škoda a problémy.
A nechci se mýlit, ale pokud si za někým jel, tak se pojišťovny mnohdy cukaj s úhradou na čelní sklo kvůli nesprávnýmu odstupu či odhadnutí situace. Leda zkusit se s někým domluvit, že jel proti tobě a přilítlo to.
pokud mas pojisteni staci dojet do servisu... tam se neptaji jak se to stalo..aspon u me se neptali
zkus to uhrát na nějakej kamion kterej před sebou uvidíš kdekoliv..... dá se to vytáhnout z jejich povinnýho ručení.... když si vybereš větší přepravní firmu tak to ani neřešej....
Jestli ma na skle 2 takovy kolace tezko s tim jen vyjet ne tak jezdit po okoli a hledat vhodnou obet na kterou to hodit....

13.09.2009, 23:39 |
Kesam já ho nemám jelikož okno mě stojí 5kilo :-)
ty velky prepravni firmy uz na to taky bodaji a nikdo nic neprizna a cvakas sam :(