Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Druhá práce

o Navštíveno 911x o
o 14.09.2009, 13:12 | vypuk
Máte někdo zkušenosti? :)

Jen a pouze toto téma zakládám kvůli tomu, že od zítřka budu ještě rozvážet pizzu tady v místku a uvidím, jak to budu zvládat. Jelikož to chcu dělat po noční a pak třeba i po ranní která je do 7 ráno a od 11 se začíná rozvážet. Výhoda je v tom, že si člověk může psát směny jak chce ;)

o 14.09.2009, 14:27 | FBS | Upraveno: 2009-09-14 14:28:03
jeden čas sem dělal v autoservisu autoelektrikáře od 7.00 do 15.30, po práci folie na živnost (cca od 16.00 tak 3 až 4 hoďky), a večer od 21.00 jsem jezdil drink assistance po Brně (tak do 2-4.00. Je fakt že jsem měl peněz dost, ale zdravotní problémy na sebe dlouho nenechali čekat, a navíc jsem si kvuli mikrospánku rozbil auto :o). Tak jsem se na to vysral, a našel si uplně jinou práci, která mi teď stačí, baví mě a dělám jí od 9.00 do 18.00 a jsem spokojenej :o)
o 14.09.2009, 17:10 | Midi34
FBS co ted děláš ?
o 14.09.2009, 17:24 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
midi: opravuje corvettu :-D
o 14.09.2009, 17:28 | Mika
Dělám již druhým rokem i 60 hod. na nohou v kuse bez spánku, řeknu ti jedno je to fuška, ale problém je, že jinak peníze neuděláš. Určitě mi to na zdraví nepřidá, teď když jsem na nohou pouze 36 hod. tak už taky padám na hubu, ale musím. Snad mám tuhej kořínek :-).
o 14.09.2009, 17:34 | BATMAN
A Mika dela co? Doufam ze ne ridice MHD :-D
Ale 60 hodin v kuse: Respect!!!
o 14.09.2009, 17:39 | rover (WoodTech)
a stoji vám ty prachy za to že z vás budou v pětačtyřiceti trosky. Taky makam jak se da abych se mel ale co je moc to je moc. Jinak samo respekt
o 14.09.2009, 17:41 | Kacko
jako rover
o 14.09.2009, 17:46 | Mika
Hlídání po diskotékách a měštáka. Jo a ve službě spát nejde :-), a opravdu na noho, bylo to v období kdy tu v tp je zahájení lázeňský sezony takze pakarna. Jestli stoji za to, toz otazka. Jinak rover nevim pred tydnem mi bylo 31 let a snazim se udrzovat fitko, trosku boxu a ted hlavne muj syn. A to je to proc to delam radeji tu budu 55 let nez 80 a nic tu nezanechat. A proto mi to za to stoji.
o 14.09.2009, 17:59 | Kacko
Mika: Jako by to bylo vcera, kdy jsem si v 17ti rikal, ze 30 let je dobrej vek na to umrit;-)
o 14.09.2009, 18:04 | Mika
Tak kdo mě zná tak ví, že žiju rád vole :-). A jsem pro každou špatnost, tedy v rámci zákona že :-)
o 14.09.2009, 18:41 | vypuk
Je mi jasné, že člověk bude grogy, ale stejně dojdu domů, sednu ke kompu a hulim vodárnu nebo jdu se známýma ven, a stejně teď každej bude mít práci, tak přes týden někdy prostě není do čeho takzvaně píchnout. Na co se nudit, když mi za nudu může někdo platit? :)) Tímhle se řídím, jen asi po té noční to bude o hubu...
o 14.09.2009, 18:52 | Mika
Není to lehké, kolikrát jsem již tu otázku jestli mi to za to stojí položil. Třeba rok a půl jsem nebyl o víkendu s mladou doma to je taky takový špatný a pak si neco koupíš a lidi zavidí nevidí za tím nic jinýho, že beru třeba úplatky. Lidi jsou a budou povětšinou svině, ale s tím nikdo nic neudělá.
o 14.09.2009, 19:13 | vypuk | Upraveno: 2009-09-14 19:17:06
Mika - jsem zvyklej si žít podle svého a neomezovat se podle financí, když něco chcu, jdu si za tím a držím se toho,... Nismo mi dal do hlavy brouka velkýho jak tele - Supra Targa Turbo - nechci si ji nechat upláchnout, tak dělám co můžu, abych si takové auto mohl pořídit a pak se třeba podívat do světa nebo něco jiného, prostě maximálně využít mládí, přes týden se nezastavit, o víkendu relaxovat na akcích nebo někam prostě vyjet. Skončil jsem střední školu, jdu na dálkovou výšku, tak chci mít co největší možnost naspořit si peníze, pak třeba práce nechat a soustředit se jenom na vysokou školu...

I když pochybuju, že ji zvládnu... :))

Uvidím, jak to bude vycházet a podepisovat se na mém spánkovém režimu, ale jak jsem dělal security na Rock For People, tak jsem vydržel 5 dní se spánkem tak hodinku nebo dvě večer, jelikož jsem skončil v jednu odpoledne, v jednu ráno začínal, a jak jsem zrovna chtěl usínat, tak se tam rozjela hudba naplno a já měl jednu stage hned 50m od stanu :)))

Ať si okolí myslí co chce, mi osobně je to jedno,... Mí známí ví, co jsem zač, a to mi stačí, kdo chce poznat, tak pozná jaký jsem a jestli se mu zamlouvám nebo ne, to nechávám čistě na ostatních :) Naštěstí mě nikdo nechce zastřelit nebo upálit či ukamenovat, tak sem rád :)

Bývalá (teď už jenom kamoška) si taky stěžovala, že s ni vubec nebudu a kdesicosi,... Stejně jsem s ní byl jen párkrát do týdne pár hodin,... Ona to chápe, že si chcu vydělat na splnění svých snů, rodiče to taky chápou, známí si na mě budou muset počkat až do víkendu :))))
o 14.09.2009, 19:25 | rover (WoodTech)
Je to tak že něco za něco!!! Chceš mít tak se snaž,taky mam rád pěkný věci a rád cestuju,makam v robotě po práci fušky a chystám se stavět ale taky si umím říct tohle už je moc je třeba zvolnit. takže tak nějak to vydím páč ja bych se těch 90ti rád dožil at si mě užijou ne:-))))
o 14.09.2009, 19:29 | vypuk
rover - PŘESNĚ TAK! Znám své hranice, pokud je překročím, tak si řeknu dost, přes toto cesta nevede. Alternativ je v dnešní době dost, akorát to chce praxi. Jak tak vidím, jak lidi na Hyundai přicházejí a odcházejí, tak za chvilku tam budu teamleader :-D :-D
o 15.09.2009, 10:15 | FBS
Prodávám luxusní a sportovní vozy z USA. Byl to velkej boj se rozhodnout, protže je to krok od manuální práce, kterou si stejně vždycky vyděláš víc, ale toto mě baví, a jsou tu i místa kde si vyděláš bokem taky slušně.
o 15.09.2009, 10:39 | Mr.Scully
Naposledy jsem se nudil asi na skole (SS a vlastne i VS) - nuda tedy znamena, ze jsem paril hry, chodil do hospody atd. Rozhodne se mi nestalo, ze bych lezel a cumel do blba :) Spis jsem jen nevyuzival cas efektivne :)

Dneska (30 let) chodim do prace zhruba od desiti do ctyr (potrebuju nutne deset hodin spanku - bohuzel nebo bohudik), pak jsem vetsinou dve hodky na nejakem sportu, dorazim domu v sedm a tak 3 hodky makam na ZL. Ve zbylych par volnych chvilich (noci, pripadne vikendy) si tvorim svuj pomerne uspesny osobni web, coz je de facto hlavni konicek. Volny cas je pak naprosto nulovy. Ale zase nemusim nijak extra resit penize (teda na barak asi jen tak mit nebudu, ale jinak drobne polozky v radech tisicu me fakt netrapi).
o 15.09.2009, 10:52 | tom96
Já to měl zatím asi nejvíc namlácený na střední celej druhák. To jsem pravidelně ze školy šel na zbytek času do práce. O víkendu dělal 12 hodinovky a když se to tam vešlo tak mezi směny hlavně v pátek jsem chodil na noční do skladů, inventury atd. A tedko na vejšce už je to problém. Lidí co mají zájem o práci je mnohem více a tak sehnat práci kde si můžu psát směny a jsou tam ještě volné místa je sakra pomálu. Každopádně bych měl tedko mít naštěstí čtvrtek až neděle práci na stavbách a pondělí až neděle po nocích vypomáhat u pokrových turnajů (které ale nebudou pravidelně a pochybuju, že i každý den v týdnu) Tudíž podle toho se snad najde ještě třetí práce a nějak tu VŠ dodělat mno plus mít trochu času na posilovnu a bojové sporty aby mě z toho všeho nejeblo
o 15.09.2009, 20:49 | vypuk
Tak dneska jsem byl na menším "zaučení" a předvedení, co si mám pod tím rozvozem představovat(jako bych to nevěděl předem). A jdu od toho, za 40kč a ještě bych musel jezdit dvanáctky, to vůbec, na to se mám rád. Včera borec říkal, že si můžu psát směny jak chcu, třeba pár hodin denně a že i tak budou rádi za někoho navíc... A dneska jakoby obrátil list, byl po kalbě, mno a pry že to nejde, jelikož by se pak nenašel nikdo, kdo by tu šichtu dodělal, takže jenom dvanáctky, takže bych skončil v deset a pak měl 15 minut se dostat na hyundai, převlíct se a být na fleku.

Takové jednání mě štve, když jednou je to takhle, na druhej den jinak.
o 15.09.2009, 20:54 | dolph
já dělám řidiče v jedné ostravské firmě..taky mi penize nejak nestaci tak uz asi dva měsíce hledám nejaký druhý job a konečně se asi povedlo..po práci a semtam o víkendech nakládat a vykládat kamiony v Schenkeru (samo že na VZV ) .. peníz slibuje slušný tak uvidíme jak to dopadne..
o 15.09.2009, 20:55 | vypuk
Tak to gratuluji a držím pěsti, ať to neskončí jenom u slibů :)
o 15.09.2009, 20:59 | dolph
to doufám :-)

ale tvuj předešlý příspěvek mi připoměl jednu situaci když jsem měl nastupovat jako řidič ke znamemu do firmy. Sliboval mi o cca 5t čisteho měsíčně víc než teď + prémie, stravenky a dalsi ko*otiny a nakonec jak jsem prisel na ofiko pohovor tak z toho vyslo ze mi daji smlouvu na rok, plat 9500hrubeho, premie podle zasluh atakdale.. mě malem jeblo :) ja uz mel skoro podanou vypoved u me v praci :)
o 15.09.2009, 21:32 | Luke_288
vypuk: fakt jsi věřil, že si budeš moct psát směny jak chceš a třeba jen pár hodin denně? řekl bych, že ten člověk byl naopak po kalbě když ti říkal tyhle hlouposti...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.396 sekund.