Navštíveno 614x

Máte někdo zkušenosti s propojením PS3 a internetem od UPC?
Díky za odpověď.
ebee

15.09.2009, 08:10 |
20bad jj mám to doma, ale přes wifi a maká to parádně
A není snad jedno, od koho ten internet bude? :)
ako Milhauz. Inak čím viac otáznikov, tým rýchlejšie sa na to ľudia snažia odpovedať. :oD
No já mám internet od nějakého lokálního plzeňského poskytovatele (Pilsfree), který tu má i WiFi pokrytí, ale absolutně se mi nepodařilo PS3 nastavit; je tam milión údajů, které se musí vyplnit a já absolutně netuším, co kam napsat :-) Notebook mi funguje normálně (najít WiFi - připojit), u PS3 se nastavuje 150 kravin, které prostě nevím. Ale prý to může být slabou silou signálu (10%).
Scullyová: máš pevnú alebo dynamickú adresu (DHCP)? Pripájaš sa priamo na ich Wifinu, alebo to máš cez svoj domáci router? Ak k nim, nemáš tam nastavenú pevnú MAC adresu? Ak k sebe na router, nemáš na ňom filtrovanie IP adries/MAC adries?
Bohuzel se pripojuju na jejich WiFinu, o ktere nevim vubec nic, tedy krome toho, ze jedinym jejich zabezpecenim je filtrovani MAC adres, ale to mam osefovane (MAC moji PS3 je povolena). Jenze pak se to pta na masku site a podobny kraviny - zkousim tam zadat stejne udaje, jako pro moje pevne pripojeni (tak nejak doufam, ze ten jejich pripojnej bod je stejny), ale asi je to blbost.
No potom záleží či Ti povoľujú pripojenie viacerých Wifi adaptérov, alebo jedného. Ak jedného, tak by šlo kúpiť nejaký jednoduchý router za litr, regli by si MAC adresu toho routru a Ty už si to po dome rozhodíš a nastavíš... zisti si to, či môžeš s viacerými adaptérmi/zariadeniami na ich sieť.

15.09.2009, 11:28 |
Mikoň Pokud vim, tak Plsfree routrovani nepovoluje (nebo to tak alespon drive bylo)

15.09.2009, 11:56 |
empiK (M)
Mr. Scully: V PS3 je vse automaticky. Nic sam nenastavujes. Pokudu samozrejme nevyberes manualni nastaveni. Pokud si dal automaticke nastaveni, tzn. - Internet Connections - Easy - Wireless - Scan a vybrat sit, tak to pak musi behat. Pokud mas silu signalu 10%, tak to sit sice najde, ale pak je mozny, ze to po tobe bude chtit DNS a tak dal. I kdyz zadas spravne, tak se nepripojis. PS3 k rozumnymu pripojeni k netu musi mit signal alespon a 25%, optimalne tak 40% a vejs na online hrani.
Automatický scanování jsem pochopitelně taky zkoušel, ale určitě to nefungovalo... buď to rovnou psalo nějakou chybu nebo to po mně chtělo nastavit DNS a podobný věci. Takže to asi bude tak, jak říkáš - chce to silnější signál. A pokud teda mi provider nepovolí WiFi router tak jsem asi v háji. Nebo nevím, jestli jde WiFi signál nějakým bazmekem zesílit?
Koupit si malý ap krabičku za pětikilo, a do PS3 to prát přes ní :o)