Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Iphone mini

o Navštíveno 523x o
o 15.09.2009, 21:07 | Verano
neví o tom někdo něco??? kámoš ted na mě vybalil že něco takového je

o 15.09.2009, 21:54 | crestik
u nás to maj kolegové v práci, za 1700 i s poštou. Chtěli to hlavně kvůli těm dvěma SIMkám, které na tom jedou současně. Moc jsem to nezkoumal, ale funguje to na principu, že si vybereš SIM1/SIM2, a když někdo volá, tak tam taky vidíš Call1/Call2. Jde volat i na SIMky mezi sebou :-) Co jsem pozoroval, tak za ty prachy je to relativně super, nejsou tam žádné zběsilé funkce, ale základní mp3/video to umí, nějaký ten gyro-sráč v tom je taky,bo to přehazuje skladby potřepáním apod, akorát displej není moc na prsty, ale spíš použít to přiložené pero. Taky to chce na něj "mluvit" pomaleji, než na ifona
o 15.09.2009, 22:03 | johanik
Měl sem ho doma a totálni sráč :-) Za ty prachy tak na týden dobrý, ale vsechno tak miniaturni, ze sms na tom naspat je hruza, na druhou stranu jako mini phone jen na telefonovani a se 2 online sim na obcasny pouziti dobry, jo a ma to i cestinu :)
o 15.09.2009, 22:08 | Verano
johanik:ok a jinak funkce to má stejný,jak třeba safari,nebo stáhnout do toho aplikace jako icq a pod.???senzor pohybu??
o 15.09.2009, 22:16 | Daryl (A)
neni to apple ..je to cinskej paskvil ...
o 15.09.2009, 22:22 | webster5
kolega koupil cca před měsícem na aukru. po dvou týdnech odešel display. záruka žádná takže sbohem 1900,-. jinak krom změny pozadí potřepáním na tom telefonu nebylo nic dobrého. hlavně ovládání zasraně složité.
o 15.09.2009, 22:49 | johanik
Verano : zapomen, krom toho co to ma v sobe tam nedas vubec nic :-) Proste cinska mr... :)
o 16.09.2009, 08:33 | fredy
jj měljem taky 10dni je to Sciphone i68+ a jak jsem už psal, nedoporučuji koupi at by to člověk chtěl na cokoliv. mě odešla nabíječka, baterie vydržela asi 3hod. a KO, příšerné psaní sms a dotyk nedotáhnut k dokonalosti.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3721 sekund.