Navštíveno 523x

neví o tom někdo něco??? kámoš ted na mě vybalil že něco takového je
u nás to maj kolegové v práci, za 1700 i s poštou. Chtěli to hlavně kvůli těm dvěma SIMkám, které na tom jedou současně. Moc jsem to nezkoumal, ale funguje to na principu, že si vybereš SIM1/SIM2, a když někdo volá, tak tam taky vidíš Call1/Call2. Jde volat i na SIMky mezi sebou :-) Co jsem pozoroval, tak za ty prachy je to relativně super, nejsou tam žádné zběsilé funkce, ale základní mp3/video to umí, nějaký ten gyro-sráč v tom je taky,bo to přehazuje skladby potřepáním apod, akorát displej není moc na prsty, ale spíš použít to přiložené pero. Taky to chce na něj "mluvit" pomaleji, než na ifona
Měl sem ho doma a totálni sráč :-) Za ty prachy tak na týden dobrý, ale vsechno tak miniaturni, ze sms na tom naspat je hruza, na druhou stranu jako mini phone jen na telefonovani a se 2 online sim na obcasny pouziti dobry, jo a ma to i cestinu :)
johanik:ok a jinak funkce to má stejný,jak třeba safari,nebo stáhnout do toho aplikace jako icq a pod.???senzor pohybu??

15.09.2009, 22:16 |
Daryl (A)
neni to apple ..je to cinskej paskvil ...
kolega koupil cca před měsícem na aukru. po dvou týdnech odešel display. záruka žádná takže sbohem 1900,-. jinak krom změny pozadí potřepáním na tom telefonu nebylo nic dobrého. hlavně ovládání zasraně složité.
Verano : zapomen, krom toho co to ma v sobe tam nedas vubec nic :-) Proste cinska mr... :)

16.09.2009, 08:33 |
fredy jj měljem taky 10dni je to Sciphone i68+ a jak jsem už psal, nedoporučuji koupi at by to člověk chtěl na cokoliv. mě odešla nabíječka, baterie vydržela asi 3hod. a KO, příšerné psaní sms a dotyk nedotáhnut k dokonalosti.