Navštíveno 1150x

nechci tady zanášet nějakou rasovou otázku, ale co na to říkáte ? - to je hnuj co ....
co na to říkám? že s tou cikánskou pakáží je problem všude...
bejt tady Hitler o trosku dyl, tak vymlati vsechny a byl by klid... jinak strilet a strilet, kurvy cerny....
být tady Hitler o trosku dyl, tak vyhladí i půlku Čech..

16.09.2009, 08:04 |
Zdenek (A)
ibizman: Chapu tve rozhorceni, take mi peni krev, ale tahat sem tu knirkatou kreauru je ponekud silne kafe....

16.09.2009, 08:08 |
Losky snad neurazím, ale je potřeba něco dělat.
[ Link ]
je to hrůza a nikdo s ničím nic nedělá - jednou se tady z toho všichni posereme .o(((
Video od Loskyho fakt trefne, taky me to zarazelo proc se o tom porad mluvi....Jinak to Rumunsko vazne hruza, Evropska unie strasne klesla jeho prijetim:-( TO proste jeste neni civilizace..

16.09.2009, 09:04 |
maxov to Loskyho video fakt sedí
kurva všechno mě to tak sere,že mam kolikrat sto chutí vzít někde pistol a prostě ty zmrdy jít popravit...
na druhou stranu , ztlumit muziku 25ti nalitejm cikánům, pak jim ukazovat jak se zavíraj dveře atd... co čekal ?
měl to skousnout a mohl ted dál točit volantem

16.09.2009, 09:43 |
Mika | Upraveno: 2009-09-16 09:46:59
..bohuzel se z toho neposereme, ale minimalne povrazdime. Kolikrat si rikam, ze oni jsou neco vic, protoze dostanou byt, na jidlo, na bydleni, proste vsechno dostanou a kdyz se obycejnej clovek dostane do problemu tak mu nikdo na uradech neporadi, proste hnus. Zatim je jedina vyhoda je nas vic, ale ne na dlouho. Z jejich strany to nikdy neni rasovy, ne to jen rvou "kurvy cesky" to jen je jako pozdrav. Samej Kocab, ale aby nekdo vyzkousel co musi prosty clovek snaset bydlenim s touto chazkou to ne, sami keci. Hnus. Lituju nejvic jeho zenu a rodinu, kam jsme se to dostali.

16.09.2009, 09:46 |
Mika Ozzy ty s nima asi nemas zkusenosti, jsou to kreteni, jak jsou vozrali tsk to aby jsi skoro nedejchal, nebo co jsi tim chtel rici. Strcit hlavu do pisku. Ne na hrdinu si hrat, to souhlasim, ale kdyz pred nima kazdej utika, pac se jich boji. Driv se oni bsli. Takze Ozzy radis radeji vyhibat, schovavat se, ale na to doplati treba dalsi generace, protoze my byli srabi.
já bych prostě to co udělal on neudělal .. nic víc

16.09.2009, 10:03 |
AlesHL | Upraveno: 2009-09-16 10:04:20
No příště až tu zas bude nšjaký jejich princ ve špitále,tak se na ně složíme at se mají kde vyspat.....povečeřet.....atd.Hnus velebnosti co se děje.
Přímo Adolfa bych sem netahal, to byl prostě blázen od narození ale zase měl nějakej cíl a za nim si šel....
ČR by potřebovala aspoň někoho kdo by měl nějakej cíl a šel za nim, samozřejmě tim myslim věci jako legalizace střílení škodný, plynový komory pro nepřizpůsobivý apod. ......
tohle už fakt zachází čmi dál víc daleko....
Ad video - to je ta pozitivní diskriminace, kterou Kocáb popírá. Ale prostě tu je. Díváme se na cikány jako na druhořadé občany (aby taky ne - daně neplatí, ale kradou jako straky) a holt aby se to vyrovnalo, tak média si je rozmazlují a stát je zahrnuje dávkami a dárky.
Volit nacionalisty je ovšem kravina. Možná budeme mít zemi bez cikánů, ale taky na pokraji krachu (přinejlepším). Řešení tohle prostě nemá. Leda demonstrace - ale demonstrace slušných lidí, ne extremistů. Kdyby přišlo na Václavák 50 tisíc lidí, tak by se snad něco hnulo.
Mr.Scully: hnulo by se tak akorát to, že tam z 50 000 lidí přijde lidí 50 a ani se neodvysílá nikde v televizi a pravděpodobně by se neodvysílalo nic ani kdyby tam těch lidí bylo opravdu 50 000, protože by je museli označit za rasisty. To je ten samej důvod proč se nemluví o tom, kde co kdo jakej cikán ukradl apod., protože by nějakej pseudohumanista mohl dané "médium" označit za rasistické... Resp. mluvit by o tom mohli, ale nesměli by označit, že to byl cikán (= občan ČR romského etnika - nějak mi nejde přes jazyk romská nárnodnost, když se ohání právy ČR a jsou národností romové (phuy)).
Řešení to má, prohloubení "krize" do takových rozměrů, aby prostě na sociální dávky nebylo, anebo bylo, ale jen tak, že by nebylo na žádný příplatky atd, ale jen na důchody. Sice by na tom nakonec bylo bito hodně lidí, ale tohle je funkční řešení.... Tím by asi rapidně stoupla kriminalita (jaké skupiny asi), možná by to i zaslepencům otevřelo oči. A když ne, tak jedině potom, co by je nějakej takovejhle chudák obral na ulici i o kalhoty. Navíc znám osobně případ, kdy takováhle "paní" brala na 3 děti přídavky 30 000 Kč a za 14 dní přišla, že nemá žádný peníze a magistráte postarej se. Myslím, že takových případů budou tisíce - něco jinýho by bylo, kdyby mohla doložit, za co to utratila, ale kdyby přinesla účty za chlast, hernu a já nevim co všechno zbytečnýho, tak jezte si co chcete, od nás jste peníze dostali. Uff, jsem se zase nasral, už po tom videu, což jsem docela tušil, že to tak je.

16.09.2009, 12:21 |
maxov tak udělame autohifi demonstraci v Praglu ne?myslim že hifiku tu je dost a když každej vezme známý:D
Ja vim co s nima.. Zalozil bych nekde u Rusáku na Sibiři Romskou republiku, zkracene Romsko a všeeeeechny bych tam přestěhoval. At si udelaji svoje: policajty,zakony,soudy,dane,soc.davky,silnice,domky,byty,skoly, urady atd... Jako základ by mohli dostat jedno mesto, dve skoly, soud, par policejnich aut a sluzeben, nejakou nemocnici, a spoustu pohrebnich ustavu az tam vsichni vychcipaj :o)
P.S. Hele, cte to tu nejaky cikán? :o)))

16.09.2009, 12:36 |
maxov zapomnel si na nabytek,at mají topení
to maxov: a budeme na nově vyhlášený za nejrasističtější autohifi club na světě :-)

16.09.2009, 13:08 |
schwaboid | Upraveno: 2009-09-16 13:08:59
Černobyl je myslím volný.... Je tam téměř vše co potřebujou a ve stavu jako v Chánově, takže taky OK.

16.09.2009, 13:26 |
Losky S tímhle asi nikdo nikdy nic dělat nebude:( Ale můžem spíš doufat, že se objeví v politické scéně někdo, kdo pro ti nim půjde bez servítků a trochu jim to tady znepříjemní. Přijde mi, že si z nich nikdo neuvědomuje, jaký to může mít následky. Stáváme se pomalu cizinci ve vlastním státě. Co se týče té demonstrace, mělo by se něco takového podniknout a ukázat celému světu, že nejsme jenom rasisti,ale lidi, co mají strach z toho, že je bude jednou řídit rómská rasa na českém území. Prostě mi to přijde padlý na hlavu. Třeba to chce něco podniknout na takové úrovni, aby se to dostalo do TV v zahraničí, nikoliv do těch českých komerčních sraček

16.09.2009, 14:27 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2009-09-16 14:37:23
Martyn: AMEN!!! ........... Na to nelze nic rici. Jen to vytesat na kazdy hranicni kamen tak, aby si to mohl kazdy prichozi precist.
Jako Zdenek... Amen...
schwaboid: Hele to neni blbej nápad.. :o) Mozná i Pripjať by šel :o))
když je něco proti nim (romum), tak je to rasismus a když něco udělají oni, tak se bere dvojí metr, tady už se nedá mluvit o spravedlnosti. kam se tento svět ubírá a situace v čr taktéž...
Tohle je fakt neudržitelná situace, buďto se ČEŠI semknou, nebo budou utlačovanou prozatím většinou ve vlastním státě! Když už jsme tu členy "webu který nepřeslechnete" mělo by se toho využít....
Austrálie rulez! Se maj, nejsou v EU a nemaj zbytečný anti-diskriminační zákony.

16.09.2009, 15:33 |
mourl sám toho začínám mít také plné zuby,navíc je toho plná bedna.Tady na foru mi také některé příběhy zvedají mandle, co si všechno dovolí. Už i v práci u vedlejších stolů při obědě o tom slýchávám.Myslím že konečně to vchází do povědomí mase lidí,která by s tím chtěla něco dělat.Bohužel jakýkoliv zásah=diskriminace. A jak už tady padlo, volit extrémistickou stranu asi moc nepomůže :(
Co s tím? asi zažádat o ministra "pro českou většinu" :-)
Martyn: exkluzivne napsane, potlesk.

17.09.2009, 06:30 |
sanjasin | Upraveno: 2009-09-17 06:32:57
Ani na to video nebudu koukat, páč bych se hned vytočil, já myslím, že už všechno podstatný bylo řečeno v Orlíku! Landa byl už v 89 vizionář :).
Orlík - Dvojí metr:
Občan romské národnosti
zlámal někomu všechny kosti
zato že ten ubožák
mu dvacet korun nechtěl dát.
Cikán s nožem jinde zase
nachvíli podlehnul dívčí kráse
ženský proříznul krk
tomu já se nemůžu smát.
Pak se řekne to nic oni se přizpůsoběj
to oni jen tak trošku zloběj
to potože maj úplně jinou mentalitu.
Abysme se potom nedivili
a strachem huby nekřivili
na ulici nelezli
radši zůstali někde v krytu.
Na všechny dvojí metr máte
takhle to přeci nejde dál
jedny mentalitou omlouváte
druhý čeká kriminál.
Chcete zničit Skinheads
to vás strašně trápí
chcet taky zničit všechny nasraný chlapi
a ani vám nestojí zato ptát se jak chtějí žít.
Když jste ale tak strašně do práva zažraný
tak musíte taky zůstat nestraný
a né jedny omlouvat a po druhejch jít.
Na všechno dvojí metr máte
druhým hrozí kriminál.
Pak se řekne to nic oni se přizpůsoběj
to oni jen tak trošku zloběj
to potože maj úplně jinou mentalitu.
Abysme se potom nedivili
a strachem huby nekřivili
na ulici nelezli
radši zůstali někde v krytu.
Na všechno dvojí metr máte
druhý čeká kriminál.
Na všecho jeden metr berte
a ne jako doteď dva
Na všechy jeden metr berte
a ne jako doteď dva
a ne jako doteď dva
a ne jako doteď dva
Jo jo zrovna včera jsem si na tuhle písničku vzpomněl :-)
Tohle taky není od věci :)
Nic ve zlým proti turistům,
když se sem chtěj podívat,
jenže není možný tady žít a taky pracovat,
co to bylo za ránu, kdo nám to sem z dálky spad
černý oči, černý tělo to není můj kamarád.
Bílá liga, bílá síla
bílá liga, bílá síla
bílá liga je bílá bílá
vyčisti si boty, vnich tvoje síla
bílá síla mě zaslepila, černou duši mi vybělila.
Morálku maj jinou
vychování taky,
jak my nikdy nebudou
nevěř na zázraky,
a za křivý slovo to tě nožem pobodaj
tak proč nám sem zabijáky posílaj.
Bílá liga, bílá síla
bílá liga, bílá síla
bílá liga je bílá bílá
Morálku maj jinou
vychování taky,
jak my nikdy nebudou,
nevěř na zázraky
a za křivý slovo to tě nožem pobodaj,
tak proč nám sem zabijáky posílaj.
Bílá liga, bílá síla
bílá liga, bílá síla
bílá liga je bílá bílá
... a nebo
Až nám vlítne do Evropy vlna Arabů
to nám možná zkazí na dobro náladu
hráli si s náma hráli, na slepou bábu.
A ve vlnách vodporu, hnusu a závisti
nadávaj nám lidi že jsme rasisti
chcem jen slušně žít slušně žít
jen upozornit.
Raz, dva, tři Češi stáli
dva do těla dostali
jeden utek
to je ale smutek.
Tak držte spolu lidičky
nebo budem takhle maličký
to je zoufalej řev
dyť jsme stejná krev.
A ve vlastní zemi k sobě budem jako cizí
láska k vlasti nadobro zmizí
zapomenem země česká, že je domov náš.
A ve vlastní zemi budem se bát do ulic
chceme pravici, řvem z plnejch plic
proti slušnejm lidem ale, my nemáme nic.
Raz, dva, tři Češi stáli
dva do těla dostali
jeden utek
to je ale smutek.
Tak držte spolu lidičky
to je zoufalej řev
dyť jsme stejná krev.
A ve vlastní zemi k sobě budem jako cizí
láska k vlasti nadobro zmizí
zapomenem země česká, že je domov náš.
A ve vlastní zemi budem se bát do ulic
chceme pravici, řvem z plnejch plic
proti slušnejm lidem ale, my nemáme nic.
Raz, dva, tři Češi stáli
dva do těla dostali
jeden utek
to je ale smutek.
Tak držte spolu lidičky
to je zoufalej řev
dyť jsme stejná krev.
Landy texty by se měly tesat do kamene, to je česká Bible, hlavně by se je měly učit děti ve škole jako povinnou četbu a v hudebce zpívat :))

17.09.2009, 11:09 |
Kesam Jsem koukal je to paKÁŽ.
Tomáš Suda řekl(a):
"Poslal bych tam pana Kocába , doručova poštu a bez ochranky , aby se s nimi blíže poznal"
A reakce redakce:
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval Pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.
Co to kurva je?

17.09.2009, 13:05 |
maxov co to je?řekl bych že ČR system