Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > FABIA 1, jak na dojezd oken - těžce po přestavbě

o Navštíveno 2304x o
o 17.09.2009, 22:53 | cezetko | Upraveno: 2009-09-17 22:55:22
Tak a mám další dotaz na znalce z oboru Skoda auto :)

Neznalý elektriky ve škodě fabii jsem si pokoutně sehnal plechy (fabie 1) osazené motorkama a ovladačema s fabie 2 (asi) včetně dveřních svazků.

Celé jsme to namontovali, zapojili, oživili. Okna nečekaně fungují tak, jak mají. Dokonce se mi po přeházení drátů povedlo použít ovládání z Fábie 1

A teď přijdou dotazy pro znalce:
1. Ač mám zapojené všechno tam, kam patří, tak mi nefunguje takový to odemykání/zamykání auta tlačítem na panýlku.
2. Když v zámku podržím klíč, tak mi okna automaticky jezdí. Jde toto nějak udělat, aby to šlo i s originál dálkou (není to vystřelovací)

Jen bych dodal to, že se jedná o první fábii 1.2HTP skoro ve verzi junior, jen to je kombík a má to bílé nárazníky :) Dokonce i to auto je bílé :-D

A ještě než se mě zeptáte, jaký to má to a to, tak mi řekněte, kde to najdu, páč o tom auté vím fakt kulec :

o 17.09.2009, 23:04 | cezetko | Upraveno: 2009-09-17 23:11:31
Jinak fungují mi i automatické dojezdy atd. Jen jsem nepropojoval CAN nekam dál. Mám jen propoj mezi dverma :)

Poznatek: Není to CAN ale LIN :)
o 18.09.2009, 02:03 | kozlustechnykus
Co si lechc(mozna spatne) pamatuju, tak zalezelo na konfortni jednotce, co vsechno zvladala (mela nauceno), ale obecne se tohle dalo dokodovat.

Viz: [ Link ]
o 18.09.2009, 08:37 | Spooky1
stahování a vytahování oken by mělo jít nakédovat až na komfotku 3. generace která už má vystřelovací klíče. Alespoň u oktávky je to tak (co jsem zjišťoval), takže Fabia bude určitě to samý. To odemykání nevím s tím neporadím, otázka jestli to taky nebude tou komfortkou...
o 18.09.2009, 09:30 | PAVELK
začal bych ešit tu komfortku není přeci problém sehnat z fabie 2 za směšný peníz
o 18.09.2009, 11:13 | peta34
cezetko : k ot 1 nevim
k ot2 jet o jak pise Spooky1, je na to softik, kterym se da aktivovat vyjezdeni/sjizdeni oken pomoci origo dalkoveho ovladani, ale zatim je dostupne pouze pro komfortky 3 generace, na tech predchozich se uz pres rok a pul pracuje a k dispozici ani za uplatu na strankach nejsou. ted jsem se dival :)
o 18.09.2009, 16:54 | majkl.s
2) Jestli mas opravdu LIN tak dojezd na DO nejde udelat. Jde to jen na CAN, na skodahome je popsany postup.
o 18.09.2009, 19:59 | cezetko
na skoda forum jsem koukal. Ale tam jsou samý béčka, který melou dokola pořád to samý a tam se bojím napsat, aby mě někdo nenadal, že si mám přečíst téma od začátku :)

Proto píšu sem, mezi Áčka :)

Ale díky za rady, vesměs jste mě ujistili v tom, co jsem si také myslel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3433 sekund.