Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Plazma & LCD

o Navštíveno 245x o
o 12.01.2006, 12:00 | J-T.
Mám dotaz na zkušenější:
Co je lepší Plazma nebo LCD když vezmu podobnou cenovou hladinu?
Hádáme se teď v práci a popravdě řečeno mě došli argumenty .......... Jsem pro Plazmu
Může mě nikdo napsat rozdíly? + a - jednotlivých typů?

Díky

o 12.01.2006, 14:39 | Mac
Plasma:
- vyšší příkon
- těžká
- nižší životnost (cca 10.000 hodin)
- nižší ostrost
- nižší rozlišení
- vic se zahřívá, má vzadu větráky
+ lepší brightness
+ odolnější poškození (sklo)
+ subjektivně si myslím, že má věrnější barvy.
o 12.01.2006, 16:08 | Ricci
LCD aj Plazma ma svoje vyhody aj nevyhody, vobec nie je jednoznacne, co z nich je lepsie,ale ked LCD zlepsi svoju technologiu,tak bude mat urcite navrch,ale treba pockat
o 12.01.2006, 16:12 | clown
pozooor vraci se moda projekci ... :o))

viz. novinka od Sony :o))
o 12.01.2006, 21:33 | noname | editace
jj projekce... se vraci, ale myslím, že nemají moc šanci oproti LCD ... plazmu bych by nebral... vypalovaní log atd :-( prostě má více -- než lcd
o 12.01.2006, 21:48 | Pekys
životnost plazem 6.generace je udávaná kolem 50-60tis hodin. Zajdi třeba do Datartu, kde maj vedle sebe LCD a plazmu na stejnym signálu a uvidíš rozdíl. Plazma má jednoznačně věrnější barvy, nemá problémy s odezvou jako některý LCDčka a pokud chceš větší panel než 109cm, tak na LCD zapomeň. Na druhou stranu je u plazmy vyšší spotřeba a víc topí.
o 13.01.2006, 08:33 | clown
pokud budu chtit vic nez 109 cm ... tak si koupim rozumnej projektor a zatemnim mistnost
o 13.01.2006, 08:39 | Pekys
clown: myslíš projektor a plátno, nebo zpětnou projekci? Zpětná projekce je bedna jak kráva a obraz nic moc (při porovnání s plazmou či LCD ze stejné vzdálenosti), a projektor jako takovej snad nikdy neudělá tak barevnej obraz, jako kterákoliv TV (CRT, Plazma, LCD). Nebo se pletu?

o 13.01.2006, 12:38 | clown
myslim projektor a pekne platno :o)))

ale 300 projektor, kdyz ne vic ..
o 13.01.2006, 13:42 | kaa
s cenou kolem 100 000...jedine plazmu a jedine Pioneer, ostatni LCD a plazmy ji nesahaj po kotniky.
o 13.01.2006, 21:04 | Pekys
myslim že projektor se s TV nedá vůbec srovnávat. Takový barvy jako plazma nebo LCD nemůže dosáhnout, obzlvášť v nezatemněný místnosti.

Ale jako na fotbal 8*6 metrů bych se klidně kouknul. :o)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.312 sekund.