Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > online hry

 o Navštíveno 6118x o
o 19.01.2010, 09:06 | FuckZOG
Hrajete někdo nějaké online hry? Myslím typy Lineage II, WoW, Aion? V práci se nudím,tak přemýšlím o WoW... Má cenu hrát na oficiálním serveru? Hrál jsem Lineage II ale nějak mě to nechytlo... potom chvíli Aion ale na free serveru Infinity a taky nic moc.... v minulý práci o WoW pořád básnili,ale nevim jestli do toho vrážet nějaké peníze...


o 19.01.2010, 09:29 | Proffesor_W
[ Link ]
hraju tohle, je to f2p. jde koupit premium za nejakych 12usd mesicne, dava 50% exp navic z questu a grindu. Bohuzel je tam cash shop ktery je na top levelech nezbytnej.Hra je 1.5 roku stara. Je tam toho pomerne dost. 16 povolani, 4 rasy, 6 raidu, dungeony, server VS server, klasicky battlefieldy, tematicky battlefieldy. level cap je 79, na 69 se dostanes pouze questama, je jich tam hromada. Veci taky dost, od lvl67 to zacne byt hodne zajimavy.

Co se tyce aionu tak lidi co tyhle hry hraji se rozdeluji na dve poloviny. Pro nektery je to super, ale opravdu dost kamosu co aion zkusilo se po dvou mesicich vratilo do predesle hry, protoze je to rychlokvaska. A grindfest na pozdejsim levelu, coz je u p2p velmi spatny. Lineage je v podstate to same. A wow? ta grafika je k zbliti. Koukni na nejaky ingame videa z toho Requiem Bloodymare (season 1 nazev) nebo Requiem Memento Mori (season 2 nazev). Je to mimochodem docela krvak, z potvor i lidi toho moc nezbyva. Docela super jsou tam hlavne mobove, ruzny zrudy kterym z pupku kouka nejakej potrat a tak podobne.

[ Link ]
o 19.01.2010, 09:45 | FuckZOG
vypadá to zajímavě... ten premium stojí 10 dolarů na měsíc... asi to zkusím
o 19.01.2010, 10:02 | Proffesor_W | Upraveno: 2010-01-19 10:13:36
npred si to stahni a zkus si to free, na tom lvlu dejme tomu 1 - 30 to zas tak hrozny neni. Ja bych doporucil si to zkusit zadarmo, pokud te to chytne tak si kolem lvlu 30 zaplat premium. Ad servery, jsou tam 3:
Valdes - PVE
Hammerine - PK - muzes volne zabijet lidi co maji stejny nebo vyssi level
Lintra - PVE - ma nejmensi populaci, hraju na nem.
Nejvetsi populaci ma asi Hammerine a pak valdes. Bohuzel se obcas odrazi na tom ze nefunguji nektere dungeony prooze jsou pretizeny, to nas ghost server nezna hehe. Jeste mensi rozdeleni classu:
Turan - templar / defender
na lvlu50 se templar deli na radianta (healer) a tempesta (lightning AOE). defender na commandera (pvp tank) nebo protectora (slaby dmg ale self heal)
Kruxena - rogue / soul hunter
na lvlu 50 rogue bud assassin (stealth, nejlepsi pvp char) nebo shadow runner (samostril, velky dmg ale pomalej). soul hunter pak bud dominator (klasicky pet, mas nejaky potvurky co zabijeji za tebe) nebo defiler , poison AOE dmg, asi nejvic over power char, ma obrovksy dmg a stuny a na 8-12 potvor
Bartuk - shaman / warrior
shaman bud mystic nebo forsaker, flame magove, jeden je velky dmg na 1 potvoru, druhej je flame AOE mensi dmg, oba super na pvp.
warrior pak bud warlord, party buffer a aoe, nebo berserker, nejvetsi dmg ze vsech
Xenoa - battle mage / hunter
battle mage pak bud Druid , nejmin hrany char, na hovno, broken, umi se menit do nejakych forem ,ale je to cely na prd. Druha volba je elementalist, obrovsky magic damage, super na pvp
hunter bud avenger ,ma pasti, muze zajmout asi 90% potvor we hre vcetne mensich bosu ktery pak bojuji za nej. Nebo ranger, nejvetsi DPS ve hre, 50m range, obrovky critical chance a velky dmg s nejvetsi rychlosti. v pvp masakr, lvlovat ho je ale bolest

Ja hraju rangera. Hlavne nehraj assassina, to tam hrajHodne zabavnej je Avenger. Pak taky berserker/warlord a i shadow runner. Battle mage - elementalist nebo shamani jsou taky ok.
o 19.01.2010, 10:15 | Proffesor_W
jeste pridam wikipedii, je tam v podstate vsechno, questy, lokace, itemy, povolani, skilly, raidy. Neco je neaktualizovany protoze nejaky ten mesic dozadu se hra kompletne zmenila ale stale to pomaha dost do zacatku:

[ Link ]
o 20.01.2010, 07:26 | FuckZOG
včera jsem se registroval a nelze potvrdit mail, protože jsou problémy na serveru..
o 20.01.2010, 11:09 | Proffesor_W
tak to netusim, podle fora vcera zadnej vypadek nemeli. Maji akorat regulerni maintenance kazdy tyden a obcas to postihne i web. ale vcera teda nic. Dnes v noci bude 3 hodinova maintenance. Pokud budes ve hre tak te to vyhodi ven s upozornenim a nepujde se nalogovat (error 06: failed to connect server)
o 20.01.2010, 11:54 | FuckZOG
Oops! There was a problem communicating with the server.

toto to píše při potvrzení mailu,abych si aktivoval účet, potom jde hra teprve stáhnout a přihlásit se teda aspon myslím, takže nemůžu asi nic dělat... zkoušel IE a firefox u obojího to samé
o 21.01.2010, 12:12 | OMEGA
WOW ma sice grafiku k zbliti, z HC hry a raidovani se stala hra pro masy...ale porad je to o HEKTAR nejlepsi MMO co je na svete, alespon do prichodu Star Wars a Startrek online. To jsou asi jedine hry, ktere maji vubec sanci urvat kus trhu. Osobne si myslim ze jedine co ma na to stat se masivne hranejma hrama...budou MMO nove generace od Bioware a opet Blizzardu.
o 07.09.2020, 11:49 | Route69
Čau, no dřív jsem hrál spousty her, ale víc bez internetu protože dřív ne každý měl internet. Tak mě bavilo třeba Need for speed underground, a pak jsem už hrál po netu třeba COD2 taková klasika. Jinak teď hraju jen když se nudím nebo někam cetuji tak třeba poker, nebo tyhle automaty [ Link ] samozřejmě, že zdarma. Zatim jsem nikdy neinvestoval do hraní nějakých online her, ale chápu, že někdo v tom vidí nějaký význam.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3362 sekund.