Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Android - help

o Navštíveno 1575x o
o 29.08.2010, 22:07 | X-sat (M) | Upraveno: 2010-08-29 22:20:35
Seznamuji se s tímhle OS a zatím spokojenost. Momentálně jen nevím, jak nastavit zvuk, který by mě upozornil na přijetí SMS notifikace na displeji mobilu. Konkrétně se jedná o SE XPERIA X10 mini.

díky

PS: Klidně i doporučení na ověřené aplikace ;-)

o 30.08.2010, 10:36 | X-sat (M)
:-)
o 30.08.2010, 10:54 | Paczqo
Zkus ringroid tam si jednak mužeš přimo vytvořit melodii a pak to jde uložit jako music,alarm, ringtone, notification.
je to docela fajn program ja jsem si přes něj udělal všechny zvuky
o 30.08.2010, 11:44 | MaxxT
jj ringdroid je good.
o 30.08.2010, 11:48 | X-sat (M)
Já spíše hledám volbu k nastavení "pípej, když přijdeš SMS notifikace". Ale díky.
o 30.08.2010, 12:24 | kuja
Androida uz nejakou chvilku nemam, ale myslim si, ze zrovna tohle neni mozny. Zvuk u SMS ano, ale u dorucenek ne. Ale zeptal bych se zpis na nejakym Android foru :)
o 30.08.2010, 14:39 | Cenda
možná když použiješ jinej spravce na SMS, standardne to asi nepujde.
Ja teda zrovna ocenoval, ze mi to zadnej bordel nedela, jen se v tichosti odskrtne :-) Bohuzel jsem ho utopil, tak cekam, co mi napisou ze servisu.
o 31.08.2010, 09:30 | X-sat (M)
OK, začínám nad tím taky přemýšlet jinak ;-) A ještě k té SMS notifikaci na displeji - je vidět až po odemknutí telefonu. Při pouhém "rozsvícení" notifikace vidět nejsou...

Na android fórum se chystám, nebyl čas ;-)

Jaké doporučujete?

děkuji
o 03.10.2013, 11:32 | Crimson
Co se mi stalo po 2 letech na mém Galaxy Ace,
přišla mi SMS, já ji smazal, a ono mi neustále přichází to samé upozornění a na obálce je furt 1 nová sms
ale žádnou už nemám

netušíte jak se toho zbavit, restart ani vyčištění cache nepomáhají

někde to tam furt hnije ..
o 03.10.2013, 16:02 | prohifi.cz
asi bych zkusil nejakou aplikaci na zalohovani sms - vse komplet archivovat, pak vsechny sms smazat a vratit je tam
o 03.10.2013, 16:39 | Crimson
já v mobilu žádnou SMS nemám :-)
nainstaloval jsem SMS Pro, párkrát to zrestartoval,
odinstaloval SMS Pro a konečně po týdnu to zmizelo
shit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3282 sekund.