Navštíveno 1833x

Poradte kde máte pojistene deti nebo kde jim spoříte uvažujem o nečem pro malou hodne lidí radí sluničko.

13.09.2010, 19:45 |
hanzz Pro děti mám stavebko, kde je největší bonus (zatím... :). Jinak bych asi o Sluníčku uvažoval. Úrazovku dětí mám včleněnou do svého životního pojištění.

14.09.2010, 07:34 |
Arnie_one | Upraveno: 2010-09-14 07:49:20
Spirit:
Otoc jim do 18 3x lisku.
Slunicko, sporeni na ktery nemuzes 18 let sahnout. To nejsou dobre ulozeny penize. Procti nejaky diskuze na netu.
[ Link ] Neprijde me to jako hitparada, dat 100tis a po 17-18 letech dostat 118tis :) To jeste za 18 let prodelas, tim jak se kejve mena inflace atp.
kupuj pravidelne akcie, treba i s dividendou, napr Philip moris, Cez a pod, davej tam jen extra penize, co nebudes potrebovat... nej zhodnoceni...

06.09.2013, 17:23 |
bafis Momentalne resim stejnej problem, ma nekdo neco k doporuceni, nejakou zkusenost ?? Diky.

06.09.2013, 19:54 |
gizmi Jedine stavebko ;) Tati me sporil stavebko a krasne se pak vyuzilo na vlastni bydleni. Pak jsem tatimu neco malo poucel a on me to splacel opet stavebkem, ktere hodlam pouzit na garaz. Je to bezpecne, je tam garance penez od statu a osobne od pristiho roku budu zakladat stavebko mimcu taky.

07.09.2013, 11:17 |
bafis jojo, co takhle procitam diskuse po netu, tak ruzny slunicka a berusky nikam nevedou a kdo ma trochu rozum tak doporucuje stavebko, jen ted vymyslet nejaky konkretni...

07.09.2013, 11:42 |
gizmi bafis: nejhorsi je se v tom vyznat a makler te stejnak doporuci to, co je vyhodne pro jeho provize:( Mame od Reifky, ale asi to bude vsude podobne..
Sluníčko je hrozný.
Kdyby sis vybral stavebko, konkrétně Lišku, dej vědět.
Od 1.9. ale snižovali úroky na vkladech......
AllInOne: Tak sem dej více info..
Kdyz tak konkretne do mailu kdyby te neco zajimalo.
Napred mrkni na cmss.cz
Zavolej mi na tel.cislo moje zena dela financniho poradce.Ostrava,Frydek,Havirov,trinec a okoli.