Navštíveno 3143x

15.09.2010, 12:41 |
Veva [ Link ] zajimalo by mě jak dlouho to cvičil, ale klobouk dolů s jeho kouskama!
Paradicka :o) akorat na konci nechapu to zniceni pneu :-/
opět další jeho sqělé video.

15.09.2010, 14:11 |
Alííí Návrat do reality se mi sekal, tak ať nemusíte klikat...
[ Link ]

15.09.2010, 14:13 |
Alííí Jak si ta Fiesta na startu sedá, než vyrazí, z toho mi jde mráz po zádech. Dobře on.
Jinak slušnej život má takovej zkrachovalej jezdec rally. :-D To se to budou prodávat trika s plamenama, 43, Monster, atd.

15.09.2010, 14:15 |
tygrm no dělat připravený kousky mu jde dobře, ale setkání s realitou je horší. ani nevím jestli už konečně dojel a i tak nebyl moc rychlej.
Ja nevim,ale s imprezou to bylo mnohem lepsi,cistci..tohle je takova usmrkana prdlavka,zvuk je sileny :-/ Ne ze by neumel,umi,ale s timhle skopkem to proste neni ono :-)
2 Alííí: to mi teda vysvetli, prečo zkrachovalej jezdec rally :-)

15.09.2010, 14:41 |
tygrm ty jsi neviděl jeho vysledky na mistrovství? no vlastně já taky ne a nikdo jinej
2 tygrm: mhm, v zlom kontexte som si to vyložil :-) nič, ignore. Inak nejazdí zle, to vôbec nie...
jj, když se to takhle sestřihá tak to vypadá dobře....ale realita natáčení a počty pokusů to je jiná už :)
2 tygrm: inak si ho dôjsť ani nemohol vidieť, lebo pod WRC licenciou ešte ani nejazdil. Zato v US má cien celkom dosť ;-)

15.09.2010, 14:47 |
tygrm ano, auto řídí fakt dobře asi líp jak 99,9% populace, ale na to 0,01% nemá. tak jsem to myslel

15.09.2010, 14:50 |
tygrm hmm a kolik US pilotů uspělo v ms nebo proti šílenejm finům? a to nemluvim o loebovi. proste to není jejich disciplina. jsou dobří jinde tady ne
tak jeden z jezdců rally ktery který se snaží propagovat svoje jméno a vydělat na tom. Čím víc se diskutuje o tom, jak jsou tyhle videa sestříhaný, jak mu to letos nešlo v závodech, tím sponzoři lépe platí:-)
A vo tom to jéé:-))

15.09.2010, 14:54 |
tygrm to je pravda, jeho karamboly byly v každém sestřihu.:)

15.09.2010, 14:55 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-09-15 15:08:56
tygrm: NJ ale Loeb je první jen proto, že Chuck sere na rallye od doby pádu B skupiny, kde jezdil v přestrojení za Michele Mountonovou a nakládal to všem chlapům :-)))

15.09.2010, 14:57 |
tygrm tunere ja se malem po*cal.:))))

15.09.2010, 15:28 |
choze dobře si drbnul pravým zadkem o mantinel na nájezdu do poligonu ..
jak jsem nekde cetl, Ken je predevsim obchodnik
zacal jezdit ze zabavy a Gymkhana je pro nej slusny zviditelneni

15.09.2010, 15:52 |
Kesam kONEČNĚ mu daly pořádnou káru :D
neco pro kesama :D:D jinak ty tři 360ky na ty vodě to je zrychleny ne?jinak nechapu jak se to auto muze tak rychle otočit o 360 i když má náhon na vsechny 4
Mno ty voe nevim proc, ale po 4 minutach mi ten zvuk zacal lizt pekne na nervy...
Jinak jako joo, ma to v pazourach, kor kdyz ma neomezene pokusu;)
2 Vlastah: presne tak. Co-founder DC Shoes, do rally šiel ako do hobby, málo ľudí to pochopí, furt je jednoduchšie ohovárať... :-)
2 tappaja: tiež... boxer bol boxer :-(
2 P3RF3KT: by si sa divil, kor keď to jeho má 650bhp :-)
spíš jak je ten motor nadupanej , to pak taky jde uplne jinak...
Ken je borec a nikdo z nas se mu ani nepriblizi.
Ano jeho vysledky v rally soutezich nejsou zrovna oslnive, ale treba Kimi Raikonnen na tom neni o moc lepe, napriklad. Ken sam priznal, ze jeho ucinkovani v evropskych rally soutezich je neskutecne narocne a neustale se uci a hluboce smeka pred jiz ostrilenymi jezdci. On blbej neni a vi, ze nesezral vsechnu moudrost.
Chybí mi na videjku ještě ukazatel jeho rychlosti, to by mě dost zajímalo, jinak smekám, fakt dobrej!
Tuner: špatně. Víš proč už není skupina B? Protože Chuck řekl, že už ho závody nebaví :o)
Ken je Borec a na první pokus by to nedal nikdo.
no jestli to je sestrihany z 1000ce pokusu, tak nekde musi byt obrovska hromada turbodmychadel, s timhle ALS mi to prijde ze to je tak jedno na jeden pokus:)
jako jasny ze je to jedna velka reklama, ale udelany je to hezky, kouka se na to o dost lip nez na ostatni reklamy:)

01.11.2013, 01:46 |
Jozzo
mě dostávají ty davy lidí kolem trati jak utíkají těsně před autem ....
zkuste to v dnešní době :) to by se na TV hovna a Zeman podělali

01.11.2013, 11:26 |
AR Leveler: bylo ;)
Ajo sry:)Dlouho sem tu nečučákoval:)
Petura: V dnešní době?
No problém, jen to pravda nesmí bejt u nás po tom co se zda udělal nesmyslná nevole vůči rally... Tohle je třeba z rallye legend z letošního roku:
[ Link ] :-)