Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ken block - připomenutí

o Navštíveno 2044x o
o 03.01.2011, 11:58 | P3RF3KT
neměli by jsme zapomínat :))) mnozí z nás už viděli několikrát ale urcite tu bude i pár jedinců co některé videa třeba neviděli. Ale myslim si že určitě všechna stojí za připomenutí. Velkou poklonu si zaslouží taky hlavně filmový štáb protože propracovanost videí je opravdu úžasná :)

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

a když se občas nedaří :))))
[ Link ]

a jen tak pro zábavu :)
[ Link ]

o 03.01.2011, 12:42 | /// MiŠeL ///
já teda nevim co ne něm všichni vidíte :-/
o 03.01.2011, 12:44 | hanzz
Umřel, nebo co?

:)
o 03.01.2011, 12:58 | muSlim
Čo tým sleduješ?
o 03.01.2011, 13:17 | Bucci
jako /// MiŠel /// frajer s prachama co má naučeno pár triků...

... co vim, tak v rallye propad jak sviň...
o 03.01.2011, 13:24 | /// MiŠeL ///
dokončil jen jednu soutěž jinak pokaždé havaroval na elitu z evropy nemá :-)
o 03.01.2011, 14:00 | imax
jj jasne, je to dement co neumi ridit, kolik z vas dokaze udelat alepson otocku o 180 stupnu na asfaltu? Takze pokud neumite alepson to co on, tak si nechte tyhle reci pro sebe. Nikdo tady netvrdi ze je to mistr sveta, ale take nikdo nemuze rikat ze nic extra neumi. Kazdej profik ma naucene nejake triky finty atd... ale prave to z neho dela profika, i kdyz ne toho nejlepsiho!!!
o 03.01.2011, 14:05 | hanzz
imax: S tou nadupanou Imprezou bych byl schopný dělat právě jenom ty otočky...

:)
o 03.01.2011, 14:24 | muSlim
2 imax: Ja ho mám rád, len nechápem vyťahovania topicu nanovo, každý to pozná, každý to videl, úplne zbytočný thread.

A čo sa jazdy týka, tak s koňmi spravím aj ja čo len budeš chcieť, trust me, niesom obyčajný pepa s oktávkou čo chce len dôjsť z bodu A do bodu B a viacero takých schopných sa tu nájde, mohol by som menovať...

Inak mne osobne sa viac než všetky jeho videá páči spomalený záber z jazdy Audiny od Alm Racingu, voilá:

[ Link ]
o 03.01.2011, 14:29 | Jajinek
jako Mišel!!!!
Proč tady není nějaký videjo se Sebem nebo Gigim nebo Colinem atd atd,to jsou řidiči!!!!
Imax: s takovým autem ani nic jinýho nejde dokud to nenatrénuješ.
A kdo by dokázal toto s posrano feldo,která nemá ani turbo ani 4x4 ani další p......-

[ Link ]
o 03.01.2011, 14:31 | walish
Slim: "úplne zbytočný thread" - musíš na něho pomalu,začal s pojištěním,teď tohle,on se k tomu dopracuje,neboj ;)
o 03.01.2011, 15:46 | P3RF3KT
slim,walish: mate s tim nejakej extra problem?Zavirovava vam to PC nebo spomaluje chod PC kdyz je to nejakej ten thread navic?Nebo ste povereni tridenim threadů nebo co vas na tom tolik žere? I kdybych založil topis s fotkou psího hovna nechapu co by vas na tom melo srát? Thread o prodání posledních 30ti minutách roku 2010 nebyl o hovne? Mel sem k tomu snad naky vyhrady? Mlčte a topic neotvirejte když vás to tolik žere!
Jinak co sem timhle chtel rict. Urcite ne to ze je to nejakej mastr, ze v rally mu to moc nejde to moc dobre vim ale o to nejde. Jde o to video ktere je samostane moc hezky udelane a on to ma moc hezky nacviceny a velice dobře se na to kouká.
o 03.01.2011, 18:55 | Arnie_one | Upraveno: 2011-01-03 18:57:13
To me se libi tahle legenda Ari Vatanen a Pikes peak

[ Link ]
o 03.01.2011, 20:03 | H-Honza (M)
a sakra tady to je samej ostrej ridic koukam...
jen by me zajimalo jestli jste si vubec sedli do nejaky slusny karky a mohli nekde na okruhu nebo podobne okusit co se s tim da delat resp. jak si muzete lehce rozbit drzku a znicit auto.
A ze je Ken neuspesnej? Divny, cist podobny tvrzeni, kdyz mi staci zadat do google tri slova a vidim ze asi neco umet bude...

2009: Third in Rally America Championship Third in rally event at X Games XV
2008: Third in Rally America Championship. Third in rally event at X Games XIV
2007: Made P-WRC debut. Third in Rally America Championship, second in rally event at X Games XIII
2006: Established Subaru Rally Team USA. Second in Rally America Championship. Third in rally event at X Games XII
2005: Rookie of the year: Rally America Championship

o 03.01.2011, 21:02 | Kesam
Je dobrej Keník :-) dá se nsa to koukat
o 03.01.2011, 21:56 | mrazik
Ken je dobrej a umi. A ten kdo ho pomlouva, jak neumi ve WRC rally, tak by se mel dobrovolne prastit do hlavy. On sam priznaval po WRC, ze obdivuje vsechny piloty a hlavne jezdce v prvni desitce a on vi, ze se k nim ani nepriblizi, ale chtel to zkusit, proste sebral odvahu a sel do toho. Nekolikrat tam vysekl obdiv nejlepsim pilotum a doslove je nechapal, jak to dokazou.
Co treba predvedl Raikonnen ? Taky uplny prd a letosni sezonu ho nikdo nevzal, leda, ze by si to zaplatil.
o 03.01.2011, 23:05 | Nismo.Power
block by si tu zasloužil ban :)))
kua dejte mi někdo sponzora, dobrý auto letiště palivo a gumy .... po tejdnu mi dejte filmovej štáb a hotovo....
kua hlavně ty prachy no.... pak to je prostě jen "practice" a pokud člověk neni jelito tak neni problém, ale sám na rovinu řeknu že tohle by mě bavilo zatimco nějaká rally fakt ne do toho bych se nenaverboval ani ožralej to nemusim resp. z toho jako z mála věcí bych měl vítr jen se svízt ač ty auta sou fakt bezpečný ale stejně....
o 03.01.2011, 23:44 | /// MiŠeL ///
H-Honza: x games je jen show tam nějaké vysledky nic neznamenají neříkám že umí ho.no ale taky nic extra je to jen jedna velká nafouklá bublina [ Link ]
o 04.01.2011, 02:47 | Tichy
P3RF3KT: Prehlidnou nekolikrat postnuta videa o Kenovi, to je asi stejne tezky, jako prehlidnout temata o pojistkach na auta!
o 04.01.2011, 15:35 | RedBaron
Ken prostě má dost peněz na pořádný nářadí, dost času na tréning a dost dobrý stříhače videa. Jinak proti němu nic nemám, jeho aktivita je mi sympatická :o)
o 04.01.2011, 16:23 | Proffesor_W
ono to neni jen o tom zajizdet vysledky. Spousty lidi na rally chodi jen kvuli lidem jako je Triner, Galli nebo byl McRae ci Ragnotti. Jen kvuli tomu jakym stylem jezdi(-li). Kdyby se Block ve WRC vykaslal na snahu zajizdet vysledky (na coz evidentne nema) a misto toho jezdil svym stylem "gumy ko-omezovac-koukam bocnim okynkem", tak by tam mozna jeste byl :)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3465 sekund.