Navštíveno 40781x
nepojede nekdo s lidi co osobne znam pro jistotu v blizke dobe z brna do prahy? potrebuju pro jednoho mistniho clena neco malyho vzit pac nechce aby se to resilo postou
jedu zejtra z Oslavan do Prahy, což je od Brna coby kamenem dohodil (nevím ještě přesně v kolik, ale předpokládám 14-16h), pak se budu v těhle končinách pohybovat ještě ve středu, ale to už zdaleka ne tak blízko Brno. bohužel se osobně neznáme (nebo o tom alespoň nevím). kdyby náhodou, zavolej mi na 721 41 42 43
sakra zrovna zitra sem mimo :( uvidim kdyztak ti cinku pokud bych nejak stihal a domluvime se
OK, jak říkám, i středa je reálná, ale to bys mi to musel někam přiblížit na D1
Honzo za Lukeho dam ruku do ohně ;-)
ok, kdyztak me budes dluzit 5 tisic pokud ho uz neuvidim :)
jo... (slibem nezarmoutis) :-D
V nedeľu pôjdem cez Brno späť do Prahy, keby to pomohlo, ale muselo by to byť fakt niečo maličké lebo sedan-samuraj bude až po strop narvaný :-)
Slime ale tebe nikdo nezna :-D a jeste mluvis jinou reci takze ti ani nikdo nerozumi :-D
2 Luke-Jeep: nájdem si Ťa :-D
jj jak budeš v Brně, zastav se :-)
a jede někdo obráceně? Praha Brno...? malej balíček k vyzvednuti na sjezdu na chodově? ;-)dík :-*
2 Luke-Jeep: neznámy člen v piatok ráno :-D
no joooo! ale jstli se mu da verit :-D pokud by ti to nevadilo, tak te zneuziju ;-)
No tomu by som určite neveril, je to hrozný darebák :-)))
pojedu zas někdy příští tejden, ale nevím přesně kdy, to jen kdybys nechtěl darebáka, ale seriózního chlapa :))
:-D no ze bych si pomohl... :-D
ne ted vazne: diky moc chlapy...
jeden mistni mi totiz dneska dost vyrazil dech... vec ktera se tam kvuli nemu posilala musi zpatky, pac bych ju uz nemusel nikdy videt... ale to neřešme
Luke: Já jedu zítra u prahy a vracím se na ostravu, takže do brna není problém ti to hodit. Kdyžtak tel na mě je 604 420 608. Budu v praze asi max do 10:00 a pak vyjedu.
tweety: diky moc!!, ale to je moc brzo, to nestihnu nachystat a dohodnout..
2 Luke-Jeep: tak čo? Budeš to chcieť realizovať teda? Ráno vyrážam okolo deviatej počítam, na ôsmu ešte musím niekam zbehnúť, tak by som Chodov mal cestou...
04.04.2011, 15:21 |
lišky Taky bych potřeboval někoho na odvoz 4ks alu kol z BRNA (lukejeep) - do Prahy (lisky) :)