Navštíveno 2993x

Jako já nejsem žádnej stavař či něco podobnýho, ale proč mi připadá 10 let až příliš?
[ Link ]

10.07.2011, 11:02 |
Rajdlos | Upraveno: 2011-07-10 11:03:53
ze by kvuli penezum a taky jak pisou v clanku kvuli casovemu harmonogramu
to si zase nekdo namasti kapsu
Jinde udělají 160km za 1 rok a u nás za 10...
Pokud to budou dělat technologiemi, které praktikují dnes tak stejně ten začátek bude za těch 10 let znovu v prdeli...
MUSÍME TO OPRAVIT.....
Že se někdo namastí, o tom nepochybuju. Ten časovej harmonogram bych chtěl vidět, tak nějak mi furt nedochází co tam chtěj těch 10 let dělat.
A taky nechápu proč teda už neudělaj po celý tý délce 3 pruhy.

10.07.2011, 11:12 |
Link Opírat se o lopaty a čumět na kolony
...to zas vyrostou některým baráčky :-) Ale zas bude levnější nafta, pumpy budou muset jít dolů, bo RSD bude konkurent jaxviň :-)

10.07.2011, 11:24 |
Kamil co se týče opravy cest a celkově stavebních prací, tak je to tady u nás jedna velká tragédie a tunel vedle tunelu. Proč to nejde jako jinde, aby se makalo 24 hodin denně? U nás se dělá jen přes den a to tam stejně člověk vidí ty netáhla jenom stát...
njn, co nadělat, dopadne to jako R10, která má tak 8 let new povrch a už je to děs, nejhorší je to u Brandýsa ve směru na Prahu, a aby byli z obliga neb nemají prachy na opravu, dají tam doporučenou rychlost 60 km/h a tím je "údržba" hotová... je to tam už půl roku a nic se s tím nedělá.
Takže D1 bude jen a jen pouzavíraná, oprava stejně na nic, fakt paráda, hlavně že si někdo namastí kapsy, tak jako u těch Pandurů viz. článek a porovnání:
[ Link ]
Kamil:
"Pracovní doba stavby: 07:00-16:00" Super cedule
"Probíhá technologická přestávka" Další super cedule, která lidi jen ještě více nasere, neb znám plno míst, kde tato cedule je dlouho dobu a nic se tam neděje.
Ono tam dát:
"Nejsou peníze, proto se nestaví" by fakt vypadalo blbě no...
Technologická přestávka už mě párkrát rozesmála, kurňa co to je? Stroje jsou utahaný? :-D
Pokud by udělali povrch jako je na D11 od Poděbrad na HK tak by to bylo fajn... jinak včera projetý SLO a A (Lublaň,Villach,Salzburg,Linz) tak je to slušná jízda i na H&R podvozku.

10.07.2011, 11:35 |
party_boy | Upraveno: 2011-07-10 11:36:17
To by bylo, párkrát jsem jel Praha - Přelouč, takže ten úsek znám.
protože sme v ČR tak nevěřim že tady někdy něco udělaj pořádně ani za těch 10 let..
Technologická přestávka, to je třeba když dají nový povrch asfaltu, betonu a čeká se, až to dozraje, např., ale když je to někde na úseku 1 km, 2 týdny, nikde nic se tam dalšího neděje, tak je to jasný, nejsou prachy...

10.07.2011, 16:40 |
Fipo 16km za 1 rok je fakt výsměch...
o těch 3 pruzích po celé délce ani nemluvím...ještěže D1 k životu téměř vůbec nepotřebuji :-)

10.07.2011, 18:04 |
TROY když jsme jeli do worthu tak jsem se divil proč kolem půlnoci ve Vídní makaj na dálnici - to je u nás hudba budoucnosti :(
Místo toho se napakujou dodavatéle apod
Nicméně by mě zajímalo jak často se třeba měřej náklaďáky přetížený na dálnici
problém státních zakázek. když je soukromej investor, staví se jinak,protože je tlak na čas, bohužel u státní zakázky nikdo není motivovanej k tomu, aby součástí zadání výběrovýho řízení byla podmínka práce na směny. a klidně at dají milion měsíčně tomu, kdo to bude hlídat a šlapat po nich. jenže k tomu bohužel nedojde.

16.07.2011, 15:55 |
Daryl (A)
Chce to udelat poradne ten zakon o verejnych zakazkach.
1) ve verejne zakazce neexistuje obchodni tajemstvi. Smlouvy, rozpocty ..vse ma byt verejne. Myslim, ze pak pod takovou verejnou kontrolou by si nedovolili nadhodnocovat zakazky a domlouvat nesmyslne dlouhe terminy.
2) u takove zakazky bych zadal zarucni lhutu aspon 10 let. V ramci zaruky hradi veskere opravy vyherce verejne zakazky.
madmaik: teď jsem to taky četl, co na to říci... :-(
jako madmaik, zrovna jsem to sem chtel dat :o)))
A to je 16km vc. strzeni mostu, tj. predpokladam ze budou delat i novy most :o)))
No jo, ale copak existuje nějaká firma, která by nechtěla dostat zajištěný příjem velkých peněz na 10 let? Samo, je jich plno a ti, který o tom budou rozhodovat, mají vysmáto, neb to bude tak velké všimné, viděl bych to nastejno jako u tunelu Blanka...
madmaik > To je mazec no.

17.07.2011, 12:21 |
Syrup je to sice hnus, ale po procestovani cerne hory a srbska jsem rad i za tu D1icku :))
No tvl, to je k blití, prachy, prachy, a prachy a lidi, pozabíjejte se, pos...e se -
[ Link ] předposlední odstavec viz. FRČ na videu v čase 3:45 a dále a to byl rok 1997, je 16 let od té doby a stále to samé...
[ Link ]