Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > S: Rabac od 9.9. ubytování blíž k moři

o Navštíveno 2869x o
o 07.09.2011, 10:11 | sts
Rodiče jedou do Rabacu, ale ten kopec co se tu nabízí ubytování za solidní peníze jim nevyhovuje.
Víte někdo o něčem blíže k moři? Za nějakou dobrou cenu. Apartmán co mají každoročně mě připadne zbytečně drahý. Prý si zajdou v Rabacu do cestovky, tam jim něco doporučí. Jezdím pod Makarskou kde lidi u silnice nabízí ubyt. na každem druhém metru. V Rabacu to tak není?
Děkuji za radu.

o 07.09.2011, 10:27 | Šestikule
My jsme to viděli v Rabacu stejně, ubytko na každým kroku. Je tam tourist center, kde mají přehled o volných místech.
o 07.09.2011, 10:45 | Wasp
Určitě tam něco seženou, je tam toho hodně. ;o) Ale mne vyhovovalo, že jsme na kopci, byl tam klídek večer :o)
o 07.09.2011, 10:53 | Kapka (M)
ted jsme se v noci z Rabaku vratily..uplne naprosto v pohode seženes neco na miste..doporucuji červený TouristCentre..bez problemu se tam domluvi česky a adokonce si me ten kluk tam pamatoval :-) myslím si že ubytko trošku v kopci ma sve kouzlo..nabízel nám apartmanek přímo nad hlavní třídou,ale my jsme šli radši do kopce...ten nadherny vyhled na zatoku při snídani na terasce nema chybu..platily jsme ted za 6-luzak /3xložnice/ 11Eček komplet za osobu/noc

foto k příspěvku  od Kapka

o 07.09.2011, 10:59 | Crimson
at jsi "dole" nebo o 3 ulice výš, stejně musíš sednout do auta a dojet za hotely se koupat..

jediná výhoda bydlení níž je ta, že večer můžeš jít pěšky na pivko..

jinak ubytko seženou kdekoli, v jakémkoli Touristcentru
o 07.09.2011, 11:33 | sts
Právě, že chodí pěšky a každý den nechtějí startovat auto. Do toho Touristcentra chodí. Mám zato, že měli ubyt. cca 40E. Pro dva se mě to zdá moc..
o 07.09.2011, 13:06 | Verano
kapka: jaký tam je počasí a jak je teplá voda??všude hlásej přes noc 20 a den do těch 30 je tomu ve skutečnosti tak??jedu do rabka 17tého a obávám se o teplotku díky za info
o 07.09.2011, 13:11 | Luke_288
já byl před lety v půlce září na Makarský, přes den teplo, ale moře už studený...
o 07.09.2011, 14:07 | Crimson
jedu taky 17. a nemám strach, jako každý rok, to zas bude vypečenej tejden :-)
o 07.09.2011, 14:17 | Kapka (M)
pres den bylo fakt tech 30st..a moře o hodne teplejsí než když jsem tam byl na zacatku prazdnin..jeden den nam tam trosku sprchlo,tak jsem dali vylet po okoli,ale odpoledne jsme se uz zase koupali v moři..takže u nas naprosta spokojenost
o 07.09.2011, 14:56 | Šestikule
Verano: když koukneš na dlouhodobou, tak od 14. se má začít ochlazovat k 23C, 17. nejspíš déšť, od 18. zase těch 21-23C. Ale ono se to samo může docela měnit vzhledem k všelijakým tornádům apod.
o 07.09.2011, 15:00 | Crimson
já sleduji tuto kameru často, je to pohled z Cresu na Rabac včetně teplot [ Link ]

a pak sleduji Labin [ Link ]

o 07.09.2011, 15:23 | Šestikule
Labin je super, na ten jsem koukal taky. Já jsem předtím Chorvatsko i Rakouskou sledoval 14 dní dopředu tady ( [ Link ] trefili se.
o 07.09.2011, 16:40 | Fordik
V Rabacu jsem před dvěma lety bydlel v apartmánu u křižovatky Slobode a Obala Maršala Tita. Bydlení fakt jen na přespání (co tam taky jiného, ale pokud by bylo více lidí, měli tam hezčí pokoje), ale ta terasa? V noci výhled přímo na přístav v zátoce, rano tam nepražilo sluníčko a člověk si dal krásně kávičku a cigaretku a díval se přitom na moře. Sakra a dost nebo se mi tam bude chtít zase zpátky.
Tourist centra jsou tam jedno vedle druhého a nevím jestli je to stejné jak psal Kapka, ale my tam taky zastihli takového mladšího chlápka, se kterým se dalo v pohodě česky.
o 08.09.2011, 10:59 | sts
Večer jedou, díky všem za informace.
o 08.09.2011, 17:49 | Verano
Mají v rabacu nějaký točený český pívo??
o 08.09.2011, 21:16 | Crimson
já tam piju Zubra ..
o 18.08.2013, 20:26 | gloom
Kapka, koukal jsem na net, jestli nenajdu kontakt na nějaký ten Tourist center a našel jsem jen toto:
[ Link ] a nějaké travel agencies [ Link ]
Nemohl bys mi prosím hodit odkaz na googlemaps na ten červený tourist center? Rád bych tam zkusil napsat aspoň mail ohledně ubytování, protože na Rabac dorazíme v neděli ráno a to tam maj asi zavřeno. Děkuji moc.
o 19.08.2013, 11:33 | Kapka (M)
ulice je - Slobode ulice,Rabac

foto k příspěvku  od Kapka

o 19.08.2013, 12:15 | Crimson
Zadej toto do googlu

"rabac tourist agency"
o 19.08.2013, 20:56 | gloom
Děkuji moc. Včera jsem psal do agentury Adriahome travel a mimo jiné mi napsali: "Co sa tyka ceny, tak v spicke sezony sa cena za apartman pre 2 osoby pohybuje od tych cca 50,00 EUR a viac za apartman na noc.

Zalezi samozrejme aj od vybavenia apartmanu, ci je novy, ci ma klimu, vyhlad na more a pod. ako aj od lokality a vzdialenosti od plaze. Samozrejme cim blizsie k plazi, tym je cena vyssia."

No nakonec pojedeme asi fakt naslepo, ale ještě napíšu do toho Tour!ST!CO, zda-li něco nemají. Prý je problém v tom, že přijíždíme v neděli a většina nabídek je od soboty, tak uvidíme.
o 20.08.2013, 08:53 | Crimson
napiš této slečně, je to češka, majitelka sousedního apartmanu, 15€/os/noc třeba maj volno

mail: steknicka@seznam.cz

apartman: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3244 sekund.