Navštíveno 2023x

Ahoj, vím, že se to tu řeší každou chvíli.. Ale nějak z toho nejsem moudrej.. Dokážete mi někdo říct co je za rozdíl u těhle dvou TV? Krom toho, že jedna je 3D? Dle parametrů mi přijdou téměř totožné.
1)
[ Link ] 2)
[ Link ] Diky za rady
A51
Panel mají stejný, takže je to jak píšeš...
Pozor nepřenášet do do jiných tříd, řada S má proti Géčku horší panel a je výrazně obrazově horší...
T2: Počkej, teď si trochu protiřečíš.. Píšeš, že řada S má horší panel než G, ale zaroveň říkaš, že v tomto případě mají obě stejný panel. Takže jak? :)
Nebo ta 3D je řada ST(jen hádám) a ta má stejnou neoplazmu jako to G? Dikec :)
Tak ještě jinak ve full HD je to takhle:
Řada U a S mají obyč starý panel s nepěkným kontrastem a černá je na tom šedivá, nehledě na barevné spektrum a rozsah. Až řada G má panel G14 takže ten nový "neo"plazmový.
No a pak později pod tlakem nesmyslu 3D doplnili řady o písmeno T což značí 3D TV a nějak nepochopitelně dali ten lepší panel už do "řady S" čili nekupovat pouze UT, ale řada ST a GT už mají ten lepší G14 panel.
Pochopeno? Tak byl myšlen i první post, ale asi jsem to napsal nelogicky ;-) sorry.
T2: Pecka děkuju, jako pro blbého, tedy pro mne :o)
Jestli se rozhodneš pro G30 tak se ozvi na mail... umím lépe a mám skladem...

02.11.2011, 11:02 |
schwaboid | Upraveno: 2011-11-02 11:03:54
[ Link ] no na Alze píšou o panelu G14 i u obyč S ... nebo je víc variant G14 ?
TomasW: Nenasel jsem ji u tebe na eshopu:( A pak taky já jsem z Prahy, což je k tobě krapet z ruky a nevim jestli přepravu něčeho takového můžu svěřit poště nebo nějaký kurýrní službě :( Vím jak se k tomu ty zmetci chovaj :(
Kazdopádně moc děkuji za nabídku.
G14 jsou oba, ale jeden je horší a druhý lepší označovaný jako "neo" a rozdělení je jak píšu, netřeba nad tím špekulovat...